Bilder från julmarknad!

Hej! Inez har redan berättat om julmarknaden så jag lägger in lite bilder!


Dem två sista bilderna är från "Blå tåget" och "Kvasten" :D!!

Pusshej Amanda

Mat on fire!

Hej. Vi åt racklett idag och som vanligt börjar den brinna i massor. Den här gången stänkte det över på bordet och min tallrik så bordet började brinna och min mat också!!! Herregud säger jag bara, det är farligt med racklett ;)!

Här är en gammal bild på vår racklett


puss Amanda

Gröna Lunds Julmarknad !

Heej , kom nyss hem och gud vad kul det var ! Jätte mysigt , värtsa julstämningen . Först gick vi runt och kollade på marknaden och fikade . Sen så åkte jag , amanda och jacquie så mycket atraktioner vi hann på två timmar . Självklart åkte vi pop expressen massa gånger ! Det var jätte skönt , ingen kö alls typ . Måste göras om . Juste min mamma vann en såndär stoor stutsboll åt mig och jacquie , haha har försökt vinna en sån jätte länge och äntligen ! Haha amanda , victoria , cornelia och erika vet vad den betyder ;) Påvägen hem  somnade jag och amanda i bilen och nu är jag helt slut ! Och har visst råkat lova mamma att plugga matte idag...


pusshej //i

Julmarknad

Heej ,  nu har jag tid att skriva . Som vanligt när man sover av amanda blir man väkt av två dinosaurier (läs: hundar) som hoppar på en . Nu pluggar vi matte (guldstjärna åt oss) och snart ska vi åka till Gröna Lunds julmarknad , MYSIGT ! Aja vi skriver mer ikväll . Juste efersom att det är första december imorgon ska vi ha en julkalender här i bloggen , varje dag lägger vi ut en jullåt . Så tills jul kommer alla våra läsare vara i stämning .


pusshej //i

Dagens outfit

Orkar inte skriva något just nu så slänger bara in en bild på dagens outfit .


pusshej //i

Älskar WHAT IF!

Jag kom på att jag älskade "A christmas carol" fast tecknad förut  :P och där "hör det till" en låt som är jääättefin! Jag lyssnade ju jämt på den förut!



// Amaandaaaaa

Myskvääääll!

Nu har jag och Inez kollat på "A christmas carol" och ätit massa chips och dip, herregud vad vi äter. Vi har det så mysigt.

xoxo
Amanda

Omöjligt fall

Det gick väldigt dåligt att få Victoria att bli tjej , once a man always a man . Nu har i alla fall victoria åkt hem och det är bara jag och amanda kvar . Planerna var ju att kolla på julfilm och äta massa gott men nu är vi båda hlet slut , och vi har tre olika chips smaker , två olika dipper , pepperkakor , ett kilo julskum , lussebullar och julmust , så nått måste vi väll hitta på .Får se vad . Bilder kommer sen

pusshej //i

Makeover av Victoria Da Man

Just nu sitter vi och kör om Victoria till tjej . Hon beter sig en gnutta för mycket som en kille så jag och amanda kom fram till att hjälpa henne att finna kvinnan i sig . Hitills har vi övat betende och så har vi börjat kamma ut hennes hår (det var typ tusen tovor, seriöst hennes hår var som en matta !). Tillsist kom vi fram till att tvätta hennes hår eftersom dte var så flottigt, så nu är amanda och victoria i badrummet och tvättar victorias hår . Skriver upptatering för er spänt följer förvandlingen av Dr.V till Victoria

pusshej //i

GRATTIS I EFETRSKOTT !

Vi glömde gratta våran egna Pochahontas igår ,
GRATTIS PÅ 15 ÅRS DAGEN HANNA <3


Inez har kommit!

Heej! Nu är Inez här och vi ska ha det jääääätteroligt!!!

Pusshej, Amanda

På språng

Heej , har precis fixat mig klart . Ska bara platta håret så är jag ready to go . Vi skriver säkert mer senare . Nu måste jag rusa
 pusshej //i

Dagens..

Klädsel: stuprörsjeans , kommer inte ihåg vart jag har köpt dem , svart linne från ohio , vit kofta från polen. Eventuellt rosa skärp till.
Smink. Foundation , mascara och solpuder
Frisyr: utsläppt och plattat
Låt: Hanna Montana- one in a million
Vill ha: dunrofflor
Saknad: farfar
Humör: Glaaad
Person: Amanda och Victoria
Planer: mys med amanda o victoria
Värsta: mejl att jag ligger efter i ma till mamma
Bästa: Det är lördag !


pusshej //i

Life´s what you make it , and I´m gonna make my life rock!

Har varit uppe i ca en timme . Vaknade på jätte bra humör efter att jag hade drömt en jätte bra dröm ! Orkar inte gå in på den nu . I alla fall så är jag fortfarande på jätte bra humör och det känns som om dte kommer bli en super helg . Idag är det som sagt julmys , vi ska baka massa på dagen och sen ska vi se "a christmas story" på kvällen . Imorgon ska jag , amanda och min familj på gröna lunds julmarknad  . Så mysigt , jag ÄLSKAR julmarknader . Igår var jag och amanda en snabbis på fruängens julmarknad , till och med den var mysig haha . Aja nu ska jag fortsätta titta på "Life Of Ryan" .

pusshej // lyckliga i


Glamour Barbie hos kaxigt coola Linda

Hej! Just nu sitter jag hemma hos kaxigt coola Linda. Vi har precis ätit upp all tacos och det var jättegott! Snart börjar idol och vi håller tummarna för att Johan åker ut. Dags att plocka fram godiset för nu hoppar vi till soffan och sätter på tven. Vi ska ha asroligt, hoppas ni får en rolig fredagskväll!!
Vem tycker ni ska åka ut ikväll?

Peace out //
Glamour Barbie        Kaxigt coola Linda

okej..


Katastrof !

OOPS!
Mel B var hemskt klädd under en dance with the stars fest . Inte nog med den gula outfiten så var hela rumpan helt blöt . Tycker nästan synd om henne..

Inez hos amanda

Shiit vad dagen går långsamt :S Är så himla trött , kunde inte somna och vaknade jätte tidigt så har samanlagt bara sovit i fyra timmar i natt , alldeles för lite för mig ! Så dagen har varit jätte lång . Åkte till amanda och vi har kört eyetoy , försökt plugga , lyssnat på musik och bara pratat om allt mellan himmel och jord . Bilder kommer senare

Nu ska jag snart bege mig hem . Kvällen blir lugn eftersom att jag är så himla trött . Imorgon ska jag , amanda och victoria ha julmys , dte är ju första advent i helgen !

pusshej //i

veckans blogg..

.. är gosias.blogg.se . Hon vinner eftersom att hon skriver om roliga och bra grejer . Vi rekomenderar hennes blogg så läs den ! 
GRATTIS !

Ashley Tisdale shoppar i ovädret

Inget kan stoppa Ashley Tisdale från att shoppa!
Regnet stoppar inte kära Ashley från att shoppa! Som tur var hade hon sina mysiga uggs på sig ;). 

//Amanda

Dagens outfits


sjukling outfit , mina älsklings mjukiskläder haha ;)


ska på löfströms öppet hus , fast jag inte mår bättre :s Det här har jag i alla fall på mig , plus en kofta som jag inte har betsämt mig för än

pusshej //i

Hahahaha , gud vad kul (kolla hela)


Vinn presentkort !

Gratismakeup har kommit på en jätte bra ide. Ni som ännu inte registrerat sig på sidan har sin chans nu. Regestrerar du dig och blir medlem nummer 200.000 får du ett presentkort värde 5000 :- på antingen Kicks eller Makeupstore. Så registrera dig nu och håll tummarna så att du vinner !

Registrera dig här 

sjukling

Igår efter vi hade ätit middag la jag mig ner i sängen för att helt plötsligt blev jag helt illamående och fick ont i huvudet , men då somnade jag . Vaknade vi 20.00 och mådde då jätte dåligt så kom fram till att jag borde vara hemma idag . Vaknade precis och nu mår jag bättre . Fast ska nog fortsätta vila nu .

pusshej //i

Amandas dag och bilder :)

Heej. Idag skulle jag egentligen följt med Madde hem men när vi hade kommit till Liljeholmen kom jag på att jag har en katt att ta hand om ;P. Våran katt bor hos mammas faster (hon bor jätte nära oss) och hon bor där nu när vi har flyttat för att hon är en utekatt och vi har bara balkong så hon kan inte gå ut :(. Men hon är fortfarande vår, en tillfällig lösning bara ;). Men jag skulle ju mata och släppa ut henne idag, Tessan heter hon ;), men jag hade typ helt glömt det men så fick jag åka hem!


                                                 AMANDA ♥ TESSAN

BYEBYE, A

Bilder från igår!

Igår åt jag och Victoria kebab hemma hos mig ;). Det var jääätte gott. Har inte så mycket att säga, titta på bilderna. En bild säger mer än tusen ord ;).

Jonas, våran lärare tejpade Victoria i håret.. han tänkte inte på att tejp klistrar sig fast... :P



Första bilden: Jonas och Victoria 2. Madde 3. Victoria

//Amanda


Vår kära Katherine Heigl fyllde 30 år i måndags!

Katherine Heigl (Izzie i Grey's anatomy) firade sin 30 årsdag tillsammans med kollegan Justin Chambers (Alex Karev i Greys anatomy) och några vänner på Rose Resaurante i Los Angeles. Grattis Katherine :D!

Katherine Heigl celebrates her birthday with her colleague!

Pusshej Amanda

OMG zac efron i pirates of the carribiean

OMG !! The one and only Zac Efron ska vara med i nästa pirates of the carribien filmen ! Älskar filmerna , älskar zac , kan dte bli bättre ? Eh... nej jag tror inte det ! Åh vad jag längtar !

Söt!
snyggaste piraten genom tiderna !

lekte med webcam


My day

Dagen har flugit förbi ganska snabbt. Skolfotona och spexfotona hade kommit till skolan och eftersom att vi är nior hade dme höngt upp våra foton. Jag kan nog säga att jag inte blev nöjd ! Usch så ful ! Menmen , man blir typ aldirg nöjd ju . Haha juste några söta sexor kom fram till amanda i skolan och sa att dem älskar vår blogg och läser dne dagligen , så sött ;)

nu sitter ja här med mina rosa mjukiskläder och äter pepparkakor , mums ! Ska titta på one tree hill , dte är avsnittet med skottlossningen på tv ! Älskar det avsnittet !

pusshej //i

Dagens outfit


här har ni dagens outfit , svart tunika , vit kofta , silvrigt halsband , svarta strumpbycor och svarta skor

pusshej //I

The Hills stjärnorna gifter sig!

Heidi och Spencer från The Hills har gift sig! De gifte sig i Cabos San Lucas, Mexiko. Det var en hemlig cermoni The minute we said our vows, I couldn't stop crying," sa Heidi. Hennes mamma är inte så glad över deras äkenskap...Heidi and Spencer got married!

Pusshej Amanda


Dikt till amanda


Det finns en person på denna jord

En person jag inte kan beskriva med ord

Jag kan försöka

Men då måste jag efter fina ord söka

Hon har fint blont hår

Är snart 15 år

Jag älskar när hon ler

Fast jag själv inte vet vad jag känner

Hon ändå alla mina känslor ser

Hon är en av mina bästa vänner

Vi kommer att hålla ihop för alltid

Genom all tid

Det kommer alltid att vara du och jag

Du och jag är världens bästa lag

Och vi är bättre än alla

Som leker balla

Den här tjejen älskar jag

Och det kommer jag göra vareviga dag

Hennes namn rimmar på panda

Hon heter Amanda


shopping !

Heej , inget speciellt i skolan idag . Efter åkte jag och Natta till stan och schoppa ! Köpte några saker som jag är väldigt nöjd med ! Vi åt också på mcdonalds och min cheeburgare smakade jätte konstigt :s

Annars mår jag skitdåligt ! Känner mig jätte förkyld. Men ska nog försöka gå till skolan imorgon i alla fall . Sitter här nu i mina nya rosa mjuksikläder (älskar dem!) och äter pepparkakor . Ska nog ta och plugga lite .

pusshej //i
på första bilden: det jag köpte, ett svart linne , en rosa mukisdress , svart tunika och svart mössa . Andra bilden: minmysoutfit. Kan äsga att mjukiskläderna är rosare i verkligheten ;)

Kändisar på American Music Awards

Igår kväll var hölls 2008 American Music Awards på Nokia Theater i Los Angeles, Kalifornien. En massa kändisar var där bl.a Stjärnor som Kanye West, Christina Aguilera, Mariah Carey, Pink, Natasha Bedingfield, Nicole Scherzinger, Chris Brown, Alicia Keys, Enrique Iglesias, Paris Hilton och Rihanna. Ett gäng unga stjärnor var också därJoe Jonas, Nick Jonas, Kevin Jonas,  Demi Lovato, Taylor Swift och Jesse McCartney. Sen var det självklart Corbin Bleu, Miley Cyrus och Ashley Tisdale :D!



(Klicka för större bild)

På bilderna kan ni se Chris Brown, Miley Cyrus, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Pussycat Dolls, Rihanna, Paris Hilton, Mariah Carey och Kanye West

Puss hej Amandaaa!


Nytt rum !

Jag har nu suttit med min moder och smitt planer för mitt nya rum . Vi kom fram till att  vi ska köpa massa röda saker och vi kommer nog inte tapetsera om trots allt . Men dte blir nog ändå jätte bra ;) hittade en jätte tuff stol som man kan koppla in mp3 i och då blir stolen som en högtalare typ , tufft ! Och så hittade jag exakt sånna duntofflor som jag har letat efter i flera månader nu ! Så nu bär det av till jysk snarast möjligast !!


den tuffa stolen ;)

hittade tyvär ingen bild på duntofflorna :(

pusshej //i

Duntoffelsamling!

Jag har nu två par duntofflor och jag tänker på börja samla på dom! haha, fett "mysig" idé :P! Det kan bli roligt, haha...
Alla duntofflor jag ser tänker jag köpa :P. Jag vet, fett onödigt egentligen..

Pussss Amanda

Bilder from todaay


(klicka på bilderna för att förstora)
 
Min balkong är täckt med snö!!! (jag ramlade ner från stolen och inez tog kort, på den tredje bilden, det var asläskigt :P)


Brände nästan upp min mobil! haha.

Det är jääätte kallt och värst snöstormen ute. Jag höll på att frysa ihjäl här i mitt rum så jag försökte få värmen lite granna ;). Elementen var på högsta grad! Jag stängde dörrarna för att inte släppa ut nån värme också :P! Jag pratade i telefon med min syster och jag sa att jag precis skulle tända ljus (det blir faktiskt varmt av det;)) och då tände jag tändstickan samtidigt som jag höll mobilen i handen och mobilen blev helt svart! Jag ba NEJ! haha, men jag fick bort det tillslut ;)! Det var lite dumt av mig...

Puss Amanda


SNART ÄR DET JUL !

bara 29 dagar, 6 timmar, 14 minuter och 24 sekunder kvar till jul , längtaaar ! ;P

Städning

Heej , har precis städat klart (a) Känner mig vääldigt duktig :D Hur var det i skolan då ? Jo , som vanligt väll ? Fats blev inte så mycket gjort , är så trööött :S orkar inte med någonting ! Jag och amanda gjorde klart våran idrottsuppgift som vi ska hålla för sexorna om två veckor .

Sitter och lyssnar på julmusik :D Känner verkligen julkänslan komma krypande . Det är typ bara i december man gillar jullåtar , annars så hatar man dem typ haha :P

bjuder på mina favorit jullåtar ;)



















puss//i

Inez och Min Hämd!

Jag sitter här hemma i mitt (jag kan inte sluta säga det) mysiga hem/rum! Det är så mysigt att sitta inne när det snöar ute:). Jag sitter här i min fotölj och äter lite choklad jag köpte igår, tror jag. Det är verkligen jätte skönt och mysigt:).

Haha! Victoria har varit jobbig så jag och Inez ville hämnas.. Det började med att det blev snöbollskrig på spanskan! Läraren satt ute och pratade med elever en och en och vi som satt kvar inne i salen hade snöbollskrig. Det var några som öppnade fönstret och "skyfflade" in snö! Läraren lyckades se Victoria när hon tog sats, men förnekade då och sa "Nej jag skulle inte kasta, jag skulle lägga det i mitt hår" och så mosade hon in snön på huvet! Haha, jag höll på att skratta ihjäl mig. Sen skulle jag säga att vi slutade eftersom jag var sist men då sa jag att alla fick gå förutom Victoria för att läraren ville prata med henne. Haha, där satt hon kvar helt själv! Men sen kom några och höll henne sällskap och då var det inte kul längre.. Men här är bilden när hon satt där, haha! Jag vet det var lite dumt men hon fick skylla sig själv, dessutom tyckte hon det var en asbra idé :). Hon blev stolt över mig, att jag kom på det ;).

Haha!

kraam A

AMANDA♥JULESKUM

Snart är det jul! Det snöar hela tiden och stormar också för den delen ;). Jag bara älskar julen, bästa tiden på året. Julmust, lussebullar, knäck, pepparkakor, pepparkakshus, snön, tomten ,(skoter) och så vidare och så vidare men iår blir det inte så mycket sånt för att ska jag utomlands! Men det ska verkligen bli jätte roligt. Jag sa förut att jag åker den 22 men jag sa fel! Det är den 21 jag åker:D! Det blir ju jul i alla fall men inte snö och så ;).

Men förutom allt det jag sa är något som jag älskar älskar älskar är juleskum!! Det är bara såå gott! Förra året fick jag en låda med ett kilo såna i julklapp bara för att jag älskar det så mycket. Det fick jag av min kära syster:D! Måste köpa med en sån låda till Spanien, annars vet jag inte hur jag ska klara mig ;). Länge leve juleskumet :D ♥♥♥



Pussochkram Amanda


Nedräknare

Har lagt in en nedräknare till julen här på bloggen ;) Vad tycks ?

Gossip Girl

Den här gången ska jag inte missa det! GG går ju på så dålig tid...

Men nu måste jag göra klart min middag! Jag bor ju själv nu för tiden;)

xoxo you know you love me, Gossip girl ;)

Julkänsla

Nu när snön har fallit så känner man hur julkäsnlan börjar komma . Älskar dne känslan . Älskar allt som har med julen att göra , advent , ösnkelistor , julklappshandla , öppna julklappar , klä julgranen , pynta lägenhten , maten , stämningen, julmust, julbak jaa allt ! Och i år har jag hitatt en perfekt chokladkalendre också ;) Gud vad jag längtar till 24 december !

En månad och en dag kvar till jul !!!

pusshej //i


16 år idag !


idag fyller söta Miley Cyrus 16 år , Grattis !

Kallt så kallt

Shiit vad kallt det är ! Är jätte kall fast jag sitter inne , asså blää . Bara tanken på att gå ut gör så att jag fryser . Har ägnat dagen åt att titta på film och sen så borde jag plugga . Mår inte särskilt bra , så det blir nog tidig kväll . Har inte så mycket att skriva

pusshej //i

Last night




//a


Söndag

Vaknade imorse med skit ont i huvudet och i halsen . Jag låg typ kvar i s'ngen jätte länge innan jag lyckades ta mig upp . Jag tog en dusch och då känndes det bättre :) hoppas jag blir frisk till imorogn , har inte tid med att vara sjuk nu när dte är så lite av terminen kvar . Det är nog dte som jag gör fel i mitt pluggande , i början tar jag dte lugnt och sne när det är en månad kvar så stressar jag ihjäl mig.. ändring tills nästa termin i alla fall .

pusshej //i

söta kommentarer

Åldern min lillebror är i nu är så himla jobbig , men ändå så söt ! Haha han säger så roliga och söta saker hela tiden , här har ni några exempel .

Idag var han hos frisören och där fuxade dme till hans hår med typ vax och lite grön färg . Haha han tyckte han var jätte tuff och när jag försökte krama honom så blev han jätte arg och ba:  "akta du förstör mitt hår!" haha , han är liksom snart fe

m år :P

Och sen satt vi och tittade på film om typ vänskap . Och jag började prata med honom om vänner typ och han ba "Du är min kompis" jag ba naaw . Så sööt .

Finns så mycket mer men orkar inte skirva mer nu !
pusshej //i


Förkyld och barnvakt , ingen bra mix

Sitter här med ont i halsen , kall och en lillebror som jag måste se till . Ingen bra blandning . Men nu sitter han och tittar på tv . Fast nu tröttnade han visst så jag måste gå :s


Happy :)

Heej. Jag håller på med pluggish och jag kan inte sluta säga det men det är jätte mysigt här hemma, själv och allt;), asmysigt. Jag trivs verkligen med hur jag har det just nu!

:D:D //amandaaaa

NEDRÄKNING :D

Japp, nu är det exakt en månad kvar tills jag åker till Spanien :D. Gud vad skönt att komma bort härifrån. Mamma, pappa, jag och mina fyra syskon ska ner och fira jul med farmor och farfar som bor på kanarieöarna. Gran Canaria i Las palmas för att vara lite mer exakt ;). Nu är det inte långt kvar :D JSG LÄÄÄÄNGTAR. Det kommer bli så himla roligt!

Alltså åker jag 22 december! Snaart :D

puusspuss amanda

snösnösnö !

Imorse blev man väckt (en aning för tidigt) av att min lillebror kommer in och skriker: "OH MY GOD det är snö!" haha så söt . Han är fem år och det är ju den åldern man blir så himla glad för små saker som snö . Aja , han skyndade på alla att komma upp och klä på sig och sen var dte ju ut med pulkan , och hela tiden ser man lyckan i hans ögon . Man blir så glad av att bara se på honom . Så nu har man varit ute och åkt pulka ;) Tyvär så mår jag bara dåligfare och dåligare och håller nog på att råka på en riktigt stor förkylning.. Så idag blir dte bara att ta det lugnt (och plugga tyvär).

pusshej //i

You simply the best !




det är i hårda tider man får veta vilka ens riktiga vänner är...

Smittad

Heej , blev ídol även för mig ikväll . Alice och Kevin är ju så bra , men Johan borde åka ut och det nu ! Känner mig helt hängig och har ont i halsen , tror att antingen amanda eller elin har smittat mig :s Hoppas det går över... Aja alla rösta på alice och kevin !

pusshej //i

Gråter till Idol!

Åh, det är kärlekstema på idol och nu när jag är sjuk så är jag extra känslig och det är så himla fint så jag gråter till typ alla framträdena. Dom betyder någonting idag, dom sjunger ju till någon och jag önskar att jag hade det så som dom...

Pussochkram Känsliga-amanda

Idol

Det blev idol och chips ikväll ;). Det är så himla mysigt att bara strosa omkring här, I LOVE IT! På nåt sett känns allt mycket bättre nu! Men nu är reklamen över och jag ska trycka i mig lite mer chips!

Ha det bääst :D <333 Amanda

Veckans blogg är..

http://miiiiich.blogg.se/ !!

Hon skriver en bra bladning mellan skvaller och sin vardag . Jag fastnade för hennes blogg så fort jag hittade den och är nu en trogen läsare . Det är ett plus att hon är lika galen i HSM och HM som vi är ;) haha aja grattis , du är veckans blogg !

det går inte att ladda upp bild , har försökt men tyvär

Jag måste shoppa NU !

Åhh vad jag är shopping sugen ! Har typ ingenting att ha på mig , det är därför jag har så dåligt med outfit bilder i veckan , Men seriöst , jag har inte shoppat sen polen . Då shoppade jag ju i och för sig ganska mycket men ändå . Nu har dte ju blivit iskallt o´ch jag har typ inga långaramade tröjor . Någon som vill byta garderob ? ;)

hälsningar från en shoppingsugen inez

Grattis Oscar!

Victoria har varit här och vi har ätit kebab ;). Men jag är fortfarande sjuk så jag blir hemma ikväll. Det är asmysigt att vara hemma ;). Jag älskar mitt hem, det är så himla mysigt och fint! Jag har precis kollat på ett dubbelavsnitt av The hills :).

Min lillebror Oscar fyller år idag :D! GRATTIS!


Pussochkram Amanda

Dessa saker komme finnas på min önskelista

Snart är det jul , igen . Det känns som om det precis var jul ! Har börjat titta på lite grejer som jag vill ha . Här är nog mina favoriter :

Samsung S860
samsung s860 från elgiganten . Vill ha en ny digital kamera eftersom min är tre år gammal och funkar typ aldirg :s

IPODMB735PI8G
nya iPod nano . Min mp3 spelare är bra men nu vill jag ha en iPod och på den här kan man titta på film på ;) perfect ! Även den 'r från elgiganten .

Bild av OBH Nordica 3085 ARTIST PLAT
en plattång från onoff . Vi har en platttång i familjen men både jag och mamam är beroende av den så det kan uppstå problem när vi måste dela.. Den här är från onoff

Bild av KE MEDIA HIGH SCH.MUSICAL
och så sing star high school musical ;) den här finns lite överallt .

det här är dem grejer som kommer stå högst upp på önskelistan ;D
pusshej //i

Tråk

Allmänt
Namn: Inez
Födelsedatum: 22 september
Födelseplats: huddinge
Ögonfärg: typ görnt och brunt
Hårfärg: brunt
Längd: 171
Skostorlek: usch.. mina fötter är typ mina största komplex så det förblir en hemlighet
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: jungfru

Har du under den senaste månaden...
Shoppat?: JAA
Skejtat?: nee :P
Bakat?: nej det tror jag inte
Motionerat: nja
Solat: I wish
Tappat bort saker: japp

Antal människor du skulle ge ditt liv för:
jag vet inte
Antal piercings: endast i öronen
Antal tatueringar: ingen
Antal syskon: ett och ett halvt ;)
Läppstift eller läppglans: Läppglans
Buss eller bil: bil

Ärligt
Svär du: ibland
Sjunger du: bara i duschen eller kareoke ;)
Gillar du skolan:  jag önskar skolan brann upp
Kommer du överens med dina föräldrar: olika perioder
Tuggar tuggummi: JAAAA
Plattar håret: aa
Gråter du: lite för mycket

Har du någonsin:
Blivit nedslagen?: nej
Bråkat utan anledning?: Har väll hänt ;)
Kallat dina föräldrar cp?: inte cp men andra saker
Varit uppe 24 timmar?: jaa

I framtiden..
Namn på barn?: Vet inte
Hur vill du dö?: när jag är gammal och utan att lida
Vad vill du bli när du blir gammal: rik pensionär
Hur vill du gifta dig?: stort typiskt amerikansk bröllop
Vart vill du bo?: USA
Drömjobbet: advokat








Jag saknar dig!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag blir galen! Jag har aldrig saknar någon så mycket!! Jag älskar dig morfar och jag skulle göra vad som helst för att du skulle komma tillbaka. Du kunde ha gjort det annorlunda! Jag hatar alkohol! Det har förstört HELA mitt liv! USCH! Jag önskar allt var som förut! Jag vill bara upprepa tiden mellan jag var 0-7 år! Allt var bäst då! Nu är allt bara en enda stor röra!
"It's true that time is flying by to fast"


Jag saknar och älskar dig! Och alla andra! Varför?

//Amanda, bara gråter och gråter...

Jag har två älskare , den ena heter Ben och den andra heter Jerry

Heej . Gud vad skönt med studiedag ! Jag har precis varit och köpe ben & jerrys och nu sitter jag här och äter den , så gott ! Men jag måste plugga idag också . Tiden går så snabbt , snart är dte julov och sen sista terminen í grundskolan ! Det har gått så snabbt och mina betyg hänger inte alls med :p

pusshej //i


Sjuk :(

Ja jag är fortfarande sjuk! Men nu ska jag plugga och fokusera på min framatid för att andra året i gymnasiet bär det av till USA :D! Det ska bli såå roligt! Och haha det där Inez så om att Sverige är så litet att man får cellskräck har jag sagt ;). Men nu ska jag försöka bli frisk men jag vet inte hur det ska gå till! Jag måste köpa lunch men det går inte...

//Amanda

Satsa på min dröm

Igår kväll så pratade jag med mamma . Jag sa typ allt jag kände och tog ut min ilska på henne , men sen pratade vi och nu känns det i alla fall lite bättre . Hon frågade vad min dröm var och jag sa att min dröm är att efter gymnasiet vill jag flytta till usa och plugga där . Då sa mamma att jag ska skita i mina så kallade "kompisar" och göra allt för att uppnå den drömmen och verkligen leva för den . Jag tror hon märkte att jag orkar verkligen inte mer snart . Och inatt så drömde jag om att jag flyttade till usa , minns inte så mycket av drömmen men det känndes som ett tecken och jag ska verkligen göra allt för att komma dit ! Jag har liksom velat plugga på collage sen fyran då jag började titta på beverly hills och när jag åkte till usa i sexan så älskade jag det . Sen började jag och amanda tänka mer seriöst på det och nu känner jag att om jag inte kommer dit vet jag inte vad jag ska göra . Är så trötta på lilla tråkiga sverige , det är så litet så att man nästan får cellskräck ;)

Så USA , om ca tre år kommer jag ;)

pusshej //i

Förlåt för agressionen! Nu är jag glad :D

Oj herregud vad sur jag blev... haha. Visst e jag arg, jag menar, varför kan inte världen bestå av snälla människor? Men jag bryr mig inte! Jag har det bra som jag har det! Jag har riktiga vänner, som jag inte snackar skit om och som inte (hoppas jag verkligen ;)) snackar skit om mig. Jag är så glad att jag har dom! Det finns också människor utanför skolan som betyder allt för mig! Jag har inte tid med det här nu, nu får det vara över. Jag tycker inte synd om mig själv, jag gillar läget! Jag blir bara sur när alla ändå ska hålla på.. men nu skiter jag i det! Jag går min egen väg och så kommer det va!

I love yooou (och ni vet vilka ni är :D)
Nu är jag glaaad :D!

För att "Life is what you make it"

//Amanda :D!!

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!

Jag håller helt fullständigt med dig Inez. Asbra sagt!!! Jag e så jävla trött på den här skiten! Jag orkar verkligen inge mer! Vad har vi gjort som får er att hata oss så mycket??? Jag fattar inte och ingen vill förklara, istället bara vänder ni ryggen och skrattar åt oss liksom... falska människor.. vissa av er har ingen rätt att göra så alls eftersom ni inte vet något alls om oss! Fy fan!!  Jag önskar jag kunde bränna upp hela skolan och aldrig ALDRIG ALDRIG mer gå dit. USCHHH! 

Förlåt.. jag blir bara så arg.

//A


FEBER!

Neej. Jag har fått feber och det är inte kul alls! Men det är tur att vi är lediga imorgon i alla fall!
//Amanda

Kärlek

hittade dessa snygga skor på brandos.se för 499 kr och blev kär på en gång . Gud vad fina !


Viking: Retro gummi

puss , inez 

Ändrade planer

Amanda och Madde kom aldrig hit .
Tittade på High School Musical 3 iställe , hittade en länk till filmen . Inte världens bästa kvalité men ändå . Jag ska inte skriva om hur mycket jag älskar den filmen för dte har nog alla trogna läsare redan förstått .

Imorgon är vi lediga :D fast måste ändå plugga :S

pusshej //i



p.s jag ÄLSKAR designen ;) d.s

what a day

Heej . Gud vilken konstid dag.. Först blev jag lite arg på amanda o victoria men det löste sig . Sen så åt vi lunch på pizzerian och då fick jag höra något om att min lillasyster pussas med någon markus utanför mcdonalds varje dag , hm.. Sen så var det bild hela dagen men hann ändå inte klart :S Sen så var det PH och prat med madde och nu känns det faktiskt bättre . Sen bar det av för mig och madde till elin där vi spelade guitarr hero och nu är jag hemma . Ikväll kommer madde och kanske amanda till mig och vi kommer nog titta på film som vanligt ;) nu ska jag kolla så att jag inte brände till lasangen

pusshej //i

TACK CORNELIA FÖR DEN SUPERDUPER FINA DESIGNEN !

visst är den fin ? made by http://valentins.blogg.se (a)

Nya skor

Heej , nu har jag varit och köpt ett par nya skor med mamma och lillasyster . Är väldigt nöjd om jag får säga det själv , fast älskar fortfarande mina uggs . Sen åt vi på mcdonalds , mums ! Finns inte så mycket mer att skriva . Slänger in en bild på skorna

pusshej //i

499 kr på din sko

Plötsligt händer det! Jag vann på Triss!

Glömde ju säga det igår men jag fick en triss lott av Victoria igår på min födelsedag som jag vann på! Jag blev jätte glad, det är det högsta pris jag nånsin vunnit ;)! 75 hela kronor ! Jag e fett glad :D! Haha!

//Amaaaanda

OMG det snöar !

Haha loggade in på facebook och typ allas status var "det snöar" eller något liknande . Så jag tittar ut och det är nöstan helt vitt och stora vita snöflingor åker ner från himlen eller vad jag ska säga :p Haha vilken chock . Vet inte om jag är glad eller ledsen . Vill ju ha snö , men den kommer inte ålla kvar sig till jualfton och dte är då det ska va snö . Plus att jag hatar vintern , man blir blek , trött och jag hatar att ha på mig långaramade tröjor :P är mera en sommartjej . Men nu är dte som det är helt enkelt

puss //i

Nobody perfect

Heej ,

sitter här framför datan som vanligt . Hela dagen har jag suttit i bilden och jobbat med mitt bild och slöjd projekt . Ska bli klar imorgon men det kommer jag aldrig att klara , men jag får sörsöka bli klar så snabbt som möjligt så blir dte säkert bra . Efter skolan åkte jag och victoria till amanda som vanligt men vi var där bara en snabbis innan vi var tvugna att åka hem . Väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka och köpa skor till mig (a)


amanda tvingade mig att måla över hennes ansikte , fast det alltid är jätte vackert ;)

pusshej //i

JAG FYLLER ÅR :D!!

HAHA jag e cp!

Det var meningen att vi skulle gått på bio idag men jag kollade fel och bion hade börjat för en timme sen när vi kom... ååh vad jag blir tröttt på mig själv! Jag lovar att ALLT verkligen ALLT var emot mig! Men vi åkte i alla fall hem till mig sen (jag, Isabelle, Angelica, Inez och Victoria :D) och pratade och tittade på DHW ;).

Jag fick också en födelsedagspresent av TV 3! Jag kunde inte tro det! Det är min födelsedag och dom visar 50 FIRST DATES! Asså jag typ skrek när jag såg det, haha. Alla ba ööh.. Jag blev asglad! I LÖÖV IT!

Åh vad jag blev glad imorse när min gulliga vänner kom och överraskade mig :D! älskar er!! Det har i alla fall varit en jätte bra födelsedag!! Nu är jag 15 år :D! Puss puss!

//Amanda, 15 år ;)!

Inez at Amandas place


 
Heej ,
just nu sitter jag här hos amanda medans amanda gör fransk manikyr . Haha , hur dte gick när vi skulle hitta till öppet hus ska jag inte ens berätta om , så misslyckat blev det men till sist hittade vi fram i alla fall . Efter skolan så stannade vi kvar i skolan en stund och pluggade och sen följde jag med till amanda . Här råkade jag förstlra designen på bloggen så vi har gjort om den helt från början , vad tycks ?

Snart ska vi iväg på bio . Kan ni gissa vilken film det blir ? High school Musical såklart ;D haha

Grattis amanda , älskar dog massooor min favorit 15-åring ;) <3

Bekännelse om varför jag var uppe så tidigt

Jag och victoria skulle åka och överaska amanda på hennes 15 års dag . Vi köpte bulle och bombaderade det med massa ljus . Sen plingade vi på hennes dörr och när hon öppnade vi ba "GRATTIS !!" . Victoria hade också gjort ett kort (som var från oss båda) . Och så fick hon en lott av victoria och ska få en lott där hon ska skrapa fram sin present som hon kommer få av mig . nu ska jag vara lite mer social puss , inez amanda hälsar att jag ska lägga in den här låten och att den är till mig och victoria , naaw

Tidigt tidigt

Heej , klockan har precis slagit sex och jag är nästan helt klar .Idag blir det öppet hus , skola och bio . Men än så länge är det bara morgon

så varför är jag uppe så tidigt ? That a secret I will never tell ;) (eller kanske senare) 

xoxo
inez :P

Mysigt bad!!

Hej, just nu håller jag på att "tappa" upp ett bad till mig. Jag ska släppa i en badbomb från lush som jag fått :D. Sen ska jag läsa Gossip Girl och äta Ben & Jerry's. Jag har min iPod högtalare också :D! Kan det bli mysigare?? Men nu kanske det svämmer över! Hej då!!

KRAMKRAM AMANDA

JÄTTE GAMLA BILDER! :D

HEJ AMANDA HÄR! Asså shit! Vi kopplade in vår gamla data hos mormor och där fanns ju en massa gamla bilder!! Det är jätte kul och titta på. Asså Victoria var jätte liten och gullig!! Här kommer lite av alla tusentals bilder som finns (och videos)! Jag önskar allt var som förr!


Jag och VIctoria på Nickelodeon Kids Choice Awards (a) <33

SYSTER

Asså hälften av alla bilder är ego bilder.... fett liten :P


hahahaha! Från vänster: Vera, Jag, Victoria och Clara


Asså sööööta VICTORIA!! <333

det finns sååå mycket meer! älskar förr i tiden.. <333









Ointressan dag

Heej , idag flöt dagen på i skolan . Hände inget speciellt .Efter skolan åkte jag , victoria o amanda hem till amanda där jag och amanda åt ben & jerrys och victoria åt kebab . Sen så ksulle vi plugga men de blev inte så mycket plugg :P så nu är jag hemma och ska sätta igång med matten . Finns inte så mycket mer att skriva

pusshej //i

Sanningens ögonblick

Hej! Hemma från min kära syster!

Det var jätte roligt hos min kära (gravida) syster. Vi åt middag, fikade, öppnade presenter, spelade spel och tittade på gossip girl. Just nu sitter jag här med min lilla mini dator och tittar på sanningens ögonblick.

xoxo you now you love me, Amanda ;) haha

Har lite tråkigt

Hur skulle ditt avskedsbrev se ut?

Hej Mamma,
Jag vet inte hur ja ska säga det här men, jag orkar inte mer. Hela livet handlar om att göra en film. När jag för första gången andades insåg jag att mina drömmar är svikna. Därför skickar jag tillbaka min cykel. Hoppas du får en tjej du förtjänar.
kärleksfulla Inez

VAD HAR DU FÖR UNDERKLÄDER PÅ DEJ ?
rosa- mamma
svarta- pappa
vita- älskling
oranga- morfar
lila- mormor
blåa- syrran
gula-brorsan
gröna- svikare
röda- farmor
bruna- farfar
annat- gubben lilla


VILKEN DRICKA ÄR BÄST ?
mjölk- jag är gravid
läsk- ja orkar inte mer
vin- jag är lesbisk
öl- jag är inte smart
vatten-jag är aldrig din mer
saft- jag är över 48
oboy- jag är en utomjording
annat- jag är så ortoligt kär


VILKEN MAT ÄR BÄST ?
tacos- göra en film
resturang- göra något meningsfullt
pannkakor- göra en skyltdocka med barn
gröt- göra dej besviken
pasta- göra allt för dej
kött- göra en tv-show
annat- göra massa godis


VILKET HUMÖR ÄR DU PÅ NU ?
inget - spydde
glad- andades
ledsen- cyklade
besviken- jodlade
arg- arbetade
orolig- gungade
sur- klättrade
upphetsad- sjöng
annat- älskade


VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DIN TRÖJA ?
Blå- min mamma är brunnet
vit- min oskuld är borta
svart- mina ögonfransar är onormalt korta
lila- min fisk är död
brun- mina drömmar är svikna
rosa- min granne är med i bolibompa
grön- mina tankar finns inte mer
gul- min ubåt har inget namn
röd- mina rosor är vissna
orange- min klass är CP
grå- mitt namn rimmar på hitler
annat- mina känslor är borta


VAD BÖRJAR DITT NAMN PÅ ?
a/b- min ring
c/d- min njure
e/f- mina drömmar
g/h- min oskuld
i/j- min cykel
k/l- min katt
m/n- mina tankar
o/p- min tandbvärk
q/r- mina barnbarn
s/t- min huggorm
u/v- min mobiltelefon
w/x/y- mina hormoner
z/å- min stereo
ä/ö- mina ostron


VILKET NUMMER ÄR BÄST ?
1- bra jul
2- tjej du förtjänar
3- 12 växlad cykel
4- tandvärk från mej
5- otrevlig påsk
6- groda som heter dante
7- jävla piss sommar
8- kille som är bög
9- kompis som behöver dig
10- kram
11- utomjordisk attack
12- kärleks full familj
annat- underbar helg


VAD HAR DU FÖR FÄRG I DITT RUM ?
vitt- din
brunt- pussar
svart- kramar
lila- strypningar
grönt- kräkningar
gult- M.V.H
rosa- hångel
orange- hatningar
annat- kärleksfulla

Step up 2


Back home

Heej , kom hem för typ tio minuter sen . Haha gud vet inte vart jag ska börja , vi hade så kul igår kväll (i alla fall jag ;) ) . Vi (vi= jag , victoria och emmy) hyrde film . Step up 2 blev det . Fast det tog lirte tid innan vi började titta på den för massa grejer kom emellan . I alla fall så sitter vi och tittar på filmen och victoria somnar . I slutet av filmen så hör jag victoria säga: "kom och battla inez" . haha , har nog aldrig hört någon säga något så kul i sömnen . Imorse när jag vakande (runt tolv så kanske inte borde säga imorse menmen ) så ser jag att victoria tittar kostigt på mig . Det visar sig att hon har målat en halv mustach på mig, hm... Fick bort i alla fall .

Annars har jag fått stå ut med otroligt många (och måste faktiskt medge att otrolig roliga) polack skämt .

pusshej //i

Glädjen är över :(

Heej. Nu är det bara jag, mamma och mormor som är kvar. Pappa och syskonen åkte precis hem! Det är jätte ssorgligt. Det var verkligen askul!! Det här måste vara den bästa födelsedagen någonsin ;), som jag kan komma ihåg just nu. Alla vill flytta hit och jag tycker dom borde det. Jag hoppas det händer nu. Det har varit sååå roligt. Gud vad kuul!! Nu ska jag vidare till min storasyster! Jag ska bara göra mig iordning. Det kommer också bli jätte roligt.

Imorgon börjar det äckliga vanliga mobbade cp livet...  men jaja nu ska jag njuta av dom sista timmarna som är kvar

P.S jag skriver på min lilla dator ;)

//Amanda

Ny mini-dator :D!!

Heej. jag skriver just nu ifrån min nya lilla mini dator. Den är jätte liten och söt, fick den i födelsedagspresent :D:D:D!! Jag älskar den, den är jätte bra!! Jag har också haft världens bäta dag eller ja kväll. Jag har också fått badbomber från lush :D och typ spa grejer;). Sen fick jag jätte fina och jätte bra rosa hörlurar!!! Jag är jätte glad och nöjd. Men imorgon åker pappa och syskonen hem :(. Det kommer inte bli roligt!! Men jaja, jag får njuta av den tid jag har kvar ;)

Lägger in bilder sen!


Haha, jag höll på att glömma! Jag har världens bästa och roligaste mormor! Jag älskar henne såå mycket! Jag försökte lära henne hennes nya dator, jag skrattade ihjäl mig! sen var hon med på kvällen och det var jäätte kul!

/A

Älskar min nya datoooooor :D(a)

Feel this

Har lyssnat ihjäl dne här låten idag . Så bra !

My blue old jeans

Heej, nu blev jag precis klar med matten , jippieee :D Så skönt . Så nu ska jag snart bege mig till victoria . Vi kommer nog titta på en film eller nått sånt . Vet inte vad jag ska skriva så slängr in en outfit bild.


90210

älskade serien när dne gick på trean för några år sedan och nu har dem gjort ännu en säsong ! Längtar verkligen tills den börjar ! då nu

Lördag morgon

Godmorgon Sverige ! Sitter och tittar på bring it on igen , vaknade för en stund sen och jag är helt slut . Satt uppe till halv tre igår och tittade klart på one tree hill avsnitten . Idag ser i alla fall planerna ut såhär : Först ska jag plugga matte (fick en liten utskällning av min lärare så jag har inget val) sen ¨på kvällen ska jag till victoria och så sover jag över där . Så jag behöver inte stressa i alla fall . Juste måste bara tilläga att jag håller med amanda om dte hon skrev om skolan i förra inlägget . Vill bort och dte fort !

nu ska jag återgå till filmen
pusshej //i

Äntligen bort från skolan..

Idag ska vi fira min födelsedag så det ska bli jätte kul ;). För övrigt är inte livet så vidare roligt, för jag bara läängtar till gymnasiet eftersom jag hatar min skola!! Men nu är det helg och jag är ääntligen ifrån den och nu har jag ju fått världens bästa överraskning så det är bra nu! Men på måndag är det dags igen...fyfan :P. Jag kan inte sluta säga hur mycket jag vill sluta där! UUUSCH. Det är verkligen sämst. Fast iofs så är det inte själva skolan som får mig att känna så...

Lyckad fredagskväll

Heej , det blev som rubriken säger en lyckad fredagskväll . Jag mötte upp madde och vi köpt ben 6 jerrys glass och massa snacks . Sen hurde vi två filmer "Bring It On in it to win it" och "click" . Hemma hos mig åt vi tacos och sen kollade vi på film . Jätte myxigt , haha madde somnade fast hon själv inte märkte det . Aja hon gick för typ en halvtimme sen , hon kollade inte klart på click så när hon gick kollade jag klart på den och nu ska jag kolla på one tree hill och sen hanna montana om jag orkar . Haha gud vad kul att amanda fick en sån kul överaskning . Var jätte jobbigt att jag var tvungen att låtsas som om jag inte visste nått , jag som är så dålig på att ljuga . Men nu gick det ju bra som tur var . Lägger in två videoklipp , en på bring it on och en på click , enjoy personligen tyckte jag bäst om bring it on ;) god natt , inez

SURPRISE!

Nu fattar jaaag!! Vilken överraskning ;)

Jag fattade inte varför mamma tvinga mig va hemma och städa! Jag blev fett sur, jag skulle egentligen haft filmkväll liksom eller nåt.. Så hela tiden skickar hon iväg mig.. typ ut med hundarna och grejer.. Jag menar det är imorgon vi ska fira min födelsedag (jag fyller år den 18 november, på tisdag (a)) och varför skulle jag då var hemma ikväll? Först skulle inez och victoria följa med mig hem men då ringer mamma och pratar med inez.. plötsligt vill inte hon eller victoria komma men jag får inte ut något av varken henne eller mamma.

Sen när vi precis är klara med städningen ringer det på dörren, jag ba WHAT?. Vem kommer nu liksom? Jag trodde det var Åsa, våran granne och mammas kompis. Jag kollar i kikhålet men det är helt svart så jag ba jaha och öppnar. Då ropar alla SURPRISE! och där står alla mina småsyskon och pappa! Det var verkligen det jag minst anade, dom bor i Umeå liksom!! Shit vad glad jag blev. Då fattade jag varför jag var tvungen att va hemma ;)

PUSSHEEEEJ, nu ska jag vara med min ääälskade lillasyster <333


Kvällens outfit

Nu har jag städat mitt rum , diskat och bytt om ;) Det gick jätte snabbt faktiskt . Eftersom mina kläder var blöta var jag ju tvungen att byta om och här har ni resultatet (minus väskan) . Bilden är från polen , har inte haft på mig dte här sen polen faktiskt .
puss , inez

The other side of me

Heej , dagen har varit riktiigt seg .I skolan var det tacofest , jätte gott .  Sen så var det gympa men då skulle vi bara skirva om våran lektion . Sen bar det av hem . Sitter och tittar på one tree hill avsnitt , säsong sex så bra . Men nu ska jag nog titta på ett hanna montana avsnitt och sen städa och diska och byta om eftersom mina kläder är helt blöta eftersom att det läckte in på bussen.. :s. Sen vid sju ska jag möta madde och vi ska ha filmkväll ;) så ser min fredag ut . Juste , för alla hanna montana och HSM intresserade kan jag säga att hanna montana säsong 3 börjar sändas på disney channel i april och HSM 3 släpps i februari .
pusshej //i


This is the life

Heej , kom hem för typ en halvtimmer sedan . Idag var det gymnasiemässa . Det var kaos där ! Massa människor och ala från olika gymnasier typ kastade massa papper på en . Menmen , ibland var dte faktiskt ganska kul.. Nu har jag fera olika gymnasiealterntaiv och det känns SÅ skönt . Efter mässan åkte jag och victoria till amanda där vi betsämde oss för att göra en dokumänter . Mer än så säger jag inte . Sen bar det av till skit ks där vi skulle häjlpa till när det var något möte för föräldrarna men självklart missar man bussen . Men vi kommer fram tillsist i alla fall . Nu orkar jag inte skriva mer så ni får lite bilder isället.


kolla vad vi hittade i lärarna föråd..

och i deras papperskorg :o

haha en sånhär bild är svår att få tag på , haha amdna sötnöt <3

en grön papperskorg

med en inez i ;)

Inez och Amanda på GYMNASIEMÄSSAN!

Shooo. Just nu sitter jag och Inez i skolan för att vi ska stå i cafét eftersom edt är gymnasieinfo för föräldrarna.

Idag var vi på gymnasiemässa, det var kul och vi längtar veeeeeeeeeerkligen till gymnasiet. Seriöst, vi vill SLUTA I KS NUUUUUUU! Fy fan. Gymnasie snäääällla snälllaaaa, kom nu!! Men nu ska vi gå och försöka få något att äta, så vi höörs.

Med vänliga hälsningar inez och amanda

p.s vi hatar victoria d.s

17 again TRAILER! med Zac Efron

//Amaaandaa

If I were a boy

älskaar verkligen den här låten ! pusshej //inez

Allt faller på plats

Heej , sitter och kollar på olika gymnaisum och har hittat ett perfekt ! Brännkyrka gymnasium , det har linjen jag vill gå (samhälle med inriktning juridik) , den ligger nära och man får göra massa saker jag alltid har velat . Förrut funderade jag på att gå medialinjen eftersom jag trodde jag ville bli journalist men har efter mycket tänkade kommit fram till att min dröm är nog att bli antingen känd eller advokat och eftersom att jag inte vet hur jag ska bli känd än så får jag satsa på advokat biten . Men i alla fall så känns det som det mesta faller på plats . Jag har varit så glad hela dan ! Lyssnat på massa glada låtar och jag typ dansade hem :P (när ingen såg såklart) . Och nu när jag har hittat ett gymnasium jag verkligen gillar (ska kolla upp det mer på mässan imorgon) så känns det så himla bra ! Nu har jag i alla fall ett val och det känns sååå skönt . Jag har skrivit innan att det har varit så jobbigt att tänka på gymnasium och sånt men nu känns det så mycket bättre ! :D

nu ska jag gå och fortsätta vara glad

juste , om inlägget med paris for president så vill jag bara meddela att Paris inte är min förebild längre ! Nu är det ju Lauren Conrad ;) haha .

Nästa Elle Woods!

Haha! Gud vad gulligt. Min "förebild" har alltid varit Reese Witherspoon som Elle Woods i Legally Blonde filmerna. Jag har alltid velat hålla på med juridik och det var där det grundades ;). I en "mina vänner"-bok har jag skrivit på "När jag blir stor vill jag bli: Advokat" haha, det var typ när jag var 8 år eller nåt och nu när det är gymnasiedags tänker jag välja samhälle juridik. Det är lite kul, jag menar att jag alltid velat bli nåt som jag nu kanske ska utbilda mig till. Men vem vet? Jag kanske får en uppenbarelse och väljer nåt helt annat :P. Fast det tvivlar jag på. Nu ska jag bli ELLE WOODS, and I'm Legally Blonde ;).


AMANDA

Världens fulaste glass !


haha min lillasyster kom precis in för att visa mig glassen hon gjorde för några dagar sen . Haha gud vad ful ! Fulaste glassen jag någonsin har sett , och äckligaste också :p menmen , jag ska i alla fall sluta äta så mycket socker på vardagar så dte är lika bra att den var äcklig ;)

haha omg ! Tänk att hon var min förebild när jag gick i sexan och sjuan ? Knappt så att jag fattar det själv :P

byebye , inez

Dagens outfit


ny tunika och ett par leggins är dagens outfit


Pinsamt x2

Heej , idag åkte jag , victoria och amanda och åt kebab . När jag skulle gå upp för trappa så var jag absolut tvungen att snubbla och i alla i kebaben såg mig :p så när vi kommer in på kebaben kommer en gubbe fram till victoria och ba: "Varför snubblade du ?" eller nått sånt och då måste victoria såklart säga "Det var inte jag , det var hon . Hon är polack" och så pekade hon på mig :P och då sa han "aha , gillar du att krypa upp för trapporna?" haha sen när vi hade beställt skulle vi gå och mata amandas gammla katt och då önskade han mig lycka till :p sen skulle vi hämta maten , och vad gör jag inte då ? JO jag snubblar igen . Japp då kände jag att hag kunde dö.. menmen . Sen skulle jag till tandläkaren och victoria fick åka med mig till huddinge sjukhus haha det var en hm.. intressan resa kan jag säga . Aja det gick bra hos tandläkaren , jag ska få tandtsällning bara där uppe och jag kommer få den 17 december . Den dåliga nyheten är att jag måste dra ut en tand innan dess . Usch jag kommer ju svimma eller nått..

nu är det one tree hill så jag orkar inte skriva mer
pusshej //i

Tagen av polisen.. haha!

När jag och Isabellis var påväg till mcdonalds så hittade vi ingen väg över motorvägen och till mcdonalds. Jag sa att vi klättrar över stängslet och springer över haha! det gick väldig bra för Ia haha, hon hade sönder sina jeans! Men sen mäkte vi att det inte gick att komma över vägen. Ia ba "Men vi kan gå på bron". Det var typ en bro för bilar men vi ba jaja och gick på kanten. Det är mörkt och halt och allt men ändå! Sen när vi går där vid sidan av typ E4 bron :P så ser jag hur blåljus kommer bakom oss och jag ba "åh nej!" sen stannar en polisbil som kört med blåljus efter oss! Fast poliserna var snälla men typ läxade upp oss om att det var farligt och sånt. Dom va vart ska ni? och vi ba "Mcdonalds" haha!. Dom ba okej, hoppa in så skjutsar vi dit er. Så vi hoppa in i polisbilen och åkte till mcdonalds med poliserna haha, fett kul! När dom sen hade släppt av oss och åkt iväg börja vi gapskratta! haha, vi fick åka polisbil ;). Det var fett läskigt, haha, men kul! Sen firade vi med massa mcdonalds ;) :D!

Lyckad dag, verkligen. I ♥ ISABELLE WALLIN

Där e hon min lilla fegis ;);), nej jag skoja, min HJÄLTE :D

//Amanda


ISABELLE WALLIN <3

OBS! FJORTISBILDEN VAR FÖR LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE SEDAAAAAAAN!! DESSUTOM VAR DET PÅ SKOOOJ.

Men iallafall! IA ÄR VÄRLDENS SÖTAAASTE! och nu ska jag göra det lite mindre pinsamt för dig för att jag kännder samma sak ;). Där hade du tur, haha. Som sagt måste vi snaart dra till MCDONALDS.

VI MÅSTE DRA NU MEN JAG ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DIG ISABELLE WALLIN!!

//lägger in en bild sen
//Amaanda

Ia är Bäst!

hejsan jag är ia och jag är amandas kompis, amandas BÄSTA! (a)
ska bara skrvia ett litet inlägg om henne :D haha!
idag när jag och amandus gick hem från skolan gick vi in på älvsjös konditori och köpte en macka med kyckling på typ . skitgod och så köpte vi varsin cola. min bästa! vi har vart hemma hos henne å snackat om gamla minnen, haha skitkul :d vi ska dra till donken typ nu ;D naaaaaaaaaaaaaaajs, men måste skriva lite grejer om amanda oxå ;D¨

amandus och jag vah faktiskt bästisar i typ 3an 4an :) haha!
men iaf jag kallar fortfarande amanda min bästavän för hon är så sjukt rolig och jag älskar henne grymt mkt :) hoppas hon känner samma sak, annars är det ltie pinsamt :$  ;)
men skulle bara säga det och jag älskar dej amanda. ALLTID!

och inez, hon har ionte gett mig lösen så jag skrivit det här utan det var hon ssom logga in ;)




LOVE YOU MY FJORTISGIRL FOREVER! :D

Ses nog aldrig igen alla läsare ;) wallins @ ;D

Pluggis

Heejsan , idag har jag pluggat jätte bra i skolan :D känner mig jätte duktig ! Men självklart kommer min lärare förbi varje gång jag pratar lite , så typiskt ! Nu ska jag plugga ännu mer så att jag kommer lite mer ikapp . Har verkligen börjat förstå att jag måste plugga jätte mycket nu eftersom att nästa termin är sista termin och om jag ligger efter nu kommer jag ligga ännu mer efter sen nästa termin när det händer massa andra saker . Så nu ska jag som sagt plugga .

ahhhh jag hatar headern ! Måste fixa till den snart

slut med deppande i bloggen


Nu har det blivit liite för deppigt i bloggen , men alla måste väll få skriva av sig ? ellerhur ? menmen , tänkte försöka skriva ett glatt inlägg . Det finns ju folk som har det så mycket värre . Jag har en familj jag gillar (eller nästan..) jag har förlorat massa vänner på sistone men jag har kommit mycket närmare några anrda (amanda o victoria) och det är jag så himla tacksam över . Jag är inte fattig och jag har inte ett enda ig . Det är ju bra . Så varför klagar vi egentligen ? Det finns ju barn i typ afrika som har det tusen gånger värre , som får se sina föräldrar dö i någon sjukdom och sen själva dör dem av svält . Så nu ska jag försöka sluta klaga , i alla fall på ett tag , och bara njuta av livet . Men ibland måste man få vara deppig , det är en sak man måste gå igenom . Men nu blev det allvarligt igen ! Nu ska jag vara glad. Glad, glad , GLAD ! Sloganen är ju trots allt the BEST of both worlds.

pusshej //i

I MISS YOU ALL!

Måste bara säga att jag lyssnat på den där låten som inez la in tidigare jätte mycket och den betyder jätte mycket för mig!
Måste bara säga att det inte är många som känner mig, innerst inne. Det tror jag inte ens miss Gara gör.. :P
Det är inte många som ser mig ledsen och det är ingen som märker att jag är (jo, en) och det är inte heller många som förstår eller vet mina "hemligheter". Tänkte på en låttext haha "She's so lucky, then why do these tears come at night?". Jag behövde bara skriva av mig lite granna... även om jag inte kan berätta allt här i bloggen...

I alla fall, förutom det så saknar jag er alla så eextremt mycket!! Varför försvann ni? Jag saknar er så mycket. Jag ville inte att det skulle bli såhär. Jag älskar er så mycket! Hoppas himlen är bra :) Ni förstår inte hur ledsen jag är, men det är alltid någons tur, även om det är jätte svårt att acceptera..Vila i frid! Jag älskar er och kommer aldrig att glömma er!





//AMANDA

I miss you



You used to call me your angel
Said I was sent straight down from heaven
You'd hold me close in your arms

I loved the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

I miss you
I miss your smile
And I still she'd a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you
I miss you

You used to call me your dreamer
And now I'm living out my dream
Oh how I wish you could see
Everything that's happening for me
I'm thinking back on the past
It's true that time is flying but too fast

I know you're in a better place,
But I wish that I could see your face,
I know you're where you need to be
Even though it's not here with me

jag saknar dig mer än vad jag visar farfar . Hoppas du har det bra i himlen , här på jorden är du saknad . Men alla måste ju dö någon gång , så enkelt är det . Fast det gör ont, så ont . Den här texten passar perfekt med hur jag känner . Jag försöker att tänka på alla fina minnen , men dem sista åren var mest jobbiga . Jag vet hur du led , och det bästa var ju att du blev befriad från smärtan . Jag kommer ihåg sista gången vi träffades , då skämdes du över att vi fick se dig så sjuk . Jag såg det på dig , men jag såg även att du var glad att träffa oss och jag vet att du älskade oss . Jag är det barnbarn som du kom närmast , jag är den som minns saker från innan du blev sjuk och jag kan inte låta bli att undra att om du inte hade blivit sjuk , hade vi då haft en bättre relation ? Vi kom ju så bra överens , minns du ? Jag lovar och svär att aldrig , vad som än händer , så kommer jag inte att glömma dig .  Vila i frid . Kocham cie

lite små ändringar i rummet

Heej . Idag hände inget speciellt i skolan , jobbade mest på min bild . Och så blev man behandlad som en polack.. inte bra ! :p Sen när jag kom hem städade jag och då passade jag på att göra lite små förändringar i rummet . Och snart så ska jag tapetsera om också . Fick en ny lampa i helgen också , lite av en överaskning imorse när jag kom hem till mamma , men var så trött på mina gamla lampor så nästan vilka lampor helst går bra nu ;) här har ni lite bilder:


ändring: ljusen på dvdspelaren

ändring: fixade en parfym och krämhylla

nya lampan

pusshej //i

gosh vilket oväder ;)


Det är jätte kallt ute! Och blåsigt och regnigt!  Men det är jätte mysigt!! Jag älskar
 att sitta inne här i mitt mysiga rum när det är såhär ute :D! Bilden är utsikten
 från min balkong haha, just nu, för typ 2 minuter sen!

//Amanda

Gymnasiemässa

Snart är det gymnasiemässa :D. Äntligen bort från KS! WOHOO, jag vill börja gymnasiet nu! Jag vill bara börja om från början och göra allt bra! *längtar*


TÄVLING! ANMÄL DIN BLOGG!

Tävlingen är fortfarande igång! Anmäl din blogg nu!

Som sagt: Vi börja med en ny tävling: veckans blogg . Du kan nominera din egen eller någon annans blogg här i det här inläggets kommentarer . För att vara med och tävla måste du även skriva ett inlägg i din blogg där du på något sätt länkar till vår blogg . Priset blir att vi skriver om bloggen du nominerat i vår blogg där vi länkar till bloggen och skriver varför den vann/är bra :D!. Om du vinner kommer bloggen alltså få en massa reklam ;). Vi får se hur många veckor vi orkar ha den här tävlingen . Så kom igen , nominera din blogg nu ;)


Någon som kan hjälpa oss ?

Någon som kan hjälpa oss att fixa till våran design ?

Närmare än så här kommer jag inte kunna komma Zac Efron..

.. så nu bär det av till london där Zac Efron finns som waxdocka på Madame Tussaude



Zac Efron hos mig :D

När jag skulle visa Victoria en grej igår, hemma hos mig, tog jag fram gamla tidningar och då såg jag på framsidan av en FRIDA tidning: DU FÅR EN MEGA POSTER PÅ ZAC EFRON! Jag ba: JAA! Jag satte upp honom direkt ;). Gud vilken tur man kan ha då ;P

Idag när min hund fick syn på honom började han skälla för att han trodde det var en riktig människa som stog där haha. Men sen när han såg att det bara var Zac så slutade han ;).

puss!! // AMANDAA

Mobilen är död

Heej . Har precis tittat klart på what happens in vegas och nu måste jag börja plugga . Imorgon har vi provet som avgör vårt betyg i spanska - och vi fick veta det i torsdags . Och min mobils batteri har tagit slut och självklart glömde jag laddaren hemma hos mamma ... Så om någon vill mig nått får ni skirva dte här i bloggen , på pa eller på facebook . Nu ska jag ta och börja plugga

pusshej //i

Grattis välrdens bästa pappa !


GRATTIS PÅ FARSDAG


Troy is a actionfigure not a doll

haha så kul , förlåt för att det är så mycket high school musical videos . Men det är ju trots allt min och amandas blogg , och dne här videon är jätterolig !

Tävling: Veckans blogg

Heej , nu ska vi börja med en ny tävling: veckans blogg . Du kan nominera din egna eller någon annans blogg här i det här inläggets kommentarer . För att vara med och tävla måste du även skriva ett inlägg i din blogg där du på något sätt länkar till vår blogg . Priset blir att vi skriver om bloggen i vår blogg där vi länkar bloggen och skriver varför den vann . Vi får se hur många veckor vi orkar ha den här tävlingen . Så kom igen , nominera din blogg nu ;)

Manly , en viktig roll i High School Muiscal gänget


Höstdepresion

Asså vad är det med mig ? Gissa vad jag gjorde alldeles nyss , jag sov ! Precis som igår . Vad är det för fel på mig ? Jag tror jag håller på att falla in i en höstdepresion eller nått... Och jag har inte tid med det ! Har massa plugg jag måste göra och usch... Har inte lust med något annat än att sova :s Det enda som piggar upp mig är tanken att få se high school musical igen , men sen övergår dte också till att jag blir ledsen eftersom att jag kommer på att hur stor är hansen att jag kan få zac efron ? Han är ju typ tusen mil iväg (even a thousand miles, can't keep us apart 'Cause my heart is wherever you are ;D) . Och så blir jag ledsen eftersom att jag vill LEVA i high school musical , inte dte här jävla tråkig livet där inget någonsin intressant händer . Aldrig någon som kommer och sjunger något fint för mig eller nått . Usch.. nu känner jag för att sova igen.



Självklart tar jag fel tunnelbana i t-centralen eftersom att jag tänkte att jag var i slussen...

Heej , är helt sluut . Har varit på språng sen 7.30 imorse . Pappa skjusade mig till amanda k eftersom jag skulle få åka med dem till konfirmationen . Sen så var dte konfirmation och sen så fick jag skjus till älvsjö och dörifrån åkte jag själv till pappa . Självklart tar jag fel tunnelbana i t-centralen eftersom att jag tä'nkte att jag var i slussen... ingen kommentar tack. Aja, nu två timmar senare är jag i alla fall hemma . Idag vet jag inte vad jag ska göra . Har inte lust till någonting . Deppigt väder och så har jag jätte ont i magen . Köpte samma tidning som Amanda (frida med zac efron på omslaget). Så den ska jag gå och läsa nu .

pusshej //i

True friend


Välj ditt pris

http://se.limbino.com/c01/link/74a2yeuh1d
bli medlem och välj vad du vill vinna om du vinner

Zac and da gang ;)







Nu får ni vänta lite så kommer fler bilder senaare ;) haha! Jag har mååånga fler på lager ;)

//AMANDAAAA

ÖVERLYCKLIG! ZAC EFRON I TVÅ NYA FILMER!

Ja, det är sant! Han håller på och spela in två nya filmer! Först ut är 17 again som redan är klar. Den har premiär 2009.

17 again: Det är om en kille vars liv inte blev precis som han ville och hade drömt om. Han önskar att han kunde åka tillbaka till High School för att ändra det. En dag vaknar han upp som 17 år igen och har chansen att ändra sitt liv! Zac Efron spelar huvudrollen Mike O'Donnell. Han spelar Mike som 17 år och Mike som vuxen spelas av Matthew Perry.

Footloose
finns det inte så mycket information om :/. Det jag vet är att Zac kommer att spela Ren McCormack!

Jag ser så mycket fram emot dom här filmeeeeeeerna :D:D.

i♥zac efron

Puss på er
Amanda

Little Inez

Jag har verkligen ingen fantasi när det gäller rubriker :/ Aja dagen började med att jag och madde upptäckte att vår insändare kom med i metro ! Haha vi blev så glada , och jag ringde och berättade för dem flesta i vår frupp att dne hade kommit med (bara malin svara). Aja i skolan hade jag gymnasievägledning . Gick väll bra , nu vet jag några skolor jag kan välja mellan i alla fall men jag hade hoppats på att få lite mer info , men nästa vecka är det ju gymnasiemässa.

Sen hade vi gympa och sen var dagen slut . Jag följde med hem till amanda en snabbis och vi åt lite . Haha fick se hennes rum , började gapskratta när jag såg det. Har nog aldrig sett ett sånt rosa rum ! Haha , sen fick jag skynda mig hem för pappa skulle hämta mig . När jag kom till pappa somnafde jag på en gång ! Och sen sov jag till åtta ! Var såå trött . Och jag drömde världens bästa dröm ! Drömde att jag var med i Hisgh School musical (asså att jag levde i filmen , att det var mitt liv) och zac efron var min kille ! Blev så ledsen när jag vakna :(

pusshej //i

The fresh prince of bel air!

Nu när jag kom hem började jag kolla på tv. Först blev det lite vänner men sen började något som jag inte sett på jätte läng. Fresh prince of Bel air! Jag älskar Will Smith, han e så bra! haha, det är så kul att titta på sånt man tittade jämt på förut ;).

Nu är det Hannah Montana!!! Hej då!

Fresh Prince!

Jag borde

Nu har jag sagt till mig själv den senaste halvtimmen att jag borde stänga av och gå och lägga mig men det har fortfarande inte blivit av . Jag är så himla morgontrött att om jag ska komma upp imorgon borde jag verkligen gå och lägga mig nu nu NU! Men jag känner mig inte trött... Aja men nu ska jag åtminstone stänga av datorn

pusshej //i


Shopping! och Dagens outfit!

Hej! Idag har jag köpt jacka och skor! Äntligen, jag har gått runt med en vår/höst jacka och trasiga skor hur länge som helst nu..
 
ÅH VAD JAG ÄLSKAR MITT HEM! Just nu sitter jag i min fotölj i mitt rum med mitt lilla gulliga bord ;). Mamma har infört jääätte nyttig mat nu så jag sitter nu och smaskar lite på en fruktsallad som jag gjort själv ;). Jag håller även på med pluggish!

Här är Dagens outfit ;). Är tvungen att lägga in den eftersom det är en present från Inez!



Tröja Gina tricot
Linne present från INEZ GARA som kommer ifrån Polen ;) :D
Jeans Gina tricot

Den här jackan köpte jag idag!

Den kommer ifrån Stadium

Jag köpte två par skor, ett par fejk-uggs från DinSko :D:D och ett par som jag inte tagit kort på som även kommer ifrån DinSko!




Sen OFC en tidning med Zac Efron på omslaget :D! ♥♥♥

(även Lauren Conrad e me i tidningen:D)

Sen köpte jag även en hårinpackning och där kom inez fina linne med som jag fått också ;) GLISS!



PUSSHEJ//AMANDA

Ännu en HSM video , fast dne här är rolig :D


Polsk shopping

Här har ni det jag shoppade i polen.

1. Halsband
2.Två tunikor
3. En jätte mysig kofta (syns inte så bra på bilden hur den ser ut)
4. Två toppar

och så köpte jag ett par uggs också som jag så länge har velat ha ! Jag köpte lite mer saker som presenter och sånt .
pusshej //i

Medmänniskor och förfäder

Heej , idag har det faktiskt varit en ganska bra dag . I skolan på svenskan skulle vi skriva insändare som vi skulle skicka in till metro. Vi skrev om klotter , haha vi överdrev nog liite , men hoppas på att vi kommer med i metro ;) Fast insändaren hade såklart varit mycket bättre om dem andra hade lyssnat på mina och malins förslag... Menmen , alla förstår sig inte på bra skriftspråk . Efter skolan följde jag med amanda och letade efter ett par uggs till henne men vi hittade inga och nu är jag hemma och tittar på the hills . Ikväll blir det pluggpluggplugg !

pusshej //i

Can I Have This Dance och Scream

Guud vad dem här låtarna är bra ! (dålig kvalité jag vet men hittade inge bättre) puss , inez

Dagens outfit , I


det här hade jag på mig idag . Lägger in bilder på allt jag köpte i polen någongång

High School Musical 3 !

Asså det är inte sant ! Jag har sett High School Musical 3 !!!!! Jag kanske ska ta det från början . I morse hade jag inte alls lust att gå upp . Men jag lyckades till sist i alla fall (helt omedveten om att jag skulle få se bästa filmen i världshistorien).  Precis innan jag skulle gå hemifrån kom jag på att jag måste ju ha med mig loggboken och mitt busskort , men jag hittade såklart inte det ! Efter mycket letande hittade jag tillsist loggboken men inte busskortet . Jag fick klara mig så och gav mig av till skolan . 

Dagen har flytit förbi och jag och amanda kom överens om att eftersom att jag inte hade sett HSM3 så skulle vi åka efter skolan och se den , Men min kära moder förbjöd mig att åka någonstans innan jag hittade busskortet så jag vart tvungen att åka hem och leta efter det men som tur är hittade jag det nästan på en gång så vi hann till filmen . Om filmen säger jag bara OH MY GUSH !!!! Så himla bra , finns inga ord för hur mycket jag älskade den . Bästa filmen ever . Det gick inte att hålla tårarna borta , så mycket känslor ! Måste se den fler gånger innan den slutar gå på bio . Har nu även köpt rabattkort på bio . Försöker komma på vad jag tyckte var bäst med filmen och det enda jag kan komma på är allt ! Och precis som amanda älskar jag Zac mycket mycket mer nu ! Han är helt underbar!! Nu måste jag sluta skriva innan det blir ett jobbigt långt inlägg . Tänkte bara säga att jag skulle kunna göra allt för att leva  i deras värld och min stora dröm är att flytta till USA .



Nu måste jag plugga...
pusshej //i

Lite bilder från polen


haha jag var lite trött :P

Jag och lillasyster på våran favoritresturang . Vi var stamisar där haha alla kände igen oss

j
promenad i 20 grader :o

gallerian :D haha bästa stället i Krakow !

gammelmormors och gammelmorfars grav , R.I.P

DHW

Sitter här och tittar på DHW . Så bra , som vanligt ;) fast det känns så konstigt att det har gått fem år :s

Jag fattar inte att jag ska till skolan imorgon , vill verkligen inte ! Det ska bli så kul att träffa amanda . Har pratat med henne nu ;) Vissa ( t ex amanda) har jag verkligen saknat ! Aja så fort jag får tid lägger jag in bilder från polen

Nu är pausen slut

avundsjuk

Juste , glömde skriva om hur avundsjuk jag är på amanda som har sett HSM3 . Skulle ju se den igår men dte blev inte av :( Men snart måste jag verkligen se den ! Har lyssnat på låtarna typ en miljon gånger ! Och alla säger att den är så bra och... åh jag måste verkligen se den snart snart snart !!!!

Inez da polack is finally back! yeey!

Min kära Inez har äntligen kommit tillbaka till Sverige :D! Har saknat henne aaaasmycket!!

//Amanda

POLACKEN ÄR HEMMA :D

Heej , kom precis innaför dörren . Det var så himla skönt att komma bort från sverige ett tag men samtidigt är jag glad att jag är tillbaks . Två veckor räckte . Hemresan var jätte jobbig , förseningar och massa sånt skit . Men nu är jag i alla fall hos mormor och morfar och om typ en timme kommer mamma och hämtar mig . Måste hinna hem innan nio då desperate housewifes börjar !! Har saknat det så mycket .

Har shoppat massa :D Älskar deras galleria , och lägenhten mormor och morfar köpte i polen ligger mitt i stan , asså verkligen mitt i . Så fort vi fick tid över gick jag och min lillasyster jacquie till gallerian och shoppade ! Haha jag har fått henne att älska leggins med för stora t-shirtar ;) Lägger in bilder senare på vad jag har shoppat .

Juste , måste bara berömma min underbara amanda för att hon har tagit hand om bloggen så bra ;) Är stolt !

pusshej //i

Vila i frid allihopa!

Jag kom nästan precis hem från Katarina Kyrka. Efter att jag hade hämtat ut några gardiner till lägenheten som mamma lagt undan bestämde jag mig för att hälsa på alla mina.. vad ska man säga? Alla som är i himlen, mina änglar :). Tyvärr var det inte öppet i kyrkan så att jag kunde tända ett ljus för alla, men jag satt i allafall vid minneslunden där dom är spridda och grät. Usch vad det  är jobbigt. Hoppas dom har det bra nu i alla fall, i himlen :).

Puss och kram och jag älskar er alla jätte mycket, och jag saknar er så otroligt. önskar att ni kunde komma tillbaka...♥


Katarina kyrka

//Amanda

Dagens mys outfit! Och en Extreme home makeover!

Idag pluggar jag massor här hemma och bara glider omkring i mitt nya jätte fina hem. Jag älskar det! Under höstlovet (när jag inte var hemma alltså, jag var ju i umeå ;)) har mamma utan att säga något fixat lägenheten jätte fin! När jag kom hem var hela lägenheten helt annorlunda, jätte fin!! Det var precis som på Extreme home makeover, jag kom in och så var allt helt underbart, jag ba: OH MY GOD ;)


Dagens mys outfit ;)
Tröja Skoltröja, från Fruit of the Loom
Linne H&M
Byxor Intersport

Jag ska fortsätta ströva omkring här i mitt drömhus :D ;)

Pusshej//amanda

(det gjorde mig jätte glad, jag blev lycklig, tack så jätte mycket älskade mamma, jag uppskattar det verkligen!! :D ♥♥♥)


Älskade lillasyster!

Jag måste bara få säga att jag älskar min lillasyter Beatrice! Utan henne inget mig! Igår satt vi och kollade på saker som var inspelat på tven och där fanns föräldrafällan med Lindsay Lohan ;) så började vi titta på den och jag märkte hur nära hon och jag verkligen är. Vi är som tvillingar också ;) iallafall lika tighta. Skulle aldrig klara livet utan henne! Love her sooo much!

Det är föralltid vi. Jag vet att du alltid är vid min sida, jag kan alltid lita på dig. Vi gör dom galnaste, roligaste sakerna tillsammans och delar allt, glädje, sorg, skratt och tårar ;). Du är mitt allt Bea! Kan inte ens förklara vad du betyder för mig!!



//Amanda

Bilder från Halloween!

Japp, idag kommer jag tillbaka till Sthlm :(. Ska bli lite skönt att komma hem men jag vill ändå verkligen inte åka hem :(! (jag landar 20:20 tror jag..)

Igår var det en liten "Halloween Fest" här hemma. Det var roligt :).

Jag och Beatrice, min syster :)


 (klicka för större bild) Våra fina Halloween naglar ;)


Annelie glömde sina skor ;)


//Amanda


Halloween Outfit

Jag klädde inte ut mig men detta hade jag på mig igår ;)



Tröja Gina Tricot
Linne H&M
Byxor Gina Tricot
Skor Bianco (inte mina)

//AMANDA


ineeeez

Inez her, skriver forn polen . Och dem har inte vora fina tre sista bokstever so dte her inlegget blir lite konstigt . Jag har det jette bra , har shoppat och deras galleria er helt underbaaaar . Nu har jag okt till mina kusiner och min farmor i tvo dagar men imorgon ska jag tillbaks till vor legenhet i stan .

Po mondag blir det kanske high school musical , vi for se . Skriver mer ner jag kommer hem

pusshej//inez

HALLOWEEN och spindelfobi, riktig spindelfobi!!

Idag har det inte hunnit hända så mycket, men snart så!

Igår tittade jag och pappa på en skräckfilm och jag säger bara : AAH! Jag är verkligen hyyyyysteriskt rädd för spindlar, asså jag skojar inte! Och bara för det så är det spindlar i hela filmen. Tusen små som kommer ut från kroppar och tusen asstora muntant-spindlar. Jag var helt förskräckt. Jag har aldrig blundat för en film förut men det kan jag säga er att jag gjorde den här gången! Jag skrek... så fort jag vände huvet mot tven skrek jag. Nu håller hela familjen på och skrämma mig med massa plastspindlar... jag var typ helt kallsvettig efter den scenen ;P usch och fy! jag fattar inte varför jag e så rädd, jag blir helt galen så fort jag tittar på dom! uuuuusch vad läskigt!

//amanda!


RSS 2.0