Desperate housewives :D:D och SO..

Hellu!

GUD vad jag har pluggat SO idag, men ändå kan jag inte allt och det är prov imorgon! Jag blir så arg bara.. Usch. Efter skolan idag så hade jag, vera, victoria, clara och amanda tiger PH, personligt handledarsamtal betyder det för dom som inte vet :P. Amanda och jag satt i cafet och pluggade SO, det gick väldigt bra faktiskt :D. När jag kom hem satte jag mig för att plugga. Jag får gå upp tidigt imorgon för att plugga ännu mer. Gud vad mycket plugg alltså..

EN NYHET! Inez och jag har fått PRAO! :D:D Jippi, efter åratals sökande har vi äntligen fått prao. Innan har vi typ ringt runt till alla företag i hela stockholm men inte fått nåt på veckor. Sen ger mamma mig ett "tips" och säger att det är lättare om man kommer dit så en dag efter skolan åkte vi till stan och gick in på och gjorde ett första försök på pizza hut och vi fick :D. Jag blev överlycklig, fatta, första stället vi går in på får vi prao, när vi ringt i flera veckor. Tack för tipset mamma ;)

DESPERATE HOUSEWIVES började idag :D! Blev så lycklig, det måste nog vara det bästa i världen :D <333
DHW in my <3 haha!

heejdå//amanda

Lång tisdag

Heej allihopa. Har fortfarande inte fått internet på min bärbara :( Det funkade typ inte så jag får om en vecka istället.

Idag började dagen med ett besök till vårdcentralen. Efter så åkte jag i skolan där jag plugga SO, eftersom det är prov imorgon om kalla kriget . Sen så åkte jag till vårdcentralen igen för att ta lite prover . Sen har jag varit hemma och typ pluggat .

Ikväll är det desperate housewifes, är så himla glad ! Som ni kanske förstår så är jag och amanda besatta av DHW !

Nu ska jag fortsätta plugga , pusshej //i

Plugg , plugg , plugg

Som jag skrev i förra inlägget så har jag utegångsförbud och måste därför plugga . Så hela lördagen har gått åt att plugga . Är så trött på allt som har med kalla kriget att göra , och ändå kan jag inte allt . Det vägrar fastna , in genom ena örat och ut genom det andra typ. Aja ska försöka övertala mamma att få träffa cornelia ikväll.

Igår blev i alla fall kvällen lyckad , fast jag inte fick gå ut . Pluggade lite , sen köpte jag och jacquie (lillasyster) mat som vi åt och så köpte vi chips och dip såklart . Det åt vi samtidigt som vi tittade på Monster till svärmor. Jätte mysigt var det . Hon är nog okej ibland , min lillasyster . Fast väldigt sällan .

Juste , imorgon fixar vi äntligen internet till min nya data ! Så då kommer jag blogga från den . Blir inte så stor skillnad förrutom att jag nog kommer blogga oftare .

Nu ska jag fortsätta plugga
pusshej //ï

SPEXFOTO

Heej och föflåt för dålig uppdatering . Har helt enkelt inte haft ork

Idag hade vi spex . Vi var a-lag , alltså typ uteliggarer , fullisar och prostituerade. Först så tyckte jag att det inte skulle bli så bra , men jag och malin räddade hela spexet (typ) genom att hitta en parkbänk som vi hade med på bilden . Sen när vi såg bilden så var den verkligen klockren .

Efter skolan träffade jag elin , vi kollade på the perfect man . Sen så skulle hon till gården , blev medbjuden men jag är så himla trött så jag orkade inte . Plus så har jag fått utegångsförbud hela helgen för att mamma fick ett mejl av min so-lärare där det stod att jag riskerade att få IG på so provet som är på onsdag . Och jag satar MVG så det var ju inte bra , så nu måste jag plugga hela jävla helgen ! Menmen.. hoppas jag får MVG annars är det inte värt det .

pusshej //i

Här har ni en bild efter spexet , hälften fjortisar , hälften uteliggare


Skolfoto..

Hej. Idag togs skolfotot..

På ensam fotot blev jag så ful så att det inte är sant! Jag tror jag aldrig sett något fulare! Jag skojar inte.. Klassfotot var så suddigt så jag kunde inte se hur jag blev.

Igår var vi ju på bio, jag bjöd inez (a). Vi tittade på en skräckis och det var asläskigt! Efteråt blev vissa tillsagda av managern för att vi hade tydligen stört under hela filmen... jag, vera och victoria kom undan eftersom vi gick på toa ;). Stackars Inez, Madde och Amanda.. haha. Det var en askul kväll:D

Idag har vi letat prao och vi träffade managern på Heron idag igen, fast han kände inte igen oss eftersom vi var inne på toan ;).

Neej! Imorgon är det skoljogg. Fast lite bra är det eftersom vi slutar klockan 12.00 och jag bor typ 5 minuter ifrån stället där vi ska vara! Hade glömt köpa matsäck så jag fick panik-köpa något på konsum.. allt var slut men det blev en liten ost och skink baguette och en drickyoghurt.

pusshej
Amanda

FÖDELSEDAGSBARN !

Heej , första inlägget som 15-åring ;P nu är jag byxmyndig , straffmyndig , moppemyndig.. ja vad mer ?

Dagen började av att jag blev väckt av min mamma och lillasyster . Fick lite smycken av min lillasyster och av mamma fick jag min efterlängtade dator !!!!! Är så himla glad ! I skolan blev man grattad , fast vissa hade glömt bort.. :P Jag och Natta hann även åka till stan en snabbis . Där en jätte skum man gick rakt in i oss och sen sa förlåt och gav oss godis, skumt . Ikväll blir det bio med tjejerna . Skriver kanske mer ikväll . Nu när jag har egen dator ska jag försöka blogga mer , fast jag har inte internet på den datorn än .

Nu ska jag ladda upp bilder på nya datan och sen börja fixa mig lite inför kvällen


min nya dator


jag som tre eller fyra år


pusshej // i

Söndag

Heej , gud vilken seg dag . Har bara tagit det lugnat och knarkat desperate housewifes . Ikväll börjar ÄNTLIGEN andra avenyn , dte är så saknat .

Imorogn fyller jag år , så glöm inte att gratta ;)

pusshej //i

P.S Grattis Malin på Byxmyndighetsdagen D.S

GRÖNAN!! <3

Heej! Så kuuuuul!

Idag var jag, inez, victoria, erika och cornelia på gröna lund! det var så himla rooolliiigt :D:D. Gud vad jag älskar gröna lund :) och er tjejer! Det gör jag verkligen, ni betyder allt. Ni förstår inte!! LOVE YOU <33

jag och victoria stog i kön till tilt, för att få åka den en sista gång innan dom stängde men när vi stod i kön sa dom: Ni kommer inte hinna åka! Vi ba ååh. så vi sprang mellan alla karuseller men allting släcktes ner och stängdes, haha. vi hann inte åka nån till. Men gud vad kul vi haft hela dan asså. Det är jätte kul att åka tilt på kvällen:D.

efteråt kom pappa och hämtade mig och victoria, vi åkte in till stan och åt på en restaurang! Det var jätte mysigt. Sen åkte vi hem och victoria blev hämtad av sin mamma. Då hade pappa och jag hyrt en jätte bra film som vi satt och kolla på:)

Det blev verkligen en jätte lyckad dag.. shit vad jag var rädd i spökhuset me cornelia och inez alltsåå!

Pusshej.
Amanda

Gröna Lund in my <3

Heejsan , kom nyss hem . Grönan vart lyckad . Haha popexpressen är min favorit nummer 1 helt klart. Vet inte riktigt hur många gånger vi åkte den . Juste , så åkte jag katapulten för första ¨gången :P erika o cornelia lurade mig och ba "Bara så att du vet så går stångarna av fär uppe" eller nått sånt :p . Sen hände en liten skandal med victoria , men vet inte riktigt ifall vi ska skriva den i bloggen , vad tycker du amanda ? ;)

Sen så försökte jag vinna en såndät stoor stutsboll , men det g8ick inte . Fick med mig hem en ganska söt gosedjurs hund som jag vann på vinst varje gång ;P Aja orkar inte berätta mer.

Nu ska jag äta lasange , ta en dusch , göra en kopp te , byta om till mjukiskläder och tittat på massa DHW avsnitt . Mysiigt värre ;)

pusshej //i

Lördag

Lördagar är nog den bästa dagen i veckan , helgen har precis börjat och det är så skönt att få sova ut . Allt är bara så perfekt med lördagar .

Kvällen igår blev lyckad , jag och amanda tittade på Bring It On , jätte mysigt ;) Idag ska vi på gröna lund . Skriver mer ikväll , finns inte så mycket att skriva

pusshej //i

I <3 FRIDAYS

Heejsan , gud vad skönt att den här veckan äntligen är slut ! Har varit en riktigt jpbbig vecka men nu är det äntligen helg ! Sitter här med amanda o victoria . Vi har varit i stan , köpte inget för jag hade inga pengar med mig . Nu tittar vi på MADE på MTV och sen ska vi titta på Xeffect och senare ikväll ska vi ses Bring It On .

Imorgon ska vi , madde, erika och cornelia till grönan . Ska bli såå kul . Har inte varit där på två år ! Vet inte ifall jag ska åka frittfall eller inte , det är noga det enda jag är riktigt rädd för på grönan . 

Aja nu ska jag vara lite mer social

pusshej //i 

i

Amanda skriv ! Det är ju bara jag som skriver , vet inte riktigt vad som har hänt med Amanda .

Idag började dagen jätte bra , fick två timmars sovmorgon eftersom jag skulle till tandläkaren . Så jag vakande pigg och utvilad . Hos tandläkaren gick det väll bra , kommer få tandstä'llning snart :/ menmen sen kommer jag ha världens snyggaste tänder, typ , noot :P Sen så fikade jag och mamma, skit mysigt, innan jag to bussen till skolan. I skolan hade jag bara spanska redovisning . Fick bara blå pist (samma sak som g) fast jag hoppadees på röd (vg) . Menmen har kommit över det nu . Juste idag bestämde vi spexfoto ocksp ,alkisar blev det . Någon som har förslag på hur man kan klä ut sig till alkis ? Och så verkar dte som om hela nian ska till göteborg i juni , kul :D

nu ska jag göra lite på min bildanalys som ska vara klar imorgon . Längtar så till helgen , den här veckan har varit så stressig , nån som håller med ?

pusshej //i

Tisdag

Heej , helt okej dag idag . I skolan blev jag cissi och madde äntligen klara med tidslinjen . Imorgon ska jag typ redovisa den , egentligen skulle jag gjort det på torsdag men eftersom jag ska till tandläkarn då får jag göra det imorogn :( efter skolan träffade jag elin som jag inte har sett på evigheter känns det som . Fick bilderna från midsommar , haha inte fina kan jag säga men laddar kanske upp några någongång . Sen tittade vi på "Girls just want to have fun"

Nu kom jag precis hem och ska plugga lite till SOn imorgon .

pusshej //i

En vecka kvar (a)

Om en vecka fyller jag 15 :D haha vet att jag kanske överdriver liite men ändå..

Idag i skolan så var det väll som vanligt. Väldigt mycket saker som ska vara klara den här veckan så det blir nog ganska jobbigt. Efter åkte jag , vera , amanda , madde och victoria hem till victoria. Efter en halvtimme började vera och viktoria kasta massa mat på varandra , och sen försökte dem kladda ner mig också men jag hann in på toaletten innan det var för sent. Sen när dem hade luggnat ner sig lite så pluggade vi SO . Haha det var en lyckad eftermidda helt enkelt .

pusshej //i

Mobil lek

MOBIL-LEK
Gå in på kontaktlistan.

Håll in knappen och stanna efter en stund!
Fuska inte!

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:
Du går dit med: Amanda K
Du är där med: Becca
Du dansar med: Corusia
Du kramas med: Elin
Du hånglar med: Hanna
Du går hem med: Lady
Du somnar med: Martin
Du vaknar med: Nina


<3 SKYPE

Heeej , skype är en väldigt bra uppfinning . Pratar med mina kära kusiner i Polen och vi alla har webbkamera så det är nästan som om vi vore tillsammans :p kul när man bara träffar dem en m¨nad om året. Fast nu så har det hänt nått med vår mikorfon så jag ska försöka fixa det

pusshej //i

Vilken Heather ?


Kan inte riktigt bestämma mig , vad tycker ni ??

Dagens outfit , i


tröja från madde
byxor , födelsedags present från förra året :p

Dagen har varit ganska seg , har tittat klart på DHW boxen , så måste få låna säsong två av amanda . Passar på att vara hemma idag eftersom min lillasyster har klagat på att jag aldrig är hemma . Så vi har köpt massa godis och hyrt en film "Välkommen till familjen". Så ikväll blir det väll systerkväll :p Sånna behövs ju också ;)

pusshej //i

Spinkighets test , inez

brukar du äta?
[ ] Snökulor
[x] geléhallon
[x] Cocosstång
[ ] lysmelk
[x] lakritsfiskar
[x] fruktnappar
[x]knäck     
[ ] fudge
[x] sockervadd
[x] karameller
[x] kexchoklad
[x] fizzy flaskor
[x] klubbor
[x] Marabou choklad
Totalt: 12

Gillar du?
[x] hamburgare
[x] Pizza
[x] pommes frites
[x] tårta
[x] bullar
[x] munkar
[x] våfflor
[x] pannkakor
Totalt: 8

Vart gillar du att äta?
[x] McDonald´s
[ ] Max 
[x] Pizzeria   ( bara PizzaHut )
[x] Burger King
[x] Glassbar
[x] Hard Rock Café
[x] Buffé
[x] kina/Thairestaurang
[x] Sibylla
[x] Gatukök
Totalt: 9

Dricka?
[x] jul/påskmust
[x] sprite
[x] cola
[ ] fanta
[ ] alkohol
[ ] red bull
[x] o´boy
[x] saft
Totalt : 5

ANTAL:   27

14 = anorexibarn
15-25 normal
25-30 mullig 
30-35 FETT

haha jag är mullig :p


Ny heather

Vad tycks ?

Polen på höstlovet

Haha kanske inte lika varmt som Gran Canaria , men Polen är ju mitt andra hem. Åker dit med lillasyster och mormor . Jag och min lillasyster ska få den nya lägenhten mormor har köpt mitt i stan . Och det är så billigt i Polen så jag ska passa på att shoppaaaaa !!

// i

Gran Canaria i jul :D!

Heej! Jag har nyss fått reda på att vi faktiskt ska åka till farmor och farfar på Gran Canaria i Jul :D!

Jag blev så himla glad. Pappa har tvekat jätte länge men nu blir det av. Jag, mamma, pappa och alla syskonen ska åka. Haha det känns lite konstigt att säga mamma och pappa eftersom dom inte är tillsammans, men vänner är dom ;).

Jag längtar så ooootroligt mycket!! Det ska bli så himla kul! Jag önskar det var jul nu! Vi kommer ha så himla kul. Vi ska till aqualand också, det är typ det bästa som finns. Asså jag kan inte sluta säga hur mycket jag längtar och vill! Jag älskar Gran Canaria. Har varit där kanske 500 gånger, haha inte så konstigt, min farmor och farfar bor ju där :P. Men nu ska vi inte bo hos dom utan på hotell tror ja.. men.. JAG LÄNGTAR! ÅH! Gud vad roligt.

Pusshej
Amanda

Bye Bye Jorden

Heejsan , orkade aldrig skriva när jag ko hem igår. Hade varit med Erika , vi köpte daimtårta som vi delade på och sen gick vi hem till Erika och tittade på sex and the city filmen , såå bra !

Idag började dagen med att jag mötte Angelica och vi åkte tillsammans till fruängen . Sen fick jag veta att jorden skulle gå under idag , först fick jag panik . Helt seriöst så trodde jag på det . Men efter en timme fick jag höra lite mer om vad det var som hände och då slutade jag oroa mig. Men nu kommer den antagligen gå under 2023 , kan dem inte bestämma sig någon gång. Eller få det överstökat :p nej men jag är glad att jag lever typ..

Resten av dagen gled förbi, blev inte så jätte mycket gjort . Juste måste komma på något ämne att skriva en uppsats om , någon som har nån idé ?

Nu ska jag titta på DHW
pusshej //i

Vänner & DHW

Heej.

Idag har jag varit hos tandläkaren, det gick asbra. Var där med Victoria.

Jag sitter och tittar på tv i soffan, eller ja box egentligen. Jag och Inez har ju bytt boxar, hon fick en av mina Desperate Housewives boxar och jag fick hennes vänner. Det är jätte kul och bara sitta och titta :).

Puss hej!
Amanda

Heja Andra Avenyn!

Heej , sitter och kollar på kristallen . Hejar på andra avenyn som bästa program . Har fått veta att jag kan får följa med mormor till polen över höstlovet och bo i vår nya lägenhet som ligger mitt i stan ;) känns väldigt lockande men är inte helt 100 på ifall jag ska följa med eller inte

nu ska jag forstätta titta
pusshej //i

Hata måndagar !

Heej , är sjukt trött . Igår borde jag ha lagt mig tidigt för att orka med dagen . Men nej jag blev fast framför desperate housewifes som jag satt framför hela kvällen . Tillsist fick jag tvinga mig att sluta titta och gå och lägga mig .

Idag har det varit en otrsoligt seg dag . Har pluggat helt okej mycket . På eftermiddan stannade jag och några till kvar i skolan för att ha PH (för er som inte vet så är PH ett samtal man har med sin lärare en gång i veckan ). Då började diskusionen om spexfoto som vi har om 2 veckor , sent i know men vad ska jag göra åt det ? Vi kom inte på något när vi satt i skolan men när jag och madde var påväg hem kom vi på en superbra idé ! Tänker inte säga vad det var för idé  eftersom det är hemlgt ;) men jag hoppas verkligen det blir det temat nu !

Nu blir det desperate housewifes som gäller ;)

pusshej // i

Söndag... den sjunde september

Hej Hej! Sitter hemma och är hur trött som helst av nån anledning!

Idag har jag, Madde, Inez och Buster varit på stan. Det ändå jag lyckades hitta var ett par hörlurar! Jag behövde kläder, verkligen. Jag har inget att sätta på mig vad Inez än säger!  Det är hemskt.. jätte jobbigt. Jag vet, vilket problem va ;)? Men det är så jobbigt att ständigt varje dag sätta på mig fula kläder som jag typ haft sen jag var nyfödd..

När jag kom hem var jag jätte seg, vilket jag varit hela dan förresten! Jag och mamma satte oss i soffan och jag somnade, vakna en timme senare... då hade mamma lyckats städa, släckt ner och tänt hela lägenheten med ljus! Det är jätte mysigt. Nu har vi dessutom beställt kinamat som jag snart ska hämta! En mamma och dotter kväll ;), Vi umgås aldrig nu förtiden!

Puss ha en mysig kväll :)
Amanda


HUNDRADE INLÄGGET !

Grattis till bloggen , det här inlägget är det hundrade . Jag och Amanda sa att vi skulle skriva det tillsammans men jag orkar inte vänta :P

Det blev inte så värst mycket shopping , en tunika och ett par hörlurar . Var på jakt efter duntofflor men huttade inga :( . Får åka in till skärholmen någon dag för där vet jag att dem har på åhlens . Mest av tiden så satt jag , amanda , madde och buster på mcdonalds . När jag kom hem såg jag fram emot att sätta på mig mjukiskläder , sätta mig i mitt rum och titta på gammla desperate housewifes avsnitt (jag och amanda bytte boxar , hon fick min vänner box och jag fick hennes DHW box) och bara ta de lugnt . Men min mamma hade andra planer , har suttit och tittat på sängar och mätt hur stort mitt rum är eftersom att vi ska göra om hela mitt rum ! Ser fram emot resultate :D

Men nu kära läsare ska jag ta och titta på DHW .

pusshej //i

-

Jag hade fel , Amanda var inte klar . Varför är jag inte förvånad ?

Söndagsångest

Hejsan , Inez här . Väntar på att Amanda ska bli klar . Vi ska till stan med Madde och shoppa :D Precis vad jag behöver . Känns som om söndagsångesten börjar komma , långsamt men säkert . Ni vet , ångesten man får på söndan att nu är helgen slut , helgen som man har väntat på hela veckan och som har fått en att plugga fast man inte orkat . Nu är den snart slut , och den gick alldeles för snabbt , igen . Varje söndag kommer den här ångesten smygande , riktigt jobbigt men jag har börjat vänja mig :P

Gud vad seg Amanda kan va , hon är verkligen den segaste jag känner . I veckan shoppade hon för 1600 kr och ändå klagar hon på att hon inte har något att sätta på sig , fast hon har massa ! Har gett henne massa förslag men allt är fult enligt henne . Varje gång samma problem :p Nu verkar hon vara klar i alla fall .

pusshej //i

Wallander och Gara hos W, natt!

Heej! Både Amanda och Inez här :D!

Vi har ätit köttbullar och spaghetti och tittat på massa vänneravsnitt tillsammans med chips och dipp:). Dipp är nog den bästa uppfinningen som finns enligt Gara.

Just nu ligger vi i Wallanders rum och skriver blogg:). Vi e fett mätta och wallander e trött men inte gara.

Snart kommer i allafall tävlingen att bli av :)! Så fortsätt läsa och håll utkik ;). haha.

Puss och godnatt
hälsningar amanda och inez

Amanda w väntar på inez g, 6 sep

Heej! Idag har varit en lugn dag!

Jag vaknade tidigt och dom andra låg och sov så jag gick upp själv:). Jag gick ut med hunden, joggade faktiskt också! Sen handlade jag frukost och sånt. Jag glömde lite saker så jag var tvungen att gå tillbaka! Sen satte jag mig framför tv:n men (nu kom Inez btw) hittade inget att titta på så jag valde att sätta på en film. Det regnade också så det blev extra mysigt att sitta där i mjukiskläder, duntofflor och med yoghurt och titta på film. Det var inget problem att bestämma vilken film jag skulle se på, HAIRSPRAY såklart! Efter typ halva filmen vaknade victoria och madde. Då åt vi frukost och sen tittade vi tillsammans klart på filmen. Sen har vi bara haft det mysigt resten av dan!

jag såg nyss på Nickelodeon dagen på tv som jag och victoria var på! Det var så himla kul allstå!

Nu ska jag och inez göra nåt! Ikväll blir det filmkväll :D ! Ja inez du har rätt, jag vill se Hairspray ;).

pusspuss
Amanda W

Inez , fortfarande hemma

Skrev i förra inlägget att jag snart skulle åka till amanda , så blev det inte . Jag var tungen att städa lite till för mamma tyckte att ifall jag ändå städade kunde jag ju städa ordentligt . Så nu har jag dammat av jätte noga och flyttat på lite saker . Men nu så ska jag snart åka till Amanda . Mamma skjusar mig om ca tio minuter . Kvällens tema kommer vara film . Det blev visst bara jag och Amanda som kommer ha filmkväll , jätte mysigt . Jag har med mig vänner boxen och moulan rouge , min favorit film nr 1 . Vilka filmer vi ska se på vet jag inte . Det bestämmer vi hemma hos Amanda , ska slå vad om att Amanda vill se hairspray eller ? :P

Nu ska jag platta håret
pusshej //i

Inez , Lördag

Guud vad jag älskar lördagar ! Bästa dagen i veckan enligt mig :) Vaknade rätt tidigt idag , vi 9-tiden . Gick upp och bestämmde mig för att städa mitt rum . Väldigt stolt över mig själv faktisk (a) . Nu ska jag nog ta och börja fixa mig på riktigt (sitter här med ett par mjukisshorts , sov t-shirt och håret i en riktigt ful knut . Så kan jag ju inte gå ut :p ) och sen åka till amanda .

Det som är lite synd är att mamma tycker att jag är borta för mycket på helgerna så jag får bara sova över en gång i månaden :( . Hoppas inte lov och sånt räknas , menmen .

Nu ska jag som sagt ta en dusch och sen börja fixa mig

hoppas ni får en bra lördag för det kommer jag ha ;)
pusshej / / i

Amanda, fredag!

Heej! Nu har jag typ inte skrivit på jätte länge!

Idag har jag fått jätte mycket gjort i skolan! fett bra :D. Det var faktiskt en väldigt bra dag!

På eftermiddagen åkte jag hem och tvättade och sen kom Madde, Victoria och Inez med mcdonalds grejer :)! Inez blev som hon sa i hennes inlägg tvungen att åka hem typ när hon precis kommit, men men. Victoria åkte också hem då, fast bara för att hämta saker och så eftersom hon sover hos mig inatt, och madde för den delen men hon hade redan varit hemma.

Lite senare åker jag, victoria och madde in till söder och träffar buster, axel och david, eller "ett gäng" enligt buster ;P. Vi gick omkring typ jätte länge och var på lite olika ställen! Det var jääätte läskigt i mörkret och jag som är så himla lättskrämd skriker ju om nån rör sig liksom.. men sen låång tid senare har vi lyckats gå till mcdonalds i slussen och sitter där och fikar tills vi blir tvugna att åka hem. Vid T-centralen skiljs alla åt. eller ja, jag, victoria och madde åkte hem till mig.

Vi sprang allt vi hade för att hinna till videobutiken (som ligger mittemot mitt hem) för att köpa godis. Vi kom in i butiken fyra minuter innan den stände! Vi hann! När vi kom in tittade vi på I am legend! Madde och victoria somna.. och jag satt där och grät för mig själv, den e ju så sorglig ändå! just nu sover dom och jag sitter här och skriver... men nu ska jag nog också sova eftersom jag måste upp ganska tidigt imorn, tidigt för att vara en lördag alltså;).

Godnatt
Wallander

Lugn Fredag

Hejsan ! Idag i skoaln pluggade jag jätte mycket , är rirktigt stolt över mig själv (a) . Den enda dåliga som hände i skolan var att Amanda tog sönder våran penna som vi har delad vårdand om , innan det ens har blvit hennes vecka ! Haha long story :p Efter skolan åkte jag , madde och victoria hem till madde för att hon vilel byta om . Efter 45 minuter hittar hon nåot att sätta på sig , men när hon har satt på isg byxorna märker hon att henne katt har kissat på dem ! Haha så jävla kul ! Sen åkte vi till Amanda och jag var där i bara en timme innan det var dags för mig att åka hem och ha allvarsamtal med mamma hm.. . Det gick i alla fall bra och nu e allt bra :) Men kvällen blir nog lugn , är helt död ! Ska nog ta och byta om till mjukisbyxor och sen slappa hela kvällen framför teven . Imorgon blir det i alla fall tjej kväll hos amanda med film marathon , mysigt värre !

Nu ska jag ta och ladda ner lite låtar till min mp3
Ha en bra fredagskväll !
pusshej

Idol

Sitter nog som dem flesta framför idol just nu . Haha har typ asgarvat igenom det mesta . Men han som liknade Will Smith var ju riktigt bra , och när jag hörde honom sjunga kände jag att nu blev jag kär :p så sööt . Men vissa förstår jag mig inte på , dem kan ju verkligen inte tro att dme sjunger bra och gör dem det måste ju någon ha sagt åt dem innan att dem inte kan sjunga ! Jaja , nu ska jag forstätta titta

pusshej // ineeeeeez


Bildspel till Amanda Wallander

Ville bara säga att jag älskar Amanda Wallander jätte mycket . Hon gör mig alltid så glad . Vill bara att du ska veta hur älskad du är, inte bara av mig utan av många många mer . Du är så underbar så unik och jag är så glad att jag har lärt känna dig . Vi har så många minnen , fast vi inte har känt varandra särskilt länge . Men det spelar ingen roll , vi har så många år framför oss . Jag hoppas att du fattar att om du någon gång skulle må så dåligt att du inte orkar mer kan du alltid ringa mig , spelar ingen roll hur mycket klockan är . Jag tror nog att du behöver höra sånt här just nu eftersom du inte har varit på topp på sistone . Jag gör allt för dig <333 Vi föralltid no matter what !


I Wanna Dance With Somebody Who Loves Me

Sitter här och försöker komma på något min novell ska handla om. Går skit dåligt, har ingen aning alls vad jag ska skriva om . Vill hålla kvar mitt MVG i svenska eftersom det var ända ämnet jag fick MVG i förra terminen så svenska är typ min stolthet (a) :P Sist när jag skrev en berättelse gick det jätte bra , fick en idé på en gång vad jag skulle skriva om . Allt jag har skrivit hittils är : " Min novell ska handla om " . Inte särkilt MVG va ? Menmen nu ska jag fortsätta plugga

pusshej Inez Gara

Dålig uppdatering

Heej , förlåt för den dåliga uppdateringen (eller hur fan det nu stavas) men när jag kommer hem har jag aldirg någon ork kvar till någonting . Kan stolt berätta att jag och amanda är bäst på matte :D igår satt jag hemma hos henne och vi pluggade matte i två timmar och det gick jätte bra ! Kan inte minnas när det gick såhär bra i matte senast ? Och det var första gången den här terminen jag pluggade riktigt riktigt bra . Så det känns sköönt .

Idag var det skola , dagen till ära fick jag stå i köket . Kul ? Nej ! Men nu har jag det överstökat , allt gick bra förrutom att vi nästan tog sönder diskmaskinen och tappade en glasburk i marken , fast inget av det var ju mitt fel (A) . Efter skolan begav sig jag , madde , vera och victoria hem till victoria . Där bakade vi kokosbollar (eller madde och vera bakade) och sen tittade vi på Wallander , steget efter . Den var väll ganska bra , fast den var lite svår att förstå och det borde vara fler ögonblick då man hoppar till. Var bara två varav en sov vera bort. Men det var massa ögonblick då det skulle vara soännande men på något sätt gjorde vi det kul och satt och skratta som galningar i soffan :P Sen skulle vi egentligen vara funktionärer , men när jag kom fram var jag tvungen att åka hem för min lillasyster behövde hjälp med nått. Jag trodde det var något viktigt men det visade sig att hon typ inte kunde skirva ut något fårn datorn . Teknisk som jag e fixade jag det på en gång . Hur kunde jag få IG i teknik ? Är ju skit teknisk !

Nu ska jag duscha
pusshej

RSS 2.0