Inez , fortfarande sjuk men mår ändå bättre

Läste amandas inlägg och bli så avundjsuk ! Jag ville ju också gå på nrj , dumma förkylning ! Jag brukar vanligtvist också älska helger men inte när man är sjuk och får sitta hemma medans man får massa sms om hur kul alla har, menmen man kan inte alltid vara med på allt kul . Idag så har jag tittat på stuart little 2 med alexander :P och så har jag pratat med mina kusiner eftersom pappa har köpt webbkamera och skaffat skype (a) så nu kan jag prata med mina kära kusiner i polen hur mycket jag vill, yippie :D jag och jacquie har ju passat på och leka lite med kameran också, lägger in lite bilder som vi tog :) Är även väldigt stolt över mig själv att jag frivilligt lånade en bok på engelska, gossip girl. Pappa blev typ fett stolt haha :P


vad tycks , setr lite skräckslagen ut på de sista haha :P
pusshej från eran favorit

Amanda här. NRJ och gokart igår!

Heej. Igår var jag på NRJ och det var så himla kul!

Dagen igår började med att pappa, Pär och Christer kom hem till mig och vi väntade på Victoria. Sen gick jag och mötte henne och vi åkte iväg för att åka gokart. När vi väl var framme fick vi sätta på oss några dräkter haha! Sen valde jag ut en hjälm och vi satte oss i bilarna. Sen körde vi typ hur länge som helst kändes det som och det var askul! Jag vann över Victoria (a) *stolt*. Dem som vi körde med krockade in i mig typ minst tre gånger! Innan hade en av dem frågat när han där berättade reglerna "Men om man råkar köra in i nån da?". Om man inte följde reglerna fick man inte köra längre..

Sen när vi kom hem gick vi ner till Älvgården och åt pizza :D. Sen sprang jag och Victoria upp (till mig) för att göra oss iordning för NRJ. Sen sprang vi till pendeln!

När vi kom fram letade vi efter massa folk sen när vi hittat alla hade vi bara så kul så att det inte är sant! Hela kvällen var helt perfekt och jääätte kul. Gud vad jag äääälskar helger, det är det som får en att orka leva när man haft tråkigt en vecka i skolan. JAG ♥ HELGER!

pusspuss
Amanda W

The Holiday

Kvällen har jag egnat åt att titta på the holiday , riktigt bra film . Mår lite bättre men är skit trött så går nog och lägger mig om en timme så får jag hoppas att jag mår bättre imorgon .

pusshej från inez

sjuklingen har tråkigt

Har du pojkvän/flickvän? Nej
Är du kär? Nej
Hur tidigt stiger du upp? borde stiga upp kvart i 7, men kommer alltid upp vid 7
Vem/vilka vet mest om dig? amanda och madde
Gillar du att slåss? Nej , jag är för svag :P
Vad ska du göra ikväll? kanske hyra en film och bara tar de lugnt
Har du utländska föräldrar? Japp
Var har du ont? Huvet , halsen och så träningsvärk i axlarna, handlederna och fingrarna (?)
Är du bra på att måla? Haha neeej
Vem kramade du senast? Alexander
Vad längtar du till? nästa helg
Sparare eller slösare? SLÖSARE
Bio eller promenad? Bio , vem tar promenad
Är du kittlig?  Aa , typ överallt
Rädd för insekter? Aa för vissa
Anser du att du är stark? Ja starkast i världen , saajk
Nämn något som gjorde dig glad igår: fina smset jag fick av edvin (a)
Vad gjorde du kl 8 i morse? sooov
Vad har du druckit idag? vatten och te
Vad var det senaste du åt? mat
Vad var det senaste du köpte? bulle
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja , jag vet inte
Favoritklädsel? tajts och oversize t-shirt
Vad gör dig glad just nu? att om mindre än en månad är jag 15 :D
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: riktigt dåligt, är trött och sjuk !
Sommarplaner: Italien
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att jag skulle kunna vara osynlig
Gillar du att sjunga? Jaa , fast jag e inte bra på de
Vad längtar du mest efter just nu? My birthday :D

Sjuk :/

Heej alla människor . Idag skulle jag egentligen träffa Edvin , men jag vaknade med en otrolig huvudvärkDrömmar - Diane Hoh och hade skit ont i halsen , säket på grund av paddlingen ! Så ikväll blir det varken NRJ eller något annat , får sitta hemma och sega . Har varit ute lite och rensat huvet och efter mådde jag lite bättre , passade på att låna två böcker på biblan så att jag inte bara sitter vid datan hela dan . Haha lånade en bok som hette "Titanic - del 1 , drömmar" . Visste inte att titanic finns på bok .

Sitter här och smsar och alla verkar ha en skitbra lördag medans jag sitter här hemma och läser (?) . Kanske borde ta och plugga lite när jag ändå inte har något bättre för mig . Aja får se



pusshej / ineeeezzzz

Aldrig mera paddla !

Idag skulle vi paddla . Var inte min dag riktigt . Först så kom jag och min grupp sist till ön där vi skulle äta . Sen när vi skulle tillaga maten så spillde jag ut makaronerna två gånger . Och så halkade jag på berget , men som tur var så hann jag ta emot mig . Och så vädret , det regnade nästan hela tiden och det var iskallt , satt med två jätte tjocka tröjor . Men när jag sitter på tåget påväg till pappa då passar solen på att komma fram ! Aja , vill bara att den här dagen ska ta slut . Men det är ändå skönt att ha paddlingen avklarad .

Lägger in bilder senare ifall jag får några av Hanna

pusshej

Inez skriver

Heej , sitter här ensam hemma hos Amanda. Madde, Amanda och Viktoria gick för att köpa något att äta och jag orkade verkligen inte ! Så nu sitter jag här och kolar runt lite på olika bloggar . Skolan var väll som vanligt, fick pluspoäng på spanskan för att jag ställde mig upp och läste medans dem andra satt ner (jag sa ju att jag skulle bli pluggis :p) .

Juste , jag och amanda har hittat prao! 7eleven på Götgatan blev det . Vi ska dra dit någongång nästa vecka och kolla vad vi ska göra och sånt , men det ska bli kul i ala fall :D

Nu ska jag fortsätta vänta på dem sega aporna (läs amanda , viktoria och madde)

pusshej

Inez skriver , 26 Augusti

Shiit , hur kan man vara så trött fast det bara har gått två dagar ?

Idag på lunchen ser vi en moppen som blir jagad av en polisbil, och såklart vill vera och viktoria följa efter och se vad som hänt och jag bestämmer mig för att följa med. Först frågar vi några åt vilket håll polisbilen åkte och vi får hjälp av en gammal tant . Vi ser en polishelikopter och går efter den tills vi kommer till långbroparken där det är massa polisbilar och en polishund . Efter att vi har kollat runt lite bland poliserna får vi veta att det har varit ett rån på någon bank . Nu efterår vet jag att det var i västberga . Vi får den smarta idén att få fast rånaren, men vi ger snabbt upp och går tillbaks till skolan där so:n väntade :s

När jag kom hem var jag nära att somna men jacquie väkte mig , den lilla skitungen ...

det var allt från mig
pusshej

p.s om ni vill läsa mer om rånet sök på "rån i stockhokholm 26 aug" på goggle ;) d.s

Amanda skriver :) 25 augusti

Hej. Idag har jag shoppat jätte mycket :D!

Idag var första riktiga skoldan. Det gick faktiskt riktigt bra tycker jag :).

När dagen tog slut åkte jag och madde in till stan och shoppade. Jag köpte väldigt mycket och jag är jätte nöjd, känns jätte skön :D! Jag skulle lagt in bilder men orkade inte ;).

Det var meningen att jag skulle gå och lägga mig typ nio ikväll men så blev det inte.. jag vill liksom kunna sova jätte länge men jag är liksom inte trött förrän det har blivit ganska sent, fett jobbigt.

pusshej Amanda

Gara skriver

Så var första riktiga skoldagen avklarad . Dagen började ganska dåligt eftersom diskmaskinen gick sönder , varken jag mamma eller jacquie är stormästare på att diska så mamma är nu ute på jakt efter en diskmaskin :p Dagen var annars helt okej . Haha förra terminen hade cissi , natta och amanda k anmält mig till en tävling som var i våran bokbuss haha och gissa vad , jag vann (a) haha fick en bok idag som prisa "Dansar Elias ? Nej!" heter den . Har läst den förrut så det var ju lite synd menmen :p Var tvungen att stanna efter skolan eftersom man ska göra det en gång i veckan och ha PH och jobba med något skolarbete så jag passade på att få det gjort idag . Natta skulle också stanna , men innan jag vet ordet av har hon gått hem och lämnar mig själv :P men det gjorde inget .

Juste , jag och amanda har strykit brandstation från våran praolista eftersom vi ringde idag och dem sa bara att man bara fick praoa en fårn varje skola :s menmen nu blir det antingen kicks , 7eleven eller bageriet under amanda .

Är inne på IKEAs hemisda och tittar på lite möbler till mitt rum eftersom vi ska göra om det i höst , här är några möbler som jag vill ha :
EKTORP Schäslong vänsterBENNO Tv-bänk med panel


det var allt från moi , pusshej

Wallander skriver :D 24 aug

Heej! Typ bästa dagen i mitt liv!

Igår sov Victoria hos mig för att vi skulle till Gröna Lund. Min syster jobbar nämligen på nickelodeon så vi fick gratis inträde och åkband eftersom det var nickelodeon dagen!

På morgonen åkte vi dit och typ åkte massa saker, sååå roligt! Sen började nickelodeon showen så då var vi ju tvugna att titta. Vi köpte pommes och läsk (btw är det den lååångsamaste kö jag stått i i hela mitt liv!). Vi typ trängde oss fram och stod jätte nära scenen och försökte komma upp så långt som möjligt genom att sitta på varandras ryggar ;). Vi såg och träffade Amy Diamond, E.M.D, Sibel, Ola, Starpilots, Funky four brothers(tuffast asså), Zara Larsson och sist men inte minst SEBASTIAN KRANTZ!!! så kuuuuuuul.

Efteråt så skulle vi komma in för att få autografer. Det var så trångt så man typ inte kunde andas och alla puttade från alla håll! Shit asså, och solen bara stekte (för en gångs skull!) Sen när det var våran tur att komma in så stänger han! fett elak. men vi var fast beslutna att träffa sebastian som vi kallade för stekis eftersom han såg ut som värsta stekarn idag. Vi fick iaf autograf av mattias i emd. Dessutom kom "Stekis" ut och typ var bland oss så jag och Victoria hängde hos honom hela tiden! Haha, gud, we ♥ sebastian :D.

Vi träffade jeanette hela tiden, min syster asså. Vi åkte Tilt och gud vad jag älskar det!! Det är så otroligt roligt. Det hände så himla mycket mer grejer men jag kan inte berätta allt. Men jag måste bara säga, vi vann en jätte stor Pingu! haha. skulle kunna berätta mer saker i evigheter men det kan jag inte. Hare bra!

pusshej. Amanda!

En brunfläckig Gara skriver :P

Har tillbringat hela dagen hos Madde och målat om hennes rum . Är helt slut och en sak som är säker är att jag inte ska bli målare ! Just nu känner jag att bara ta en varm dusch och sen tillbringa kvällen framför teven .

Imorgon börjar skolan på riktgit , vi har ju bara haft upprop innan . Usch vad deppigt det känns , nu är sommaren slut . Det känns som om den precis har börjat ! Aja men nu är det i alla fall sista året i grundskolan något att se framemot i alla fall . Och massa saker händer det i år , både bra ch jobbiga saker . Balen , gymnasieval , konfirmation och så konfirmationsresan till Italien .

Nu ska jag ta den efterlängtade duschen , pusshej // Inezzzzz

DESIGNEN ÄR KLAR !

Vad tycker ni ?

Ny Design !

Nu har jag suttit hela kvällen och försökt fixa en snygg design åt mig och amanda , det har väll gått sådär men nu orkar jag inte mer så jag fixar allt som inte är klart imorgon . Vad tycker ni om designen hitills ?

Måste ha !

Bild av SONY VGN-CR41S/P
  Har ni sett något finare ? Har önskat mig en bärbar dator i evigheter , liksom tänk vad mysigt att sitta ute på balkongen och blogga ;) Eller på vintrarna sitta invirrad med massa täcken i min säng med den här snygga laptopen i knät ? Och eftersom jag fyller år om en månad (22 september , nu vet ni så nu får ni inte glömma :p ) så blir det här en perfekt present ! Blir till och med glad om jag bara får den ! Så mamma om du möjligtvist läser det här så vet du vad jag önskar mig :) Och ett till plus är att den passar när jag har gjort om mitt rum eftersom jag har bestämt att rummet ska gå i vitt och ljusrosa . Haha kom och tänka på när vi gav madde hennes efterlänktade elgitarr , ni skulle sett hennes min när hon fick den på avslutningen . Min Lady ska få det hon vill så e det bara ;) Nu ska jag drömma vidare eftersom jag antagligen aldirg kommer få den , pusshej // Inez Gara

http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/58781?opendocument&markID=20-20-20

Gud vilken lyckad fredag det var..



Först så visste inte jag , madde och amanda vad vi skulle hitta på , vi ville ju ut eftersom det var fredagskväll . Medans vi försökte tänka ut vad vi skulle hitta på satte vi upp amandas nya soffa och bråkade med några tjejer från hälsingland :P I alla fall så ringde Buster och sa att det skulle bli nått på kvällen typ , han visste inte vart och inte när men han skulle ringa :p . Efter några timmars olika telefonsamtal så blev det så att alla skulle komma till älvsjö och vi skulle vara hos Edvin . Haha vi tittade på pokemon och åt godis :p det blev välldigt mycket grabbhumor eftersom det var 6 killar och så jag , madde och amanda . När vi tröttnade på pokemon drog vi ut där strövade vi mest omkring innan vi var tvugna att gå hem till amanda .

På kvällen tittade vi på massa desperate housewifes avsnitt , eller jag tittade och det tog ett tag innan jag märkte att madde var försvunnen och amanda hade somnat i soffan , själv var jag hur pigg som helst ! Madde hittade jag på madrassen hon skulle sova på :p Tillsist så hade vi alla somnat i alla fall .

här kommer lite bilder från gårdagen

Wallander här 21-22 aug (skriver vid tolvslaget ;))

Heejj. Det blir en ny dag snart :P!

Idag har jag och Madde varit hemma hos mig och pluggat. Vi hade askul, fast vi pluggade (med ett antal pauser)
Efter ett tag kom Inez Gara också! Vi har letat hur mycket prao som helst :D. Eller hur Inez?

Vi har ringt till massa ställen. Det här är våra alternativ:

• Brännkyrka brandstation
• 7 eleven
• Sandy's
• Älvsjö bageri (vilket är precis under mig :D)
• Kicks

Skriv en kommentar och rösta på vad du tycker :D!

Här kommer lite bilder från mina och maddes pauser ;P. Inez också för den delen!


pusshej
«Wallander kicks ass!»

Tävling

Det är en tävling påväg med massa fina priser , fortsätt läsa bloggen för att vinna

Gara här , 21 Augusti

Varför har jag börjat vakna så himla tidigt ! ? I och för sig är det nog ganksa bra eftersom skolan börjar på riktigt på måndag , usch , fy och blä . Igår hade vi i alla fall upprop . Det gick väll bra . Fast vi ska visst bli typ faddrar åt dem nya sexorna . Ofta jag skulle vilja ha en stoor nia som fadder när jag började sexan . En annan dålig nyhet var ju att min kära (noot!) lillasyster började i min skola , och det känns som om hon är överallt där jag är ! Menmen jag vänjer mig väll.. På eftermiddan hade jag utvecklingssamtal . Jag ska antagligen jobba mindre med kompisar och ta skolan på större allvar . Åh , juste så ska min lärare visst sära på mig, malin , cissi , madde och natta . Det kan nog bli intressant ... Tror dem att vi kommer vara mer tysta för det ? Menmen , har i alla fall bestämt mig för att nå mina mål och jag ska plugga myckeeet ! Har typ fått värsta kicken eller nått men om jag känner mig rätt så kommer den hä känslan snart att vara som bortblåst .

Nu är vi i alla fall typ lediga tills på måndag , men såklart så har vi en jävla so-uppgift som ska vara klar tills dess . Sja nog gå och börja på den nu..

pusshej


Wallander och Garas andra gemensamma inlägg! 17 augusti!

Hej! Inez G sover hos Amanda W idag/natt.

Vi har varit ute med Wallanders hundar, köpt godis som vi ska äta nu, till desperate housewives! (Wallander fick en chock när hon fick reda på att Gara inte sett dem första säsongerna! OH MY GOSH ;P) och träffat edvin och simon.

Här kommer ltie Wallander och Gara bilder ;P;). Enjoy, haha!

Dagens pyjamas, haha.
(amanda har dock två olika) Pusshej

«Wallander and Gara - spice up your life.»


Gara här , 17 Augusti The Voice <3

Heej , hann aldirg skriva igår när jag kom hem , var helt slut :p

Gårdagen var helt perfekt . Orkar inte berätta om ung 08 . the voice var däremot super . Först hade vi inte så bra platser , det var trånkt och man såg typ ingenting så vi gick för att köpa något att dricka . Först visste vi inte ifall vi skulle gå till 7eleven eller donken , det slutade med att vi delade upp oss och jag , wallander , edvin , simon och mark gick till 7eleven . Påvägen såg vi en jätteparad och jag drog med dem andra så vi dansade med en bit haha . Efter att vi hade varit på 7eleven gick vi till fontänen mitt i stockholm och jag och edvin bestämde oss för att doppa fötterna :p vi gick ut och ställde oss på dem här plattorna där man ser gallerian under . Men då kom en polis och ba : "ni får gärna stå där om ni vill men glaset är inte särskilt tjock bara så att ni vet" haha då gick det snabbt för oss att gå ner från plattorna . När vi väll kom tillbaks till konseren fick vi bättre platser . Haha och själv fick man sitta på edvins axlar och känna sig som en gud :p fast när jag nästan ramla bestämde jag mig för att gå ner .

kvällen vart alltså lyckad , snart kommer bilder från kroatien

pusshej

Gara här , 16 augusti

Shuue ,

sitter här och väntar på att sega elin ska bli klar så ska vi dra till ung 08 , och sen ska vi möta madde o hennes kollokompisar . Ikväll blir det The Voice såklart ;) eller tror jag i alla fall , får se . Laddar upp lite bilder från mobilen just nu så jag lägger in några i det här inlägget . Så fort jag får tid kommer jag ladda upp dem från kroatien . Men inte från polen eftersom min kusin råkade radera alla hmpf .


älskar den här bilden på min kära Wallander och mig

mina snygga lösnaglar ;)

dagens outfit
Jacka
från monki
linnet är min lillasysters och från zoul
leggins från monki

det var allt fårn Gara
pusshej

Wallander och Gara här! <33 15 augusti

Heeej! För första gången i världshistorien är både Inez Gara och Amanda Wallander här, i samma inlägg :P?

Just nu sitter vi hos Madelene Strandh och chattar, käkar godis och spelar sanning och konka med Wallanders lillasyster. Vi har nu återförenats efter flera veckors tid från varandra. Det är ett "happy moment" för oss.

Madde duschar så vi sitter här och tar hand om hennes småsyskon. Vi skulle behöva supernanny här men vi klarar oss iaf.


Nu ska vi ut och leta efter maddes katt.

pusshej
«It must be Wallander and Gara.»

Gara har lite tråkigt (gissar att wallander kommer härma mig som vanligt :P )

Hur tjejig är du?

[x] Du har fler än 10 nagellack
[] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr
[x] Du har/haft lösnaglar
[ ] Du har/har haft en bild på dig själv som bakrundsbild på datorn


Totalt: 2


[x] Du har färgat håret
[x] Du brukar säga korkade saker
[x] Du har alltid din mobil med dig
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån osminkad


Totalt: 3


Du älskar:
[x] Glitter
[x] färgen rosa
[x] shopping
[ ] dekorationer
[x] speglar
[ ] skolan
[x] disneyfilmer
[x] ljus
[ ] blommor
[x] mjukisdjur


Totalt: 7


Du shoppar på:
[x] MQ
[ ] Pimkie
[x] HM
[ ] New yorker
[x] Gina tricot
[ ] NK
[x] Top shop
[ ] Taily Weijl
[ ] City girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna
[ ] Bijou birgiette


Totalt: 4


Du säger ofta:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god !
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta
[ ] Fabulous


Totalt: 4


Du läser :
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Okey
[x] Elle
[ ] Teen vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Popcorn
[ ] Star flash


Totalt: 2


Du har sett dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls club
[x] Freaky friday
[ ] The notebook
[ ] A walk to remember
[x] Sweet home alabama
[ ] Where is the heart
[x] Just my luck
[x] John tucker must die
[x] Pledge this
[ ] Girls united
[x] How to lose a guy in teen days
[ ] Mona lisas smile
[ ] My girl


Totalt : 6


Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[x] Americas Next topmodel
[ ] Project runaway
[x] Desperate housewives
[x (när det gick på tv)] The simple life (inte alla avsnitt)
[/] Men in trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Greys anatomy
[x] O.C
[x] Laguna beach / The hills
[ ] Nip/tuck
[x] Gilmore girls
[x] One three hill
[ ] Heroes


Totalt: 8 1/2

Gillar:
[x] Paris hilton
[x] Jessica simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[/] Britney spears
[x] Beyoncé
[x] Christina Aguilera
[x] Hilary duff
[x] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani

Totalt: 7 1/2


Har du över 30 är du helt klart tjej
Totalt: 44


Gara här

Kan bli så trött på människor som säger "du betyder mest , du är min bästa vän " osv utan att mena det och nästa dag säga samma sak till en annan . Det är bättre att säga det när man menar det och inte bara slänga ut sig . För mig finns det fsex personer som alltid gör mig glad hur jobbigt allt annat än är .

Olivia, Amanda W , Madde , Elin , Cornelia , Erika <3

Hata hata HATA kedjebrev

hittade ingen annan bild :o

LÄS, HEMSKT !
För två årsen skulle en flicka gå hem från sin kompis. Klockan var 23.32 när flikcan sa hej då och gick. För att komma hem till flickan var man tvungen att gå genom skogen. Det fanns en annan väg som flickan tänkte att hon kunde ta, men det tog nästan en timme att gå den vägen. Skit samma! flickan gick den långa vägen ändå. När hon hade kommit en bit på den långa vägen hade dem spärrat av. Dey fanns ingen skylt varför dem hade spärrat av. Flickan var tveksam, klockan började närma sig tolv tiden och ddet blev allt mörkare och mörkare. Flickan tänkte att hon måste skynda sig hem, så utan att tveka gick hon under "avspärrat tejpen" och fortsatte in på en lång, smal väg. Flickan gick och tänkte på varför dem hade spärrat, men tänk´tr att det inte var nåt stort.När flickan hade gått 5-10 minuter ångrade hon sig och skulle gått skogsvägen, men nu var det försent. I skogsvägen fanns det i alla fall lampor och hon var tvungen att skynda sig hem nu. Det var helt mörkt och flickan sjung lite tyst för sig själv. Nu började det att dugg regna så flickan började små springa." duns". Flickan tappade sin mobil, den studdsade in i skogen.Fan ockå, mamma kommer inte bli glad. tänkte flickan när hon böjde sig ner för att ta upp den. Hon tog i något som hon trodde var sin mobil, eftresom det inte fanns nåra lampor såg hon inte riktigt. Flickan tg tag i det hon trodde var sin mobil, men i stället för sin mobil fick hon upp en arm. Flickan skrek och skulle springa därifrån när en man plötsligt dök upp fråpn skogen.Mannen hade en väldigt stark lampa med sig, som lyste precis där flickan hade tagit upp armen. Flickan fick en chock. Det flickan såg var inte bara sin mobil. Bredvid hennes mobil låg det en itu skuren kropp. Flickan tittade chockande på mannen som lyste med lampan.
- nu när du vet vad jag har gjort är det din tur. Mannen gick snabbare och snabbare mot flickan, men flickan hann springa och gömma sig. Innan hon sprang i väg han hon ta sin mobil. Hon ringde hem, men ingen svarade. hmm, konstigt. Mamma visste att jag skulle komma hem snart, så hon skulle inte lagt sig o sova. Flickan springer ut mot stora vägen när hon ser  en bekant bil. PAPPA! bilen var en röd volvo v70, precis en sån som hennes föräldrara hade. Flickan springer ut mot bilen, bilen stannar och flickan hoppar in. Hennes mamma undrade varför det tog sån tid för henne, varför hon inte hade komit hem. Flickan sa att dem arbetade så hon fick gå en omväg. Hon sa aldrig det med kroppen, att hon tappade mobilen eller om mannen. Det var nåt flickan ångrade. Nästa dag när flickan kom hem från skolan, låg det ett kuvert på golvet där det sotd " Till Flickan". Runt om kuvertet låg det reklam och ett brev får volvo till hennes pappa. Flickan tog av sig ytterkläderna, tog upp posten och gick ut till köket. Hon la tidningarna och volvo kuvertet på bordet. Hon tog sitt egna kuvert och gick upp till sitt rum. Hon var ensam hemma så hon satte på sin nya skiva. Försiktigt öppnade hon kuvertet." hej flickan, tro inte att du kan komma undan så lätt. Nu är det din tur, och jag lovar att jag kommer få tag på dig. hoppas vi ses snart igen, m.v.h.  ..." vem kunde det vara ifrån? flickan tänkte och tänkte, men kunde inte komma på någon. Just det! manenne från igår " nu är det din tur". flickan gick ner för att titta om det var låst. Just som hon var på väg ner för trappan såg hon hur ytterdörren stängdes igen. vem var det? flickan gick ner och tittade ut men kunde inte se nån. Flickans cykel som stod mot skjulväggen hade ramlat på blommorna, så hon gick ut för att ställa upp den. När hon hade kommit fram till väggen slängdes ytterdörren igen med en smäll. Flickan kändee på sig att det var något som var fel. det kändes osm att någon tittade på henne. Flickan ställde upp cykeln, och vattnade blomorna. Just som hon skulle vända sig om tar någon tag i henne. Det enda flickan ser är ett bekant ansikte. Mannen! det var från i går, och det var han som hade skickat brevet. Mannen höll för hennes mun och släpade med hene in i skogen bakom huset. Han stannade vid ett tjock, stort träd och band fast henne runt trädet. Flickan var helt säker på att han skulle mörda henne men nej. Efter en timme tog han loss henne och släpade henne vidare in i skogen. Plötsligt kom dem ut till en stor väg. På andra sidan vägen fanns en rels, där det går tåg lite när som helst. Flickans föräldrar hade nu blivit oroliga för flickan. dem hade läst brevet som låg i flickans rum. Nu hade dem ringt polisen, så flickan var eftrelyst. klockan 20:36 skulle det komma ett tåg. Mannen tog fram två långa rep. han slog flickan hårt i huvudet så hon svimmade. han la henne på relsen och ban fast henne. Flickan vaknade av att någonting lös henne i ögonen. det var ett tåg. flickan fick panik men hon kunde inte göra någontinig. Tåget kom och mannen stod lite längre bort och tittade på. när tåget hade åkt förbi gick mannen fram till relsen och tog upp flickan. hennes nacke hade knäckts lätt, och från armen stack det ut ett ben. hon var inte död, men förlamad résten av livet. Mannen tog med hene in i skogen och lät henne ligga. 3 dagar senare hittar en en jägare flikan död.


Hemsk

Om du läste denna texten men inte la in den på din bdb, alltså du brydde dig inte, så kommer flickan när du minst anar det stirra på dig med sina hjälplösa ögon, sen kommer hon komma bakifrån och knäcka nacken av dig. även om hon inte lyckas den gången, så kommer hon lyckas nästa gång. och om du har riktig otur sitter hon redan nu bakom dig och stirrar.

har ingen bilddagbok så jag la in på bloggen istället


Gara vid tangentbordet , kväll

Heej ,

Det är så konstig känsla att komma hem när man har varit borta så länge . Man har liksom ingen koll på vad som händer . Har mest chillar idag . Imorgon får jag se vad jag hittar på . Borde nog packa upp så snabbt som möjligt men jag har aldrig ork för sånt . Om någon har lust att hitta på något är det bara att smsa eller ringa :) Det skulle vara kul att träffa lite folk men samtidigt har jag inte vant mig vid att vara hemma i sverige . Det är ju skiit kallt ju , går runt här i min varma ks tröja , den har jag knappt använt på 5 veckor nu när jag har varit utomlands :P Fast jag e inte förvånad , i sverige är det typ kallt 90% av året haha

men nu ska jag köra sanning och konka med elin på msn , vi har precis fattat hur man gör :P

pusshej

Gara här , tillbaks i sverige !

Japp , kom hem för någon timme sen ! Shit har varit borta i fem veckor. Hänt ganska mycket kan jag säga . Imorogn laddar jag upp bilderna tror jag . Såklart så får man veta att medans jag har varit borta har mina kära vänner bestämt att vi ska sova över i ett av sveriges mest kända spölhus ! Jag som blir så himla lätt skrämd !  Inget har jag att säga till om heller , jag måste följa med allt är redan klart bara att jag inte har vetat om nått . menmen kanske hinner jag fly tillbaks till polen innan det är försent ?

Nu ska jag fortsätta ringa och höra vad som har hänt här hemma i kalla sverige medans jag har varit borta i varma polen + kroatien .

pusshej

haha härmapa-wallander!

Jag härmar inez igeen!

Jag är en minderårig svärmorsdröm som längtar efter lite skräck i mitt liv. Jag älskar att baka en god moderkaka
 och att äta snorkråkor men jag avskyr att duscha.
Jag letar efter en hjärndöd idiot som kan massera mina fötter med en otrogen bäver, urinerad gräshoppa, glödande fiskpinne eller en fyrkantig melon. Du bör vara nazist och det gör inget om du är i behov av att kissa på mina husdjur. Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp kaffe. Jag bor här hemma. Kram!



1. Första siffran i ditt telefonnummer
1. grön
2. bajsnödig
3. hemlös
4. eldsprutande
5. livsfarlig
6. bedårande
7. blodtörstig
8. minderårig
9. lågbegåvad
0. överviktig

2. Ditt stjärntecken
Stenbock: ragata
Oxe: grismördare
Jungfru: vampyr
Vattuman: småbarnsmamma
Tvilling: nazist
Våg: boytoy
Fisk: sexgalning
Kräfta: surfitta
Skorpion: svärmorsdröm
Vädur: gynekolog
Lejon: lejontämjare
Skytt: hora


3. Ditt födelsedatum
1-5: äkta kärlek
6-10: vilt och galet sex
11-15: kannibalism
16-20: skräck
21-25: spyor
25-31: HIV

4. Din favoritfärg
Svart: att suga av en falukorv
Gul: marsipangrisar
Lila: barfota skogspromenader
Blå: att porrsurfa
Grön: att kastrera hundvalpar
Rosa: att baka en god moderkaka
Röd: att få stånd i kyrkan
Annan: att leka kurragömma


5. Din hårfärg
Svart: skalbaggar
Blond: snorkråkor
Brun: bajskorvar
Rött: gristesticklar
Flerfärgat: skadeskjuten kråka
Annat: hundvalpar


6. Din favorithögtid
Påsk: emos
Alla hjärtans dag: kattungar
Lucia: romantik
Midsommar: småbarn
Jul: att duscha
Nyår: fetma

7. Första bokstaven i din mammas namn
A-B-C-D: hjärndöd idiot
E-F-G-H: David Hasselhof-look alike
I-J-K-L: blyg oskuld
M-N-O-P: hemlös gubbe
Q-R-S-T: påtänd kannibal
U-V-X-Y-Z: trädkramande hippie
Å-Ä-Ö: döende dammsugarförsäljare


8. Första bokstaven i din pappas namn
A-B-C-D: borra ett hål
E-F-G-H: onanera
I-J-K-L: ha sex dygnet runt
M-N-O-P: massera mina fötter
Q-R-S-T: mobba mitt syskon
U-V-X-Y-Z: kasta lasso
Å-Ä-Ö: sjunga en duett


9. Ditt favoritgodis
Choklad: otrogen bäver
Salt: urinerande gräshoppa
Surt: glödande fiskpinne
Sött: fyrkantig melon
Chips: vaselininsmord gurka
Nötter: neonrosa istapp


10. Din frisyr
Kort: manlig
Page: kvinnlig
Axellångt: homofob
Långt: nazist
Rakad: trollkarl
Längre än långt: hårig
Dreads: förbannad
Annat: lik Thomas DiLeva


11. Första bokstaven i ditt efternamn
A-B-C-D: döende i böldpesten
E-F-G-H: en varulv som äter småbarn
I-J-K-L: motbjudande från topp till tå
M-N-O-P: döv och stum och heldum
Q-R-S-T: lika het som Naken-Janne
U-V-X-Y-Z: i behov av att kissa på mina husdjur
Å-Ä-Ö: en kollonilott i Stockholm


12. Din favoritdryck av följande
Mjölk: te
Vatten: kaffe
Öl: snigelslem
Vin: glögg
Cider: kiss
Starksprit/drinkar: surströmmingsrens
O´boy: diarré


13. Du åker helst
Går: på den gröna ängen
Cyklar: bakom den röda sopkontainern
Bil: under Kungens säng
Buss: i Göteborgs slumområde
Tåg: här hemma
Flyg: i fyllecellen på polishuset
Häst och vagn: i Red light district, den tredje luckan från vänster



Jag är en (1) (2) som längtar efter lite (3) i mitt liv. Jag älskar (4) och att äta (5) men jag avskyr (6).
Jag letar efter en (7) som kan (8) med en (9). Du bör vara (10) och det gör inget om du är (11).
Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp (12). Jag bor (13). Kram!



Wallander äär här :D 14 augusti!

Heej. Det blev precis en ny dag :) haha.

Föööörlåt Inez måste jag bara säga. Jag vet att jag varit dålig på att skriva i bloggen :(. Förlåt, jag ska skärpa mig!

Igår var jag, Madde och Victoria på ung 08. Först på dagen, med maddes kollo kompisar, sen på kvällen då vi träffade angelica, elin co, hedvig, beckis och albin. Det regnade men det var askul iaf:). Sen åkte vi hem och låg halvvakna och skrattandes till fem på morgonen!  Dan efter kollade vi på HAIRSPRAY :D!!!! älskarälskarälskar HAIRSPRAY!! bääästa som finns asså. på tal om det bästa som finns, TILT. Jag var på grönan här om dan och åkte tilt. Asså jag fick världens adrenalinkick. shit, det roligaste, bästa jag gjort i heela mitt liv, tror jag!

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!

dessutom e ju zac efron också bääst <3

pusshej
«Lucky Wallander»

Oj idag blir det mass inlegg

Glomde skriva att idag fyller ju min kera moder or ! Grattis min kera mamma ! Har soklart ringt o grattat ;)

GRATIS SMINK ! :o

klicka her http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=36816 hittade precis sidan och man ska samla poeng genom att verva venner o sont och for poengen for man presentkort po kicks ! bra va ?!

Gara , matcher o tappade losnaglar

Heej , kom precis hem fron matchen . Wisla vann med 1-0 . Det var jette kul och jag elskar sjelva stemningen ner man tittar po en fotbollsmatch, och so e fotbollskillar so snygga ! vanligtvis bryr jag mig inte alss om fotboll men som sagt er det en helt annan stemmning ner man e po platsen der matchen spelas . Det var en jette sot pojke som satt bakom oss , typ fyra-fem or . So himla roliga kommentarer "Dem filmar po oss vi DANSAR " "Woho det stor 25-0" "Heja Polen !" haha det var ju tvo polska lag och ner matchen hade pogott i typ fem minuter sa han "ner borjar matchen ?" haha so himla soot ! Haha och jag och Kuba (min kusin) var nera po att go in po fel lektare so att vi hamnade i andra lagets lektare haha der kommer vi med wisla trojor o kepsar haha dem skulle slott ner oss po en gong men som tur var uppteckte jag att vi gick fel innan det var forsent :P

Och so kan jag meddela att min forsta losnagel har gott av :/ men jag har hittat den och po mondag innan vi oker herifron ska jag o farmor oka och fixa losnageln :P

imorgon er det sista dagen her i sulkowice sen oker vi till min pappas frus foreldrar o e der typ en dag innan vi oker till boten . Dem her veckorna har gott so himla snabbt o det har varit so himla kul ! fattar inte att lovet snart e slut !! Imorgon ska jag i alla fall treffa nogra slektingar o sen mina kusiner ockso soklart !

pusshej

Gara , en rolig sak

Jag är en lågbegåvad vampyr som längtar efter lite spyor i mitt liv. Jag älskar att baka en god moderkaka
 och att äta bajskorvar men jag avskyr att duscha.
Jag letar efter en påtänd kannibal som kan ha sex dygnet runt med en otrogen bäver. Du bör vara homofob
 och det gör inget om du är en varulv som äter småbarn.
Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp kaffe. Jag bor i fyllecellen på polishuset. Kram!



1. Första siffran i ditt telefonnummer
1. grön
2. bajsnödig
3. hemlös
4. eldsprutande
5. livsfarlig
6. bedårande
7. blodtörstig
8. minderårig
9. lågbegåvad
0. överviktig

2. Ditt stjärntecken
Stenbock: ragata
Oxe: grismördare
Jungfru: vampyr
Vattuman: småbarnsmamma
Tvilling: nazist
Våg: boytoy
Fisk: sexgalning
Kräfta: surfitta
Skorpion: svärmorsdröm
Vädur: gynekolog
Lejon: lejontämjare
Skytt: hora


3. Ditt födelsedatum
1-5: äkta kärlek
6-10: vilt och galet sex
11-15: kannibalism
16-20: skräck
21-25: spyor
25-31: HIV

4. Din favoritfärg
Svart: att suga av en falukorv
Gul: marsipangrisar
Lila: barfota skogspromenader
Blå: att porrsurfa
Grön: att kastrera hundvalpar
Rosa: att baka en god moderkaka
Röd: att få stånd i kyrkan
Annan: att leka kurragömma


5. Din hårfärg
Svart: skalbaggar
Blond: snorkråkor
Brun: bajskorvar
Rött: gristesticklar
Flerfärgat: skadeskjuten kråka
Annat: hundvalpar


6. Din favorithögtid
Påsk: emos
Alla hjärtans dag: kattungar
Lucia: romantik
Midsommar: småbarn
Jul: att duscha
Nyår: fetma

7. Första bokstaven i din mammas namn
A-B-C-D: hjärndöd idiot
E-F-G-H: David Hasselhof-look alike
I-J-K-L: blyg oskuld
M-N-O-P: hemlös gubbe
Q-R-S-T: påtänd kannibal
U-V-X-Y-Z: trädkramande hippie
Å-Ä-Ö: döende dammsugarförsäljare


8. Första bokstaven i din pappas namn
A-B-C-D: borra ett hål
E-F-G-H: onanera
I-J-K-L: ha sex dygnet runt
M-N-O-P: massera mina fötter
Q-R-S-T: mobba mitt syskon
U-V-X-Y-Z: kasta lasso
Å-Ä-Ö: sjunga en duett


9. Ditt favoritgodis
Choklad: otrogen bäver
Salt: urinerande gräshoppa
Surt: glödande fiskpinne
Sött: fyrkantig melon
Chips: vaselininsmord gurka
Nötter: neonrosa istapp


10. Din frisyr
Kort: manlig
Page: kvinnlig
Axellångt: homofob
Långt: nazist
Rakad: trollkarl
Längre än långt: hårig
Dreads: förbannad
Annat: lik Thomas DiLeva


11. Första bokstaven i ditt efternamn
A-B-C-D: döende i böldpesten
E-F-G-H: en varulv som äter småbarn
I-J-K-L: motbjudande från topp till tå
M-N-O-P: döv och stum och heldum
Q-R-S-T: lika het som Naken-Janne
U-V-X-Y-Z: i behov av att kissa på mina husdjur
Å-Ä-Ö: en kollonilott i Stockholm


12. Din favoritdryck av följande
Mjölk: te
Vatten: kaffe
Öl: snigelslem
Vin: glögg
Cider: kiss
Starksprit/drinkar: surströmmingsrens
O´boy: diarré


13. Du åker helst
Går: på den gröna ängen
Cyklar: bakom den röda sopkontainern
Bil: under Kungens säng
Buss: i Göteborgs slumområde
Tåg: här hemma
Flyg: i fyllecellen på polishuset
Häst och vagn: i Red light district, den tredje luckan från vänster



Jag är en (1) (2) som längtar efter lite (3) i mitt liv. Jag älskar (4) och att äta (5) men jag avskyr (6).
Jag letar efter en (7) som kan (8) med en (9). Du bör vara (10) och det gör inget om du är (11).
Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp (12). Jag bor (13). Kram!



Gara in da place

 Heej !

Igor onskade jag att jag var hemma i stockholm eftersom det var 08-08-08 , stockholms dag . Det var sekert massa roliga grejer och om jag hade varit hemma hade jag varit i stan hela dan ! So avundsjuk po alla som var i stockolm igor.

Idag ska jag po match med kusinerna ! So kul , bryr mig egentligen inte om fotboll men dt er en hel annan sak om man er po matchen , mycket roligare en att titta po match po tv . Det e Wisla Krakow som spelar mot nogot lag , ser ni har inte serskilt mycket koll men kul ska det bli . Forra oret ner vi gick po match vann dem med 4-0 , hoppas dem vinner lika mycket igen (a)

aja nu ska jag nog ta en dusch , eta o sen borja fixa mig

pusshej


Gara here soklart , wallander skriver ju aldrig :P

Heej

Vi okte aldri till koncentrationslegret igor , foljde med farmor po nogra erenden istellet

Idag okte jag till en salong for att fixa losnaglar . Ner jag hade suttit der i en o en halv timme kom det in en tjej som skulle ta navelpircing . Efterot sa hon att det kendes som om hon skulle svimma och alltid ner nogon annan svimmar so svimmar jag (lucia i fyran o Akon konseren) so helt plotsligt ligger jag po golvet med massa folk runt omkring mig . Ner allt har lugnat ner sig lite borjar hon som gjorde mina losnagar (som btw har fott pris i att fixa losnaglar) skratta haha jag forstor henne . Blev i alla fal nojd med resultatet . Haha Jacqueline har blivit jette gullig mot mig nu efter att hon sog mig svimma haha :P

pusshej

Gara here

Heej , e po ett veldigt bra humor! Igor sov jag hos mina kusiner. Eftersom det hade regnat och allting var blott ute so var vi mest inne vid datan. Sen po kvellen snackade vi och jag fick veta en sak som gjorde mig veeldigt glad ! Tenker inte sega vad ;) Idag so har vi etit massaaaa glass , spelat vollyboll och so okte vi till deras farmor och plockade tomater :P

Imorgon ska jag , min lillasyster , farmor , pappa och pappas kompis till ett konsentrationsleger . Alla seger att det kommer vara veldigt jobbigt att se allt som finns der so jag hoppas att jag inte kommer borja grota eller nott, fast jag tror inte att det e so stor risk . Jag har bara lett for att grota ner jag blir arg :P


En sak som e jobbigt i Polen e att det blixtrar och oskar hela tiden . I lordags regnade , bloste , oskade och blixtrade det jette mycket so jag , Alexander och Jacqueline gomde oss under tecket , so gulligt ner Alexander ligger der omed uppsperrade redda ogon . Men ajg var ju lika redd jag haha hatar ner det blixtrar !

Aja skriver mer ner jag for tid till det !
pusshej


Gara här

Heejsan

Idag började dagen ganska segt , jag blev väckt av Alexander som ville säga hej då för han o Gosia (hans mamma)ska åka till hans mormor. Sen så sov jag lite till innan jag gick upp . Först så var jag mest hemma men sen följde jag med farmor till kyrkan , det e ju söndag o här i Polen går alla till kyrkan då . Sen efter åkte vi till mina kusiner en snabbis och nu sitter jag här och segar framför datorn samtidigt som jag äter massa glass . Haha farmor sa att vi kunde ta hur stor bit vi ville så då tog vi en bamsebit haha

aja nu ska jag läsa lite andra bloggar
pusshej

Gara tillbaks , brun o glad ;)

Japp , vi kom fram till farmors hus i formiddags , orkar inte skirva allt jag har gjort men kan sega att det e en massa o det har varit helt underbart ! Berattar mer ner jag laddar upp bilderna . Idag har jag annars bara tafit det lugnt ; Veckan kommer nog mest go ut po att treffa so monga slekntinga som mojligt innan jag aker hem .


pusshej


RSS 2.0