Bilder från hööstlov :D



FAMILJEMIDDAG ;)


Lillasyster ;)


Minsta lillasyster cissi ;)


Pappa (med "Christer posen")


Jag och Bea! äldsta lillasyster ;)


Lilleebror




Jag och lillasyster Beatrice :) <33

//amanda

HALLOWEEN.. eller hur det stavas ;)

Imorgon blir det halloween party här hemma ;). Haha, jag och min syster har köpt jätte fina lösnaglar som ni får se sen!! Just nu håller jag på med matten.. blä säger jag bara! Jaja, just nu går det bra eftersom jag fattar hur jag ska göra  nu ;)

Nu måste jag tydligen gå över till grannen och fråga efter vaniljsocker.... ÖH!

//Amanda

Läskiga häst i mörkret!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, lessen att göra dig besviken Inez :(.

Idag har jag och min syster varit i stan och shoppat. Jag köpte en massa saker!

För en stund sedan var hon och jag uppe hos grannarna för att släppa ut deras hund eftersom de är på konsert. Dom har två hästar i en hage där... det var helt kolsvart och helt plötsligt hörde vi hur den ena började springa emot oss. Vi fick typ panik eftersom vi trodde den var lös och spraaang, ahahha ! Den e ju asläskig! Vem vill att en stor häst ska springa efter en i skogen när det är kolsvart?? Jag bara frågar ;)

//amanda

(jag har en till lääskig historia som hänt de senaste dagarna!!)

High School Musical 3 igår :D

Den var aaaaas bra :D
och jag älskar Zac ännu mer nu, om det är möjligt.. ;)



//amanda

Åker nu! :D

Nu åker jag och min syster till stan :D!!
Först går vi en stund på stan, sen äter vi på subway sen tittar vi på HSM3 (high school musical 3 för er som inte vet förkortningen;)), bioooooo;D

HÖRS SEN ♥

//Amaandaa

High School Musical 3 idaaag:D

Jag vet, jag kan inte sluta tjata om det men idag ska jag ääääntligen gå och se den! Biljetter är bokade 20:30 ikväll :D:D:D:D!!

(förresten såg vi på 50 first dates när kusinerna var här ;))
Nu håller jag på och pluggar eftersom jag har massor att göra under lovet så jag måste gå nu men puss på er!

justee, ska shoppa idag också :D !

/amanda

NAMNSDAG!

Jag kom på att jag har ju namnsdag idag ;)!

//AMANDA!!

Umeå!

Heejsan!

Igårkväll var farbror och faster och kusinerna här ;). Det blev 7 barn och 3 vuxna! Vi åt taaacos :).

Imorgon ska vi se HIGH SCHOOL MUSICAL 3 :D!!!!! läängtar!


/AMANDA

Nu åker jag!

Japp, nu lämnar jag Stockholm och flyger till Umeå! Självklart kan jag blogga därifrån ;)

vi hörs sen!!

//Amanda

Slut på filmen!

Asså jag blir lika glad av den varje gång! Utan den skulle jag inte kunna leva ;P. 50 first dates assåå! ÅHH ÄÄÄLSKAR!!!
Och jag verkligen älskar sista scenen, den är så bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men utan den där låten skulle den inte alls vara lika bra :P! Det låter som jag e sjuk i huvet eller nåt men jag blir liksom lycklig, verkligen nåt man ska titta på när man vill glömma den äckliga verkligheten! eller är ledsen. Allt är så perfekt, den e kul, fin, sorglig, glad... allt!




amanda

Höstlov! Umeå snart, 50 first dates nu!

God morgon allihopa :)

IGÅRKVÄLL:
Victoria gick precis hem, hon sov här inatt. Det var meningen att vi skulle kolla på 50 first dates men vi låg och prata i min säng jätte länge, sen råkade vi båda somna med kläder och allt, vi skulle ju kolla på film! Sen vaknade vi och så gick jag ut i vardagsrummet för att titta på film men när jag kollade på klockan var den 05.30! Det blev ju bara till att gå och lägga sig eftersom vi skulle upp på morgonen, ja eller senare på morgonen...

IDAG: Jag och Victoria tittade på 50 first dates, men nu har hon gått men jag tittar fortfarande ;). Jag verkligen äälskar den :D, den är verkligen bra!!

Ha en bra dag, jag åker till flygplatsen om 2 och en halv timme :D!



//AMANDA


FREDAG :D

Yes, äntligen fredag! Även fast vi hade hemstudiedag i måndags känns det inte som om veckan har gått snabbare.. men men. Just nu äter jag frukost i min sov t-shirt, sovshorts och duntofflor ;).

HA EN BRA DAG !

//Amanda

Umeå och bil reklam!

Yes, på lördag åker jag, klockan 15:15 från bromma flygplats ;). Jag blir borta under höstlovet! Hem kommer jag den andra november!

Jag har sett den här hundra gånger men jag fick ett mejl med den idag igen! Asså herregud../amanda

TIPS! Det är vetenskapligt bevisat ;)

Studier visar (haha) att man är som mest ofukuserad och okreativ på eftermiddagarna. Förklarar varför jag aldrig kan koncentrera mig när jag ska plugga hemma efter skolan ;). Klockan 16.33 är man som minst kreativ.

Däremot är hjärnan mycket mer kreativ och "fokuserad" på kvällen. Närmare bestämt 22.04 är man som mest kreativ. Det är nåt forskarna har fått fram, det är sant.


Igår så skulle jag plugga NO men jag somnade (haha, som vanligt). Men sen vaknade jag klockan tio. Då hade jag inte hunnit göra nånting!! Men mamma ba: men nu när du sovit så länge kan du vara uppe ett tag och plugga.
Så jag satte mig och plugga och jag måste säga att det typ aldrig gått så bra att plugga. Jag skrev hur mycket som helst på askort tid!

Så tänk på det när ni ska plugga eller nåt ;):P

//AMANDA


amandaaa är ensam!

Hejhej.. känns lite ensamt och läskigt här i bloggen utan Inez! Men vad ska jag göra? ;)

Nu ska jag sätta igång med pluggandet ;)! NO-uppdraget ska lämnas in imorgon!!

pussochkraam

Amanda

HIGH SCHOOL MUSICAL 3 PREMIÄR :D:D:D!!!!!

HEEEEEEEEEEEJ! Måste bara påminna om att idag hade HSM3 premiääääär! Herregud, Inez åkte ju till Polen typ samtidigt som bion börja!!! Jag blir så sur... jaja! Nu har den premiär iaf! Jag är såå glad :D:D
haha, tönt...men ändåå! Alla är en litet High school musical fan, även om alla inte vill erkänna det... ;)

TRAILERN :D:D:D. (jag äälskar Zac!!!)


//AMANDA!!!

AMANDA UTAN INEZ!

Heej! Inez has gone to Polen :(:(:(!

Herregud.. ska jag lyckas skriva i bloggen alldeles själv ;). haha, nej jag ska göra mitt bästa för att göra Inez stolt! Jag saknar henne redan!

Idag har jag haft ett "uppföljningsmöte till utvecklingssamtalet"... ni hör ju bara på namnet....
Efter det åkte jag och mamma till Flottsbro med hundarna, haha! :P

här är en biiild!
 
Jag e människan på bilden;) låångt borta!

//AMANDA

Dagens rese outfit


hade på mig det här i skolan också ;) älskatr tröjan , så mysig särskilt som jag kommer åka flygplan så är det skönt att ha bekväma kläder ;) på planet kommer jag nog ägna min tid åt att lysna på high school musical låtar ;)

saknar amanda o victoria redan :(

Dagen med stort D

Idag åker jag till polen ! Haha kanske inte så speciellt , men kul ska dte i alla fall bli . Så nu får amanda sköta bloggen helt själv , hoppas det går bra ;) kommer sakna henne massor i alla fall . Nu har jag massa sker jag måste göra innan jag pker (ladda ner musik , packa klart , äta och städa) så kan inte skriva mer

kommer hem 4/11 :)
ha det så bra !
pusshej , inez

MARDRÖM!!!

Usch! Jag har drömt vääärldens läskigaste mardröm i natt och nu är klockan tio i sju och jag har gått runt här helt livrädd. Jag är själv också! Ingen hemma, kolsvart ute! OMG.

Jaja, nu måste jag gå.
Heeejdå//amanda

Desperata hemmafruar!

Sitter just nu och kollar på Desperate Housewives! Det är verkligen asbra idag! Inte för att det brukar vara dåligt, haha. Det är bara så bäst! Nu är pausen nog slut.

heeejdåå


//amanda

Vilken header är bäst ?





vilken är snyggast ?

Palla rubrik :P

Ja nu har jag packat klart ! Eller i alla fall stora resväskan , nu har jag bara handbagaget kvar . Nu ska jag plugga NO så fort mamma kan hjälpa mig . Aja , finns inte så mycket mer att skriva...

pusshej //i

GRATTIS PAPPA !

Igår var det farmor, idag är det pappa som fyller år ;)!

GRATTIS PAPPA  :D:D:D♥
HA EN JÄTTE BRAA DAG PAPI :)


//AMANDA

GRATTIS CORNELIA !

Heej , kom precis hem . I skolan hände inte så mycket , vi hade kör :S man måste vara med för att få godkänt i musik så hade inte så mycket val . Efter skolan stannade vi som sagt kvar ett tag och jag pluggade NO. Msåte ju bli klar med den jävla uppgiften tills imorgon . Efter det åkte jag till skärholmen och mötte upp min kära moder . Vi köpte linsvätska och¨åkte och tittade på tapeter till mitt rum . Nu har jag hittat två tapeter jag vill ha till mitt rum , en ljusrisa fondvägg med mönster och dem andra väggarna kommer vara en blandnig av gårtt och vitt typ . Svårt att förklara .

Tänk att imorgon åker jag till polen ! Gud vad skönt att komma bort från sverige ! Ikväll har jag massa saker jag måste göra , packa , städa och göra klart no uppgiften . Sen måste jag hinna titta på desperate housewifes ! Skriver kanske senare om jag får tid över

pusshej //i

p,s GRATTIS CORNELIA PÅ 15-års DAGEN <33 d.s


tapeten , inte världens bästa kvalite på bilden

Vi är i skolan!!

Just nu har sitter vi kvar i skolan. A har PH och I sitter kvar för att plugga! Vi återkommer ;)

Ha det braaaaa!!!

DESPERATE HOUSEWIVES IKVÄÄÄÄÄÄLL :D:D

//AMANDA OCH INEZ

sommar <3

Tänkte slänga in en somrig bild från i sommras

kolla på vattnet :o så blått ! Saknar kroatien så jävla mycket ! Nu när det är så kallt i sverige skulle jag ge allt för att åka till något varmt eller roligt land . Högst upp på listan är ju USA ;) när man en gång har varit där så vill man bara tillbaks . Hatar hösten ! Ibland kan ju höst vara ganska mysigt men för dte mesta blir man bara depprimerad och trött på hösten ! Aja nu ska jag inte deppa mer , det är ju bara 7 månader och 21 dagar (om jag har räknat rätt) tills det är sommarlov igen ! Det borde jag väll klara ? ;)

kväll

Heej , kvällen har gått åt mest plugg och lite bloggdesign . Har ändrat header som jag lovade amanda ;) vad tycker ni ? inte så proffsig kanske , men jag har ju inte photoshop ! Någon som vet vart man kan ladda ner det gratis ?

Imorgon är det skola igen , guud vad jag verkligen inte vill gå ! Vill gå till pizza hut . Kommer vara så tomt . Jag överdriver inte , jag saknar verkigen pizza hut ! Och nu har en liten skitåtta tagit över vårt bartender jobb !!!! Nr vi kom idag märkte man att Salah saknade oss ;) han gjorde special glassar åt oss :D

nu ska jag snart ta och tvätta mig
pusshej //i

Inez hemma igen

Heej , kom precis hem . Amanda har ju berättat om allt på pizza hut så det behöver jag inte skriva om . Efter så stannade jag och olivia kvar i stan , hon lovade att hon bara skulle titta snabbt i ZARA och topshop , men självklart blev det inte så . Haha men jag överlevde . Köpte foundation , hade inte pengar till så mycket mer .  Juste , vi såg Loulou från idol :o fett tufft . Finns inte så mycket mer att skriva . Nu ska jag fortsätta plugga så att jag blir klar med prao uppgiften någon gång . Bara 100 ord kvar sen så är jag klar !

pusshej //i


Madde och Olivia på pizza hut

guud vad gott det var !

PIZZA HUT IDAG :D

Idag var vi och åt våran gratis lunch på pizza hut! Förutom oss tre som praoade där var det Madde, Amanda K, Vera och Olivia! Det var jätte kul och gott ;). Asså shiiit vad jag saknar pizzaaaa hut! Jag vill praoa där en vecka till, jag vill inte gå till skolan imorgon!! Det var verkligen jobbigt och bara sitta där och titta på medans dom man känner jobbar på :P! Fett tragiskt, jag vet men asså det är ju så det är. JAG SAAAAAKNNAAAR! Bästa praoen asså...

Nu ska jag åka till Linda och äta middag :D. Ska bli jätte kul :). Så Bajsbajs på er!

//amanda


Without love

Jag är inte besatt av hairspray som amanda , men den här låten är verkligen bra ! Blir så glad av att lyssna på den

GRATTIS FARMOR!

Hejsan, sorry att jag inte skrivit på "länge"...

Jag sitter just nu i mitt kök i pyjamas med glass :D. Jag håller på med min novell! Jag hade verkligen inga ideér. Jag skulle skriva baserat på sanningen men jag kunde inte komma på något bra.

FARMOR FYLLER ÅR IDAG! ¡Feliz cumpleaños!


Hon och farfar bor i Spanien ;), förresten så ska jag ju dit i jul :D. Men jag pratade med henne och då berättade hon om sina minnen som var jätte bra och nu vet jag precis vad jag ska skriva om! Tack så mycket farmor! eller ¡Muchas gracias abuela! ;) Dit flyttade dom för, vad är det? 6-7 år sedan? Jaja, men i alla fall, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, hoppas du får en underbar dag! Puss och kram!

// AMANDA

Plugg , plugg , plugg

Här sitter jag och pluggar för fullt , typ . Prao uppgiften var inte så lätt som jag trodde . 150 ord är mer än vad man tror :p men men har snat skrivit hälften . Har ägnat en halvtimme åt att bestämma kläder (ni såg resultate i inlägget tidigare ;D ) men nu är jag tillbaks framför datorn och pluggandet . Sitter och tuggar på gelebjörnar och SUKULAKU , någon lakris . Godis från kryssningen , mums .

Längtar så mycket tillbaks till sommaren ! Den var verkligen perfekt ! Aja , sista året i grundskolan måste jag faktiskt plugga inte bara längta efter sommaren .

Nu ska jag fortsätta plugga
pusshej //i


jag , pappa och lillebror på vår fyrhjuling i kroatien i sommras ;)


plugg !

Dagens Outfit , i




nu när man inte har behövt tänka så mycket på vad man ska ha på sig i en vecka (det var ju bara att sätta på sig ett par svarta jeans och någon tröja för man bytte ju änå om på pizza hut) så blir det jätte jobbigt att välja vad man ska ha på sig . Har nog prövat alla möjliga olika outfits och tillsist så blev jag ganska nöjd . Nu ska jag gå och plocka undan alla kläder som ligger på mitt sovrumsgolv ;)

Hemstudiedag

God morgon , är så himla trött . Idag har vi hemstudiedag så vi ska plugga hemma . Måste ta och sätta igång snart . Sen vid lunch ska vi till pizza hut och hämta alla våra rabbatter och kanske äta där . Haha vi klarar oss inte en dag utan pizza hut ;)

Juste , hittade en perfekt balklänning när jag var inne på gina tricots nya webbbutik . Den är så himla fin ! Vet att det kanske är lite tidigt att börja tänka på bal klänning , men bättre att hitta en som man gillar nu än att bara ta någon i sista stund för att man börjar leta nät det är typ en månad kvar , eller hur ?

Nu ska jag försöka börja plugga
pusshej //i


Ännu ett inlägg

En sak som jag har tänkt på nu när jag har kollat runt på massa bloggar är att typ alla har upptäckt the hills nu , jag har följt det i ca ett år nu ! Det är ju bara så himla bra ! Och som sagt är Lauren Conrad min förebild . Jag ska flytta till USA och bli som hon ;) haha . Aja tycker det är konstigt att typ ingen har lagt märke till detta superprogram förrän nu . Ni som ännu inte har börjat titta på det vill jag verkligen rekomendera The Hills som går på MTV vardagar 17.00.


HSM spel

Jag vet att jag tjatar om HSM , men hittade ett spel som jag tänkte lägga in så att ni kan spela om ni vill ;) I soaked Zac!

bilder från HSM3 premiären i USA



Som alla HSM fan vet så hade trean premiär i USA för några dagar sen . Här har ni lite bilder ;) N'r vi ändå pratar om HSM så missar jag ju premiären på onsdag som jag och amanda ville gå på :( Men pratde med mina kusiner för någon timme sen och hon yngsta sa att hon ville gå så jag får väll gå med min 10-åriga kusin i polen ;) haha menmen om jag följer med sa hela kusin gänget att dem också följer med :P 

Tänkte också bara tilllägga att Ashley Tisdale är så snygg i brunt hår ! Och hennes klänning var jätte söt . Min älskling nr. 1 Zac Efron ser lite borta ut , men ändå lika snygg som vanligt . Han är verkligen skit snygg i alla lägen ! Och han är så perfekt ! Finns det något dåligt med honom ? Haha kunde bara inte låta bli att skriva det ;)

pusshej //blivande Inez Efron ;)

Tråk

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.



Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
"Va trevligt, hur länge ska du vara på kryssningen?<3"

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Har ni stuckit :o"

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"Vi e på tåget framme snart. E det vid plattan?"

Vilket sms blev du mest berörd av?
"Pizza hut vart?<3"

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
"Juste det hade jag glömt bort<33"

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Aa jag förstår<3"

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
"Okej kan inte ska till skärholmen idag :/<3"

Söndag

Heejsan . Haha har typ sovit hela dan . Fattar inte hur jag kan vara såhär trött ? Och så har jag ont i huvudet , det kommer och går hela tiden , skit jobbigt . Jag kanske borde ta och kolla upp det ? Menmen , finns inte så mycket att skriva . Juste , vi har hemstudiedag imorgon så det blir ingen skola . Hemma ska jag göra min prao uppgift och min NO-uppgift så att jag får VG i NO.

pusshej //i

Hur kunde vi glömma ?

hyr kunde både jag och amanda glömma att Zac Efron fyllde 21 år igår ? Vi båda ät helt galnaaa i honom . Aja , frattis i efterskott !


MOBBOFFER HÄR!

Hola, ingeeeeet händer här..

Jag och victoria har varit i stan hela dagen. Vi åt lunch på Sandy's, det var jätte gott! Tyvärr gick det inte så vidare bra att hitta saker...

Nu har jag inget för mig.. sorgligt jag vet, men vad ska man göra?

PUSSHEJ/a

Trött

Heej , är så trött att jag kan dö . Det känns som om klockan är skit mykcet men det är dne ju inte , kanske för att jag var tvungen att gå upp fem imorse.  Kom hem för typ en timme sen . Kryssningen var skittråkig , hände typ ingenting . Om man ska åka ska man ju åka på kvällen då det är massa discon och sånt , på dagen är det bara massa grejer för småbarn :p Menmen , jag överlevde ;)

pusshej //i


Min pappa!

Jag tittade igenom gamla, riktigt gamla bilder, och fann den här bilden på min pappa!

slutet på 80talet ;)


Min pappa //Amanda

PRAOEN ÄR ÖVER!

Idag var sista prao dagen! Det var jäääättee tråkigt att sluta där :(. Idag fick vi i alla fall besök av folk vi känner ;). Det var som Inez sa ett bra avslut, haha. Jag har verkligen haft en jäätte rolig vecka! Det känns lite konstigt att gå tillbaka till skolan på måndag, men jaja, vad kan man göra? Vi ska ju som sagt tillbaka dit för att äta ;). Men nu har man inte fri tillgång till läsk, pizza och glass :(.... haha.

Tyvärr finns inga bilder från dagen!!

Amanda!


Gratis kläder

Samla ihop poäng som du sedan kan växla mot Presentkort på H&M eller Gina Tricot, som du sedan får leverade direkt i din brevlåda. Det finns flera olika sätt att tjäna ihop poäng!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=34518

sista prao dagen :(

Heej , orkar inte ens skirva om praoen idag . Nu är den ju slut :( blir så depppig . Blev ett riktigt avsked med hela pizza hut gänget . Men än är det inte slut , vi kommer bli stamisar där ;) .

Imorgon ska jag å¨kryssning med familjen så jag kommer nog inte blogga förrän på söndag .

pusshej //i

Gud vad fult!

jag satt och tittade lite på internet och så ser jag Jennifer Lopez i den här ponchon och jag kunde hålla mig för skratt. Herregud säger jag bara. Jag förstår inte hur man, om man dessutom är så känd och rik, sätter på sig något sådant. Ursäkta mig, men vad tänker man då? Eller vad tycker ni?


Jennifer Lopez



//amanda


Svensson här :P

hej hej! Praoen är fortfarande jäätte rolig :D

Haha! På praoen är inez Polacken, jag är Svensson och Victoria är valonen/fröken! haha.
Det är kökschefen Salah som har börjat med det haha :P. Inez e ju rakt igenom polsk och jag e helt igenom svensk och victoria är valon, haha nån grej i släkten. Han säger fröken till henne också.

Idag var det jätte kul, inez har redan berättat :P. Haha. idag har vi verkligen blivit bra vänner med alla där så det känns jätte tråkigt att det är sista dagen imorgon :(. Haha, vad roligt det var idag! isbitarna, sugrören, köksradion med mera hahaha!

Lite bilder från idag!

Vår egen designade pizza som vi åt till lunch :D




Efteråt på 7 eleven

//amanda


202 inlägget :o

Oj , nu såg jag att vi redan har skrivit 200 inlägg i bloggen ! Gud vad snabbt det har gått.

Idag var det lika kul som vanligt , fast vi fick göra lite skit jobb . Som att plocka disk . Men det gick snabbt . Sen så gjorde ja och amanda massa pizzor på morgonen men sen hjälpte jag victoria som hade lite panik när hon serverade dricka så jag hjälpte henne tills det blev mindre folk och hon sa att hon klarade sig själv . Sen på lunchen fick vi göra en egen pizza att äta . Haha vi typ la på allt vi tyckte var gott , skinka , ananas , räkor och championer . Haha det blev faktiskt gott . Sen så fick vi glass idag igen (a) .

Sen efter när vi satt på 7eleven såg vi limousinen som kenza och massa andra bloggerskor åkte i till bloggawards ! Fett tufft .  Åh juste , vi ska få äta gratis middag på pizza hut en gång när vi vill :D och vi får ta med oss en varsin kompis . Lyxigt va ? ;)

pusshej //i

FILMTIPS ?

Heej , någon som har något film tips ? Jag kom på att om en precis en vecka åker jag till polen och måste ladda ner lite filmer . Datan följer med . Och vill ha massaaa filmer som jag kan titta på ifall det blir för jobbigt i den lilla lägenheten mormor har köpt . Bara en vecka kvar ! Så skönt att komma bort från dumma sverige !

Så , vilken är din favoritfilm ?

Två dagar prao kvar!

shit vilken dag! Så här mycket har jag inte jobbat i hela mitt liv! Det var jätte kul! Jag och victoria gjorde 80 pizzor på typ lite mer än en timme. Sen har vi bara haft fullt upp hela hela dagen!

nu ska jag fortsätta kolla på grey's och 50 first dates, haha.

//amanda

Greys Anatomy

Heej , mitt pluggande gick inte så jätte bra . Nu är det snart greys anatomy . Har inte mer att skriva . //I


Stay with me , the angels can wait for a moment

Heej , kom hem för en stund sen . Idag var det ännu roligare än i måndags , hur det nu är möjligt . Jag var baretender medans amanda och victoria var i köket och det var såå kul ! I början hade jag lite problem eftersom ingen hade förklarat allt för mig men amanda förklarade för mig och då gick det mycket bättre :D . Haha jag och en tant hade en liten "kamp" som jag vann . Kände mig lite tuff . haha . Hade ont i huvudet hela dan men jag är ändå glad att jag gick , det var verkligen kul ! Sen fick jag torka bord och duka dem inför kvällen , och det var inte så tråkigt soom det låter . Det var faktiskt ganska skönt och avslappnande :P Jag skulle nog kunna bli servetris . Efteråt strövade vi runt lite i stan och jag köpte icecafe .

Har precis tittat klart på the hills , så bra ! Nu ska jag nog plugga lite , har en NO uppgift som ska in nästa vecka .

pusshej //i

Snabbt inlägg

Heej , om fyra minuter måste jag gå . Idag ska jag praoa m har fortfarande skit ont i huvudet men ingen feber och jag vill inte missa en dag till av den här roliga praoen ! Det är verkligen skit kul! Jag överdriver inte ! Men nu ska jag gå , tänkte bara skirva ett snabbt inlägg innan.

pusshej //i

Bartender-Amanda är tillbaka :D

Jag fick vara Bartender idag igen :D:D jag blev jätte glad ;). Men stackars lilla inez :(

Victoria stog i köket och jag i baren som sagt. Det gick hur bra som helst, värsta teamwork vi hade ;). Det var verkligen jätte roligt, jag fattar inte hur det kan vara så kul!? Jag kan inte förklara, jag är så glad att jag är där och inte i skolan! Fett mycket bättre än skolan! Men kanske inget jag vill jobba med sen :P

Men ikväll ska victoria sova hos mig, imorgon är det prao igen ;) (Bilder från dagen kommer sen)

Imorse när vi gick och "gjorde iordning" restaurangen för öppning, spelades den här låten och både jag och victoria kom på att den är asbra egentligen ;) haha. Så vi gick runt och sjöng på den hela dan haha. Verkligen hela dan har jag haft den på hjärnan, victoria också ;)



// amanda

sjuk igen :(

Heej , som amanda redan har berättat är jag sjuk idag . Blev npg helt frisk ändå från när ja var sjuk förre veckan . MItt huvud håller på att sprängas och jag har feber . Länge sen jag hade så här ont i huvudet , tror aldrig jag har haft så ont i huvudet till och med . Och natten var riktig jobbig , en av dem jobbigaste i mitt liv . Vaknade tusen gånger , första gången jag vaknade frös jag så att jag skakade , andra gången svetttas jag och ver helt blöt av svett (skit äckligt<9. <tredje gången var jag tvungen att gå på toa och när jag ställde mig upp så  brörjade hela världen snurra . Vaknade massa fler gånger men jag minns ingenting fårn det . Så nu har jag sovit , vaknade fär typ en kvart sen . Känns lite bättre som tu är så jag hoppas att jag blir frisk imorgon så att jag får praoa ! Så typiskt att jag blir sjuk nu när jag absolut inte vill vara det !

Nu ska jag gå och ta en iprem och äta nudlar .
pusshej //i

NEEJ!

Det värsta som kunde hända har hänt! Inez har blivit sjuk! Och idag är jag inte bartender :(! Det är sorgligt.
(Idag ska jag stå i köket så vad ni än gör, KOM INTE DIT IDAG! För jag kommer se jätte rolig ut och ni kommer bara skratta åt mig ;P

Inez krya på dig :)!!

//amanda

Bartender-Amanda här ;)

Idag på praoen stog jag i baren! Det var aaaaaaskul :D. Inez har redan berättat allt vi gjorde så jag behöver inte ta det igen ;). Men ska bara säga att typ hälften av alla "besökare" pratade engelska, så jag har pratat hälften svenska hälften engelska idag ;) haha!
Här kommer bilder från praoen!!



Inez äter pannkakor ;)


haha fett ful!

// amanda


Nere

Heej , kvällen blev väldigt förstörd pga en sak . Tänker inte skriva vad här . Men jag bröt ihop, det kanske inte var en sån stor grej men jag har mått så skit på sistone och det var bara sista droppen . Jag ringde på en gång till amanda och satt och bara grät i telefonen typ :( har aldrig ring någon och bara gråtit . Sen så har jag pratat med mamma och berättat allt om hur jag har mått . Det känns faktiskt lite bättre och min mamma är kanske inte så hemsk trots allt <3

Nu funderar jag på att gå och lägga mig , har skit ont i huvudet och är skit trött . Det är ju faktiskt en dag imorgon också

pusshej //i

Första prao dagen ;)

Guud vad kul det var idag ! Mycket bättre än vad jag förväntade mig. Jag och amanda fick göra olika saker men vi ska turas om varje dag med dem olika sysslorna . Idag fick jag stå i köket . Det var jätte kul :D fick baka pizza och sliza dem . Börjar bli riktit bra på det . Visst fanns det vissa minus med praoen som att jag har skit ont i fötterna och vid lunch blev det ganska stressigt men alla bra saker gör att man inte tänker på det dåliga . Juste , vi får typ hur mycket som helst . Vi får ta hur mycket läsk vi vill , och dem har typ ett helt lager med godis och så fick vi massa glass . Juste , dem gjorde frukost åt oss : pannkakor med glass (A) . Alla som jobbar där är jätte snälla och roliga . Victoria kom idag och frågade ifall hon också fick praoa på pizza hut , och hon fick det ! Så imorgon är det inte bara jag och amanda utan victoria också . Juste (det är så mycket attt berätta :P) , vi fick namnskyltar (a) haha fett stolt .

Imorgon ska jag göra det roligaste jobbet , vara bartender , så det är bara att komma förbi ;)

pusshej //i

p.s bilder kommer sen ;) d.s

PRAO!

Nu ska jag sova, imorgon ska vi praoa :D yeey! ska bli fett kul! Inez sa lite fel, Klarabergsgatan heter det! vid sergelstorg ;) puss hej //amanda


prao imorgon :D

Ja imorgon blir det prao :D Gud vad kul det ska bli ;) men kommer inte gå upp lite mycket i veckan eftersom dte blir pizza varje dag , men lite kilon extra skulle inte sitta fel haha . Vi praoar på Pizza Hur som ligger på klarabergsvägen tror jag . Så det är bara att titta förbi ;) Aja ska bli skönt att slippa skolan hela veckan och sen är det bara tre dagar i skolan innan jag åker till polen . Men har en NO-uppgift och en engelska uppgift så heöt fri från plugg blir jag inte .

Aja nu ska jag snart gå och duscha
pusshej //i

HSM 3


UGGS


måste bara ha ett par ! Vet att typ alla har uggs men dem är ju bara så snygga !

puss, Inez

söndag

heej allihopa , mår faktiskt bättre :D men idag ska jag nog ändå bara ta det lugnt  och ladda inför praoen . Ska bli så himla kul ! Någon gång i veckan måste jag köpa lite vinter/höst kläder samtidigt som jag måste spara pengar till polen :S och skor måste jag också köpa ! Som vanligt är min budget väldigt tajt . 

pusshej //i 

PRAO PÅ PIZZA HUT!

Imorgon ska jag och Inez börja praoa på pizza hut! Det ska bli såå skönt att komma ifrån skolan ett tag! Jag läängtar tills imorgon :D:D

shit.. våran tvättstuga ska stängas ner i typ 2 veckor för reparationer, stänger imorgon, så jag skulle tvätta idag men då är det fullbokat hela dagen. Sen när jag går tillbaka hem igen så går nyckeln som är till bakdörren, tvättstugan och soprummet av i låset! Jag är så död! Nu har vi två halva nycklar :S.

//Amanda

fråga

Jag undrar ifall det finns någon där ute som har tips på någon sida där man kan titta på nya beverly hills avsnitten ? skulle bli så himla glad :)


stjärnor på is

Heej , sitter och tittar på stjärnor på is . mycket bättre än vad jag trodde att det skulle va . Har inte så mycket att skirva , seg kväll eftersom att jag är sjuk .

pusshej //i

PIMP MY IPOD

haha. Jag och Victoria har pimpat våra ipods idag ;)

dom kallas PIMP POD

(DEN ROSA ÄR MIN (AMANDA) OCH DEN BLÅA ÄR VICTORIAS)

PIMP POD

//AMANDA


han är så söt att man dör

//inez

ful

Har nog aldrig kännt mig så ful som jag känner mig idag ! Är sjuk , glömde platttången hos mamma så har inte kunnat platta håret , sminket blir inte så jag vill ha det , ja allt är bara fel ! Men som tur är ska jag ju inte träffa någon , förutom alla på konformationen som jag redan har träffat . Och så känner jag mig sååå blek ! Det hatar jag med vintern , man känner sig så blek vilket leder till att man sminkar sig mer vilket leder till fler finnar vilket leder till sämre självförtroende och ännu mer smink . Vill ha sommaren tillbaks !!!

//i

GRATTIS NATTA !

Idag fyller underbara natta patta 15 år , GRATTIS !!!

50 FIRST DATES

När vi kom hem från promenaden satte vi oss i soffan med godiset och allt och tittade på 50FIRSTDATES. Jag äälskar den filmen. Vi har tittat på den idag också! Den är så himla mysig och titta på. Jag blir så himla glad av den bara, när allt känns dåligt får den där filmen en att på något sätt att känna sig bättre, man glömmer allt annat för ett tag. HAHA. låter som en tönt men jaja.

50FIRSTDATES TRAILER :)

//AMANDA

Den onda cirkeln

heej :D

Jag och Victoria gick ut med hundarna igår kväll och försökte fastna i den onda cirkeln jag fastnade i i förrgår. Det var helt sjukt lääksigt. Jag gick runt i cirklar och kom aldrig därifrån. Det var mörkt och jag var själv och jag bara kom till samma ställen hela tiden, vilket håll jag än gick. Jag skulle visa victoria vart det va men då var det helt omöjligt att komma in i cirekln, plötsligt hittade jag överallt. Det måste ha varit något med den kvällen, det var verkligen helt omöjligt att komma ut. Det kan ha berott på att jag pratade i telefon hela tiden och inte tänkte på vart jag gick.. men men :P.

//AMANDA


konfirmation

Heej , kom precis hem . Var på konfirmation , dte var väll som vanligt . Nu har vi ett konfirmationsdatum , 21 maj . Är fortfarande sjuk så idag ska jag bara ta det lugnt så att jag blir helt frisk tills på måndag för då ska vi praoa och det vill jag ju inte missa och om jag inte är helt frisk kan jag bli sjuk igen och då missar jag kryssningen och Polen .

pusshej //i

AMANDA OCH VICTORIA

HEJSAN ALLA MÄNNISKOR!

jag och victoria har köpt ett kilo godis, haha! och 2 liter cocacola. Nu ska vi hitta på något, hööörs sen ;)

gratis kläder

Samla poäng och få presentkort på http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=34518

idol

Heej , som jag skrev i förra inlägfget tillbringade jag dagen med att titta på mamma mia , massa hanna montana avsnitt (tönt jag är , jag vet ;P) och även high school musical 2. Sen så var jag tvungen att gå upp ur min sköna säng och ta en dusch , klä på mig och fixa mig lite eftersom jag var tvungen att åka kommunalt till pappa . På vägen köpte jag Ben & Jerrys , jag könner att jag börjar bli beroende av den glassen .

Eftersom jag fortfarande är sjuk blir det en lugn kväll , just nu sitter jag och tittar på IDOL . Fast jag inte gillar det särskilt mycket följer jag det , fattar inte varför egentligen :P

pusshej //i

God Morgon

Vaknade precis . Så skönt att sova ut lite på en vardag . Nu ska jag snart titta på mamma mia sen blir det fler hanna mintana avsnutt tror jag . Hon är så himla bra ! haha . Så idag är det fredag , vad har ni för planer inför kvällen ? Själv kommer jga bara sitta hemma eftersom jag är sjuk :( Men imorgon måste jag verkligen gå på konfirmationen eftersom att jag missa sist , spelar ingen roll om jag är sjuk eller inte .

nu är det som sagt dags för mamma mia , pusshej //i

Kan inte sova

Klockan börjar närma sig halv vå och jag kan verkligen inte sova. Har tittat på one tree hill och hanna montana (amanda om du läser det här så är adressen till alla hanna montana avsnitt den här http://www.free-tv-video-online.info/internet/hannah_montana/). Jag kommer vara hemma imorgon också och nu har jag äntligen (tack vare erika) lärt mig hur man sätter på filmen jag ladda ner .

Nu ska jag i alla fall försöka sova . Godnatt //i

såå söööt !

Sitter och tittar på nya one tree hill avsnitt . Kolla vad söt han är . Kolla hela klippet ! //inez

Gigantiska organismer!

Hej! Haha. Hittade nyss en länk från Facebook, en sida som heter http://www.coolstuff.se/. Där kan man köpa gigantiska organismer. 

FRÅN SIDAN: Den nästan osynliga, pyttelilla världen med djur så små att de inte längre kallas djur utan organismer. De bor i och omkring din kropp. De är inte alltid jättemysiga i verkligheten men om man förstorar dem en miljon gånger och syr dem i plysch, då är det en helt annan historia.

Det är alltså typ sjukdomar/bakterier/organismer som dom förstorat asmkt och gjort gosedjur av som man kan köpa, kanske åt sig själv eller åt nån som e sjuk, en bra krya-på-dig present, haha

LÄS MER OCH KÖP PÅ 
http://www.coolstuff.se/Giant_Microbes

Här är alla gulliga sjukdomar ;)
  






inez

Blev inte så mycket filmtittande som jag skrev. Datorn typ dampa när jag försöke ladda ner några filmer så jag gav upp . Tittade på andra avenyn och sov en stund också . Eftersom min dag har varit så ointressan har jag inte så mycket att skriva .

sjuk

Heejsan . Har varit lite förkyld hela veckan och imorse när jag vakna så dunka det i mitt huvud och jag kunde knappt prata . Så jag bestämde mig att stanna hemma . Jag var ju sjuk för 2 veckoe sen också , men då stannade jag hemma bara en dag och jag tror inte jag blev helt frisk för jag har mått dåligt sen dess . Jag tror att jag har smittat mamma också för hon e också sjuk , så här ligger vi två sjuklingar . Hopppas jacqueline klarar sig :P

Jag har tittat på High Scholl musical och snart ska jag titta på step up 2 , mamma mia och brin it on .

pusshej //i

AMANDA HÄR!

Hejsan! Sitter just nu i min sköna säng med myslamporna tända i rummet. Det var kortdag idag i skolan. Efter det gick jag, Inez och Victoria hem till mig och åt Ben & Jerry's!

Det är så mycket jag vill ha just nu känns det som! Orkar inte ens gå in på allt .. :P haha.

Shit, när jag tänker efter.. jag har verkligen varit ett riktigt stooort fan av Olsen tvillingarna! Det är faktiskt lite sjukt... enda sen låång tid tillbaka. Jag har minst 100 böcker :P, förut kunde jag aaallt om dom t.o.m deras favorittuggummismak! Ja.. mer behöver jag inte berätta, blir för pinsamt XD. Haha! Men nu är ändå Ashley min favorit och förebild.


GYMNASIEVAL

Heejsan , Sitter här och tittar i gymnasiekatalogen . Får typ ångest när jag tittar på det . Men längtar faktiskt lite , så skönt att bara byta plats . Nu har jag gått i samma skola i tre år , har tröttnat . Nu har jag ätit maten och gått på toaletterna typ . Och så ska det bli kul att få lära känna massa nytt folk .

Tror i alla fall att jag har bestämt mig för vilken linje jag ska ta , nu är det bara skola kvar .

// INEEEEEEZ

JUST DANCE

 Blev inte så mycket plugg eftersom när jag hade satt mig tillrätta i sängen, lagt upp datorn i knät och tagit upp kunskapsporten så kommer mamma och ber mig gå ner och köpa mjölk . Snäll som jag är gör jag det . Passade på att köpa choklad till mig själv också (a) . Men nu sitter jag här i sängen igen och lyssnar på just dance med lady gaga . Kan inte riktigt koncentrera mig . Skönt att nästa vecka e dte prao :D

Nu ska jag verkligen färsäka plugga , pusshej //i


Jag har två älskare , den ena heter Ben och den andra Jerry

Heejsan. Idag var det NOprov . Gick inte särskilt bra . Sen så jobbade jag lite svenska . Vi slutade tolv så jag amanda och victoria åkte hem till amanda och åt Ben and Jerrys.  Och så snackade vi . Som ni trogna bloggläsare kanske har förstått mår jag inte så super just nu . Så jag pratade ut mig och grät en skvett också :P men som tur var tröstade amanda o victoria mig och nu känns dte faktiskt en gnutta bättre. Tack tjejer <33

Nu ska jag nog plugga lite engelska.. pusshej //i

ZAC EFRON GETS PUNK'D

VI ÄLSKAR ZAC <333

Morgon

Klockan är bara halv sju och jag är nästan helt klar. Vid den här tiden ungäfär brukar jag börja vakna . Men idag så tänkte jag duscha och plugga nu på morgonen . Så för att jag ska hinna det också kanske det är dags att sätta lite fart .

Efter skolan ska jag hem till amanda , vi ska träffa våra två bästa killkompisar . Den enda heter Ben och den andra Jerry ;)

Nu ska jag fortsätta fixa mig. Önska mig lycka till på NO provet , det lär jag behöva.

pusshej //i

Saknar sommaren

Sitter här i min säng och pluggar massa NO. Så himla jobbigt. Så jag tog en paus och tittade på bilder från kroatien och kom på att jag ju inte har lagt in några bilder fårn kroatien i bloggen . Så jag gör det nu !


haha lillebror , så sööt !

igen

jag solar

jag i det vaarma vattnet

jag och kusin i vår gummibåt :P shiit kolla vad blått vattnet är

otroliigt ful bild , men kolla vad brun jag var :D

jag , lillasyster o lillebror

lillasyster och lillebror , gatan vi bodde på

det fanns en båt som hette ines ;)

jag , pappa och lillebror

saknar kroatien skiit mycket !

HAHA ROLIGASTE MIDDAGEN EVER!

haha. Idag åt jag, mamma och hennes kompis Pekka mat med en sån här: Den e fett cool ;). Det är typ små stekpannor :P. Inte bara att det är kul, man lagar liksom maten vid matbordet, men sen när vi sitter där börjar en stekpanna brinna jätte mycket och brandlarmet sätts på. Mamma börjar springa runt och öppnade fönstret och vifta med en tidning för att få ut all rök! HAHA. Sen när hon stänger av larmet och sätter sig igen går larmet igång igen! HAHA. Samma sak händer igen! Det var så himla sjukt! haha, shit. Sen kom en låga upp när mamma skulle ta en stekpanna och typ brände av hennes hand också.. oh my gosh. Det var den sjukaste middan jag haft på länge, haha.

// AMANDA

NEEEJ !!

Fick precis veta att höjdpunkten i mitt liv just nu inte kan bli av .Har ju sett fram emot att göra om mitt rum . Men nej , precis när vi har börjat planera lite visar det sig att mammas ekonomi inte klarar av det nu . Vi kommer typ bara kunna tapetsera om , byta lampor , byta gardiner , köpa nytt överkast , köpa lite kuddar och byta gardinstångar . Aja det är bättre än ingenting .

Nu ska jag fortsätta plugga :(
pusshej //i

EN TILL HEMLIGHET FRÅN AMANDA

Okej, när vi ändå är igång kan jag passa på att säga en till väldigt töntig sak om mig själv......

Jag typ avgudar High School Musical och Hairspray haha!


och så älskar jag förstås Zac Efron hhahaha. Så sööt!



haha, nu vet ni alla den töntigaste sidan av mig! HAHA. Gud vad pinsamt.. men sant.

Min hemlighet

Eftersom Amanda avslöjade en hemlighet måste jag också göra det . Okej min hemlighet är att *trumvirvel* jag pratar med mig själ ! Så var det sagt . Och ja , det är sant . Det måste gå i familjen eller nått för både mamma och pappa pratar med sig själva , och så jag och så alexander . Jag gör det inte medvetet , det är typ som om jag tänker högt .

Nu när jag väll är igång kan jag bjuda på ännu en hemlighet . Jag kan inte gå nära tunnelbanspår . Jag får panik ! Jag kan stå på kanten av vita linjen men inte närmare . Då tror jag alltid att jag ska bli nerputtad .

Så där har ni två smaskiga hemligheter från Inez Gara , the one and only .

HANNAH MONTANA


hej, haha måste erkänna att jag faktiskt kollar på Hannah Montana varje dag! HAHAHAH. Jag vet, fett töntigt men så är det ;P. Kollade nyss och nu ska jag plugga till NO prov imorgon.

HANNAH ;) har två låtar på ipoden också ;) haha då var en hemlighet avslöjad. Jag är ett fan av Hannah Montana.
Nu är det inez tur. Avslöja en hemlighet!


pusshej// amanda

Hanna Montana

Sitter och video chattar med amanda samtidigt som vi båda tittar på Hanna Montana, haha . Har faktiskt pluggat lite , men hanna montana kan jag ju inte missa . Men nu ska jag snart plugga NO igen , ville bara skirva ettg snabbt inlägg .

pusshej //i


Inez

Hej du där framför dataskärmen . Idag var jag i skolan , som vanligt . Det var som vanligt där . Efter var jag tvungen att åka till SKHLM (skärholmen) för att hämta mina linser. Då passade jag även på att köpa ett par rosa leggins. Påvägen hem kom jag på att jag har massa plugg framför mig (är ju NO prov imorgon) så jag köpte Ben & Jerrys Caramel Chew Chew . Så nu sitter jag här med mina no papper och äter ben & jerrys . Såå gott !!



måndag igen..

hallåå. Prov i NO på onsdag !!! NEEJ.

Jag, Victoria och Madde var på Heron City idag och gick på bio. Vi såg Patrik 1,5 xD haha. När Inez fyllde år köpte vi och Vera rabattkort, men grejen är den att det bara gäller på vardagar så vi har börjat gå lite på bio på vardagarna ;). Fast madde glömde sitt kort hemma så hon fick betala hela priset haha!! Den var iaf jätte bra hahaha. Sen åkte alla hem! Bussen var försenad så det tog jätte lång tid att komma hem. Asså sen jag gick hemifrån för att åka till heron har jag typ sett minst 100 personer jag känner!

byebye // amanda


Måste ha !

 
guud vad söta !

Var det någon som sa nått om miljögofter ?

Heej , sitter och pluggar NO . Fattar typ ingenting , fast som tur är är dte bara g prov och det är ganska lätt att få g i no , däremot är det nästa omöjligt att få högre . Aja ska fortsätta läsa på om miljön .

pusshej //i

Dagens outfit , i


rosa vantarna var såklart på ;)
vill också att alla ska veta att koftan var min gammelomormors , fick den när hon dog . Har tänkt extra mycket på henne och farfar dem senaste dagarna nu när jag har varit lite deppig .
R.I.P , kommer aldrig att glömma er <3

YEEES

Gissa vart jag skirver ifrån ?? MIN BÄRBARA DATOR !!!! Äntligen har jag fått internet till den här datorn ! Idag var det väll helt okej i skolan . Pluggade mindre än vad jag borde , satt och var stolt över mina nya rosa vantar istället . På spanska gick det skit dåligt och vi gjorde någon jätte konstig övning :s Efter skolan var det PH (personlig handledning) fick inte så mycket skäll som jag trodde . Efter var jag nära på att bli nerputtad i tunnelbansspåret , hmm...

Jag trodde mamma skulle komma hem idag men hon kom hem igår så nu har jag fått min jacka . Är väldigt nöjd med den , med den bästa presenten var dem rosa vantarna . Dem känns bara såååå jag !

Här kommer lite bilder på min jacka och mina vantar

pusshej //i


Amanda

idag har jag och mamma städat och rensat hela längenheten och typ möblerat om och allt. Nu är hela flytten liksom klar! Grejen är den att det var faktiskt inte så jobbgit!

gud, jag har haft den här låten på hjärnan hela dagen. jag älskar den,  den är så himla vacker och fin (a). Lyssna på den :) Måste bara säga att Lauren Conrad också är min förebild (a) puss.

Söndag kväll

Det blev inte så jätte mycket plugg idag . Har varit v'ldigt seg , tror det är allt regn som har gjort mig så seg . Har tillbringat min dag framför en av mina bästa vänner , teven . Eller först tittade jag på andra avenyn på datorn , sen ville jag titta på the hills men mtv.se funkade fortfarande inte så då blev det teven .

Imorgon är det måndag . Tror jag ska gå till skolan fast jag e förkyld . Menmen , och på tisdag får jag se min jacka. Hoppas hoppas vekrligen att den är fin !

pusshej //i

nyduschad

Godmorgon Sverige ! Har precis duschat . Imorse när jag vaknade och såg vädret kände jag för att bara gå och lägga mig i ide och inte gå upp förrän sommaren , typ . Men jag lyckades ta mig upp . Är fortfarande förkyld, tror nog inte det kommer gå över på ett tag . 

Igår när jag hade skrvit inlägget "förebild" fick jag bara sån lust att titta på the hills , jag hann se ett avsnitt innan mtv.se slutade fungera . Ska fortsötta titta idag ,det går ju ändå inte att gå ut eftersom det spöregnar . Sen så ska jag titta på andra avenyn också , har kommit lite efter med det . Och så måste jag bli klar med NOn .

så , fullspäckad dag med andra ord :P

pusshej //i 


Vilken lördag!

Hellu. Kanelbullens dag idag ;)

Haha , men jag har tyvärr inte ätit en enda kanelbulle. men men.

Gud vilken kväll kan är det ändå jag hinner säga just nu! Jag måste gå. Vi var iaf väldigt många vid sjöängsskolan i örby. jag älskar er alla ♥ pusspuss//amanda.

vad skulle du helst vilja vinna ?

Vi har ju haft en tävling på g ett tag nu . Kanske dags att inte bara snacka utan få tävlingen gjord någongång . Så nu är frågan , vad skulle ni bloggläsare helst vilja vinna:

- Kläder
- Smycken
- Solglasögon
- Väskor
- Skönhetsprodukter
- Annat


ny jacka

Heejsan , pratade precis med min mamma som befionner sig i polen . Hon hade hittat en enligt henne skit snygg jacka som hon undrade om hon skulle köpa till mig . Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att låta henne köpa den , på hennes beskrivning lät den snygg . Hoppas verkligen att dne är dte nu eftersom jag blir tvungen att använda den och till råga på allt sa mamma att den var ganska dyr så om jag inte använder den kommer jag att få dåligt samvete för pengarna mamma slösade på den . Aja får se på tisdag hur den ser ut .

Juste är nu klar med hälften av instuderingsfrågorna , andra hälften gör jag imorgo.

pusshej //i

favoritlåt

guud vad jag älskar den här låten ! Kan inte sluta lyssna på den . //inez

FÖREBILD


Lauren Conrad
Någon som vet när nya the hills säsongen börjar ??

Hata NO

Heejsan . Har inte gjort så jätte mcyket sen jag sist skrev . Pluggat lite NO och varit ute med Alexander . Han ville visa hur duktig han var på att cykla , han har precis lärt sig cykla på två hjul :P så sööt . Det är nästan som om han förstår att jag e lite deppig just nu för han har varit extra kramig mot mig och snällare också . Min underbara lillebror , haha undra hur länge jag kommer tycka det ;)

pusshej //i

Ont i halsen & trött

Är så trööt , och så har ag ännu mer ont i halsen ! Jag orkar inte göra någonting och sg fram emot att bara sitta hemma o titta på massa filmer , men nej har fått veta att provet som jag trodde var på fredag är på onsdag ! Så det blir ännu en plugghelg för mig eftersom att jag knappt har börjat ..

Aja om två veckor åker jag på kryssning och om åker jag till polen . Ska bli så skönt att bara komma bort från allt och byta miljö ett tag och träffa folk som tycker om en vad man än gör och hur man än är. Jag hade sett fram emot shopping men dte blir nog inte så mycket shopping ändå eftersom att mormor har planerat massa andra saker som t ex teater och massa sånna kultursevärdeheter . Aja ska bli ganska mysigt i alla fall .

pusshej //i 

FREDAG..

hej!

jag försov mig idag (tack inez som ringde och väckte mig)! Sen hade vi simning på eftermiddagen som gick väldigt bra faktiskt :D. Efter det satt madde och väntade utanför i typ en timme på mig så hon var lite sur.. men när jag kom ut åkte vi (och clara) iaf till odenplan och träffade buster, axel och emil! Axel och Emil gick direkt xD men sen gick vi till Busters skola för att träffa david, simon och edvin. När vi väl hade kämpat oss dit gick buster in och sa "Vill ni att vi ska gå?" och sen gick vi! Haha. Buster träffade andra kompisar och vi andra gick till mcdonalds. Men sen kom dom också dit.

Efter ett tag gick alla dom och buster skulle hem och äta. då kommer david och alla till oss på mcdonalds, efter det följer vi med dom till en pizzeria. när vi var klara där gick vi och köpte godis och åkte buss nånstans! haha. sen på nåt sätt slutade allt med att  vi efter en stund åkte hem.

Men jag måste bara säga: Buster, var inte lessen! Vi ville vara med dig. Jag är verkligen jätte ledsen :(i. sorry. men du är iaf BÄST :D

PUSS ///AMANDA


Trött.

Är bara så jävla trött på allt . Ingenting funkar just nu . Känner mig inte som en i "gänget" längre . Jag mår bara så skit just nu och ingen verkar bry sig . Jag kanske inte visar det , men medans utsidan ler gråter insidan . Jag vet inte vad som är fel riktigt , allt är bara så skit . Är så jävla trött på allt . Känns inte som om någon bryr sig . Vet inte , det kanske bara är en period .

Behövde bara få skriva av mig lite .

inez

Dagen har varut väldigt seg . Hade ännu mer ont i halsen i dag och så fick jag skit ont i magen. Men jag var kvar i skolan och knarkade extra drops. På lunchen blev jag tvingade till centrum av natta , men som tack för att jag följde med fick jag 1.50 kr :p Sen så hade vi simning, gick nog ganska bra . Var inte så jobbigt som jag trodde. Sen efter simningen när vi var påväg till tunellbansstationen såg jag och vera en glassbil där massa glassar hade åkt ut . Manen i glassbilen plockade upp dem och vi tog tillfället i akt och följde efter några småpojkar som bad om att få glass. Och både jag och vera fick en varsin glass. Dagens höjdpunkt :D haha

Nu sitter jag här ch har skiit ont i halsen . Mina extra drops e slut :( har inte haft shär ont på länge . Jag orkar verkligen inte..

pusshej //i

Världens längsta och konstigaste dag av någon anledningen..

Hola allihopa :)

Det känns som att imorse var för 100 år sedan! Jag har stått i maten idag, det gick bra. Jag stog med Amanda Tiger och Max. När vi var klara var mina skor en pool! Men delicato bollen och smakisen var god ;). Efter bgsen (basgruppssamlingen) åkte jag direkt hem och jag kände mig så fuuuul. Mina kläder var BLÄ, mitt hår ska vi inte ens prata om, mina skor och strumpor var en pool som sagt, mitt ansikte.. åh nej nej nej. När jag kom hem skulle jag gå och handla frukost/mellis. Så jag fick byta kläder och skor!

SEN HÄNDE VÄRLDENS KONSTIGASTE GREJ! Jag åt, jag titta på tv och blablablabla sen när jag låg i soffan blev jag jätte trött och somnade fast ändå var vaken liksom :S. Men sen vaknade jag till och då kändes allt jätte konstigt och jag kommer knappt ihåg det nu men mamma var borta så jag gick typ runt ,helt borta och ropa på mamma! haha! jag gick in i hennes rum för att kolla där och där låg en av hundarna i sängen så jag gick in och la mig bredvid och råka somna igen! Sen nån timme senare hör jag mamma ropa på mig och hon kommer in till mig och ba Vad gör du? Jag är fortfarande helt borta och hon ba: klockan är halv sju! Då flyger jag upp ur sängen hur stressad och chockad som helst och typ skriker: PÅ MORGONEN? då börjar hon skratta, haha nej på kvällen! Asså jag trodde verkligen det var morgon! Verkligen! Jag fattade inte! Gud vad det var läskigt asså!

Allt som har hänt idag känns som att det har hänt för länge sen, inte idag.
Världens konstigaste dag, jag är helt borta...

men jaja! Ha det bra, hoppas på en normal dag imorgon!//amanda

Torsdag

Heejsan , kom precis hem . Dagen var väll bra , väldigt seg i skolan menmen . Är så trött och jag så har jag skiit ont i halsen . Efter skolan åkte jag , madde och elin till skärholmen . Blev inte så jätte mycket shopping har inte så mycket pengar , köpte bara solpuder , puderborste och en t-shirt . Har förövrigt fått en ny favorit affär , förrut var dey gina tricot men nu är det new yorker . Så massa fina saker , när jag får pengar ska jag åka dit och shoppaaaa . När jag får internet till min nya dator ska jag börja lägga upp lite mer bilder på bloggen , men tills dess får ni hålla er .

Imorgon ska vi bada med skolan :( vill verkligen inte , vi ska typ ha livräddning och skit . Min snygga nyaste bikini är hos pappa och jag orkar inte åka dit och hämta den så jag får ha min gammla från förra året , suck . Wish me good luck

pusshej //i

P.S GRATTIS ELIN PÅ BYXMYNDIGHETSDAGEN D.S

NY DESIGN IGEN!

Vad tycker ni? :D jag är lite stolt eftersom jag har bestämt alla färgerna och fixat headern (a) haha. vanligtvis står inez för det.

//amanda

Idag lyckas jag hela tiden

Heejsan . Idag började dagen med SO-prov. Vet iinte riktigt hur det gick, svarade på alla frågor men på vissa bättre än andra. Med tanke på att jag började plugga i helgen vet jag inte vad jag ska hoppas på . Men nu är det bara att vänta och se. Sen resten av dagen var det bildupptakt och sen försökte jag komma på en slogan på spanska, gick skit dåligt.

Jag är typ känd för mina dåliga skämt, men idag har jag lyckats med nästan alla mina skämt ! Det är ett under och då har jag inte ens ansträngt mig . Haha hoppas det håller kvar ;)

Aja , snart är det verkligen tävling . Någon som har någon idé på vad för tävling man skulle kunna ha ??

pusshej //i

RSS 2.0