The End Is Here

Nu har jag och amanda bestämt oss för att gå skildra vägar . Eftersom att amanda aldrig bloggar längre har jag bestämt mig för att blogga på min gammla blogg istället . Jag och amanda har inte bråkat eller nått så ni får inte tro något sånt . Här har ni bloggen jag skriver på nu: http://inezg.blogg.se

pusshej , vi ses på den andra bloggen !// i

D Ö D

Hejsan alla ! I´am back ! Tränningen var verkligen jätte jobbig idag ! Särskilt styrketränningen ,är hel död nu efter. Men det var ändå otroligt kul . Orkar inte skriva om skolan , den var som vanligt . Ett plus var att det var hamburgare till lunch ! Aj min arm gör ont när jag skriver så jag ska nog avsluta , vill inte ens tänka på vilken tränningsvärk jag kommer ha imorgon . Nu ska jag återvända till mina nuddlar , sen ska jag duscha och sen krypa till sängs . 

pusshej //i 

Med denna bild säger jag god natt

Har ägnat kvällen åt att plugga , dricka te och har även tränat lite vilket känns riktigt bra! Ska inte gå och lägga mig riktigt än men ska stänga av datorn . Imorgon är det skola , där ska vi ha engelska inför nationella proven , och sen är det tränning. Vet inte ifall jag kommer hinna skriva något imorgon .Här har ni i alla fall en bild som jag tog ikväll , osminkad är jag på den ...





pusshej //i

Grammy Awards

Miley Cyrus & Taylor Swift


Jonas Brothers & Stevie Wonder

söt

Sexy Camisole Pink i gruppen Kläder hos  (SEXYCP-Mr)
kolla vilken söt mjukisdress , otroligt söt! Eller vad tycker ni ?

Plugg

Orkar inte skirva om dagen . Hände inget speciellt . Gud vad skönt med så himla fint väder , känder nästan som vår ! Nu har jag tagit fram alla mina matte grejer och ska precis sätta igång och plugga , så det blir nog inget bloggande på några timmar .

pusshej //i


redo för plugg ;)

Pretty in pink


Jag vägrar att tro på det !

Shit ! Läste precis att det sägs att Chris Brown har misshandlat Rihanna . Båda ställde in sina framträdande på grammy galan några timmar innan den starade och sedan anmälde Chris Brown sig själv till polisen . Polisen vägrar att säga ifall ofrätt var Rihanna , men hon hade synliga blåmärken över hela ansiktet . Vad ska jag tro ? Chris Brown som verkar så snäll ! Vad tror ni ?

Outfit , i

För ovanlighetens skull så är det en riktigt bra måndags morgon . Jag brukar ju hata måndagar , men idag känns det som om det kommer bli en riktigt bra måndag . Är riktigt utvilad , vilket känns skönt . Här har ni en bild på dagens outfit .



pusshej //i

Vardagslyx

Vardagslyx är nog bland det bästa som finns ! Har precis badat skummbad i mitt badkar och det är så himla härligt ! Somnade nästan haha ;) Man ska verkligen unna sig lite vardagslyx lite då och då . Ett perfekt avslut på en skön söndag . Nu ska jag antingen titta på trollkarlens hemighet eller the break up , fast jag tycker den är jätte dålig :P Men Jennifer Aniston är ju med och det är ett stort plus .

pusshej //i


skummbad , var mycket mer skumm senare och det var mycket mysigare än vad det ser ut på bilden ;)

Tv-kväll med nudlar

Det blir tv-kväll ikväll . Försy one tree hill kl. 18 (har redan sett avsnittet men alla one tree hill avsnitt är lika bra varje gång;)) och sen gossip girl kl. 19 . Efter det får jag se vad som kommer komma . Någon som har något tips ?

pusshej //i


Friis Company


Jag tror inte jag har sagt det förut , men jag ÄLSKAR märket friis company , särskilt deras väskor . Hör ovanför har ni några snygga grejer jag hittade på deras hemsida . AHH JAG VILL VARA RIK !! Personligen har jag två väskor , en plånbok och ett skärp från friis company . Tycker ni om friis company eller har ni något annat favoritmärke ?

pusshej //i

Min söndag

Gud vilken skön söndag . Älskar att bara ta det lugnt på söndagar . Åt en god brunch (saffranpannkaka är skit gott !) och nu har jag borstat tänderna och klätt på mig mina älsklings mjukiskläder . Sitter och tittar på my sweet 16 marathon . Senare tror jag att jag ska göra ett hemma spa med ansitsmask och hårinpackning och sånt . Men det är så söndagar ska vara , man ska vila upp sig inför ännu en jobbig skolvecka .

pusshej //i

   

Mat och Hilary Duff

Nu har jag lagat maten och sitter i soffan och tittar på The perfect man igen :). Mysig söndag kan jag bara säga!

Söndag

Vaknade precis , jätte skönt att få sova ut ! Idag ska jag bara vara hemma , måste ju skriva om hela so:n , allt försvann ju dagen jag skulle lämna in det . Låter som om jag bara hittar på för att slippa lämna in , men jag svär att allt försvann ! Kanske hittar på något senare . Skulle på i taket lyser stjärnorna men det blev inte av . Nu ska jag gå och äta en härlig söndagsfrukost .

pusshej //i

p.s måste bara säga att break up som amanda skrev går ikväll är jätte dålig , rekomnederar den inte ;)

The break-up

Måste bara säga att jag tycker Jennifer Aniston är jättebra och ikväll på trean kommer The break-up där Jennifer spelar Brooke Meyers. 

Ikväll 21.00 på tv3 alltså :)

//amanda

Köttfärssås och spaghetti

Hej. Klockan är kvart över elva och jag ska laga mig lite lunch! Rubriken säger allt ;). Jag har precis duschat och varit ute med el hund. Jag är jättehungrig så jag måste gå nu :)

Ha en jättebra söndag! Vilodagen :P

PUssss, amanda

The perfect man

Hej. Jag har precis kollat på The perfect man. Jag älskar Hilary Duff, hon är min förebild och så jag tänkte att jag ville se en film med henne. Det fick bli The perfect man. Den filmen kan alltid få mig på gott humör. 

20071229-The-Perfect-Man-Poster.jpg

 

//amanda


Bilder från igår

Här har ni lite bilder från igår


såhär kul kan man ha det i ks ;)


jag , amanda och marie


hon är helt enkelt inte normal :P


amanda sover sött

det blev inte så många bilder , men det får räcka
pusshej //i

desperata hemmafruar

Så var melodifestivalen över för den här veckan... Jag tyckte bäst om alcazar . Nu ska jag ta och krypa ner i min säng och kolla på någon serie . One tree hill har jag sett alla avsnitt på och det nya kommer inte ut förrän på onsdag , så jag får titta på något annat . Kanske desperate housewifes ? Jag kommer ju missa det i framtiden eftersom att jag har tränning då . Ja det gör jag , jag tittar på desperate housewifes ;D

god natt //i

outfit från forever21


gjorde den här bilden lite snabbt pch paint , därför är den så dåligt gjord . Här är i alla fall en snugg outfit , allt är från forever21 . På tal om forever21 så kan jag säga att de letar lokaler i sverige så snart kommer vi kanske inte vara tvugna att handla på interner för att få dessa fina saker . Jag handlar inte på interner , vet nte riktigt varför . Tror att det är så eftersom att jag tycker att det roliga med att handla kläder är att gå runt i affärer och pröva massa olika kläder och sånt ;) Men vad tycker ni om denna outfit ?

garderobs städning

Nackademin var jätte bra ! När jag kom hem så somnade jag på en gång och sov i typ två timmar . När jag vaknade fick jag något ryck och rensade hela min garderob ! Så nu ser det mycket bättre ut ! Ikväll blir det väll att bara kolla på melodifestivalen eller nått .

pusshej //i


alla kläder , eller nästan alla


Melodifestivalen!

Herregud, melodifestivalen är igång igen! Jag tycker att det är melodifestival hela tiden. Idag klockan 20.00 sätter den igång igen i alla fall. 

Kvällens artister:

Nina Söderquist - Tick Tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Emilia - You're my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me

// amanda
vad tycker ni om melodifestivalen?

Miley Cyrus - The Climp

så fin låt !

öppet hus

Nu har vi vaknat lite mer och victoria har faktiskt redan åkt hem . Snart ska jag och amanda till nackademin på öppet hus . Hoppas verkligen det här gymnasiet är bra annars vet jag inte vad jag gör ! Det enda val jag har just nu är östra gymnasiet och det vill jag inte ta som första hands val eftersom att jag alltid har velat gå i en skola i stan . Vill bara att allt det här med gymnasiet ska vara över , så himla jobbigt och jag får panik ! Om typ en vecka ska ju ansökningarna vara inne . Aja får hålla tummarna för nackademin då .

pusshej //i

The messengers

Good Morning sunshines ! Klockan är nio och jag är redan uppe . Det beror på att vi var tvugna att gå ut med Ata imorse eftersom vi inte vill göra det inatt för att vi hade kollat på skräckfilmen "the messengers" . Men som tur var lät amanda och victoria mig sova så gick de ut . Men när de kom tillbaks så springer ata runt som en galning och jag typ sätter mig upp i sängen och ba "VI MÅSTE UT MED ATA HON ÄR GALEN!" :P The messengers i alla fall var jätte bra ! Läskig fast på ett bra sätt , inte äckligt läskig om ni fattar hehe . Efteråt var amanda och victoria helt skräckslagna , fast inte jag (a) . Jag är alltid skit rädd under filmen men när den är slut så är jag inte så rädd . Nu ska vi kolla på bring it on , har jag nämnt att både jag och amanda älskar den ;) Fast victoria ligger kvar i sängen och sover . 

pusshej //i

messengers_ver2.jpg

 


Singstar!

Heeej! Amanda här! Nu har jag ingen aning varför men vi har satt på singstar och vi ska upp om någon timme. Klockan kvart i fyra och vi ska upp typ åtta... ÖH! Men kul har vi i alla fall. 

//amanda

I put the elg in helg ;)

Vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg så jag skriver väll bara :P Vet inte riktigt vad jag , amanda och victoria har haft för oss . Vi har ätit korv , varit nere och handlat massa grejer tills ikväll och hyrt film . Nu är amanda och victoria ute med ata (en av amandas hundar) medans jag är här och har tagit fram chips och godis och sånt . Åh nu kom Sclub7 på ztv , älskade dem när jag var liten haha . Aja lägger in bilder imorgon .

pusshej //i

Äntligen fredag !

Idag har det varit en helt vanlig dag i ks . Eller en ganska bra , vilket faktiskt inte är så vanligt . Aja vi hade matte och gympa  och på gympan vann de gula :D Efter åkte jag och amanda hem till henne och sen kom victoria . Nu sitter vi här och försöker komma på vad vi ska äta nu , middag eller mellis ? Ikväll ska vi bara ta det lugnt (som vanligt , längtar tills sommaren då man kan vara ute !) och titta på "prom night" eller någon annan skräckfilm . Och jag vill sjunga sing star :D Aja nu ska jag vara lite mer social . 

pusshej //i

p.s marie är världens sötaste ;)

Ingen natt är så lång att den inte följs av en gryning

Heej , sitter här och har precis kollat klart på sweet sexteen . Jag vill också ha en sweet sexteen när jag fyller 16 ! haha . Kvällen har jag spenderat framför datan och teven , segt . Är så trött ! Men imorgon är dte äntligen helg !! Gud vad skönt . Imorgon ska vi nior ju ha disco för sexorna för att samla in pengar så att vi kan åka till göteborg . Sen ska jag och victoria sova hos amanda tror jag . Men men nu ska jag gå och duscha .

pusshej //i

tråk

HAR DU:

Ett förhållande:
nej
bästa vän:  jaa
Haft ett seriöst förhållande: nej
Dejtat en av dina bästa kompisar: neej
Blivit kär vid första ögonkastet: nja det tror jag inte
Fått ditt hjärta krossat: neej :P
Haft ett one night stand: nee
Skrikit åt en lärare: jaa :P
Kysst någon och sedan ångrat dig: nee
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: hm.. tror faktiskt inte det (A)
Några smycken som kostat över 1000 kr: jaa , massa t ex min dator och LCD tv
Några husdjur: nej men har haft en kanin som hette amber
Hamnat på polisstation: nej

DAGENS:

Klädsel: 
jeans och färgglad t-shirt
Hår: plattat
Låt: broken-hearted girl
Vill ha: pengar !!!
Sjuka: vet inte
Drog: datorn :P
Saknad: farfar :(
Köp: choklad , smakis och macka ;)
Attityd: typ trött
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: usch , varför ser jag alltid så hemsk ut på morgonen ?

FÖRSTA:

Bästa kompis:
madde och amanda k (det var dem första)
Kärlek: typ massa  
Husdjur: 
kaninen amber
Semester: typ polen ?
Jobb: sommarjobb på KTH
Köpta skiva: typ smurfhits ?
Riktiga kärlek: har inte haft någon riktigt kärlek än 
Piercing: öronen
Konsert: ateens ;)

Senaste:

Personen som sms:ade dej:
amanda w
Personen som du kramade: natta
Peronen som ringde dig: amanda w
Personen som du ringde: mamma
Personen du sa 'jag älskar dig' till: amanda w ;)
Bilfärd: imorse
Filmen du såg: bring it on - all or nothing
Gången du grät: i helgen tror jag
Måltiden: gjorde egna köttbullsmackor ;D

SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm:
kanske
Våga hoppa bungyjump: nejnej !
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: inte om han hade för många men några skulle jag nog kunna
Kalla dig själv lycklig: jaa
Hellre ta bilden än vara med på den: vara med på den ;)
Kunna gråta över en kille: ja
Kunna gråta över en tjej: ja
Ljuga för någon: är sämst på att ljuga !
Kunna springa 50mil: nej :P

VAD:

Gör du just nu:
kollar på sweet sexteen
Ska du göra imorgon: skola , sova hos amanda och så är dte kanske disco för sexorna
Säger du till dig själv när allt känns svårt: försöker tänka på de som har det värre
Har du med dig in på bion: gopopcorn och läsk
Är det för färg på dina byxor: just nu rosa ;)
Är det för väder hos dig just nu: skit väder
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: utseendet
Skulle du göra om du vann på lotto: shoppa shoppa shoppa !

 SAKER DU HAR PÅ DIG:

- rosa mjukisbyxor
- ks tröja
- trosor
- bh 

BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet:
olika
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här vecka: tror det
Luvtröjor: bland det mysigaste som finns
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: jaa navel piercing vill jag ha
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: samma

 VAL:

Solnedgång eller soluppgång:
både
Sommar eller vinter: SOMMAR
Vilken ålder har varit bäst: 15 tror jag , eller möjligtvist 14
Sova på sida, mage eller rygg: på sidan eler rygg
Kyssar eller kramar: beror på vem det är ;)

pics´


träden pussas ;) hihi


söta marieee


jaag ;P


lillebror ;)


victoriaaa

Magic Bullet

I tisdags så gjorde jag och amanda smoothie på amandas nya magic bullet . Här har ni lite bilder:



före ;) vet inte riktigt vad det är i , typ juice , jordgubbar och kanske mjölk . Amanda får säga till ifall något är fel


såhär kul kan man ha med magic bullet haha


amanda sötnos ;)


kolla vad gott det blev :D

detta fält måste fyllas i..

Imorse försov jag mig , inte bra eftersom att vi hade nationella prov men jag tänkte att vi hade det efter bgs:en så jag tänkte att huvudsaken var att jag kom i tid tills det . Som tur var fick jag skjus och jag kom till skolan precis när vi började och det var tur eftersom att vi hade provet på en gång . Provet gick väll helt okej , skrev en novell . Hur gick det för alla andra ? Vi slutade direkt efter provet , vilket blev vid 11 för mig , och då åkte jag och natta till stan . Vi var inte där så länge eftersom att ingen av oss orkade vara i stan . Nu sitter jag här hemma och funderar på att plugga . Ska nog i alla fall ta och göra lite nuddlar .

pusshej //i

Barbie 50 år :D

Idag fyller Barbie-dockan 50 år ! När jag var mindre var jag GALEN i barbiedockor . Haha hade massa barbiedocjor och så massa tillbehör . Undra vart jag har dem nu ? Hoppas verkligen att jag inte har slängt dem , mina barn ska få dem haha . Barbie dockorna betydde verkligen mycket för mig i mina unga år ;)


varför är det så jävla kallt ?

Hatar det svenska vädret  , är så jävla kallt ju ! Idag var jag i alla fall i skolan . Vi skulle på teater på dramaten , jätte tråkigt var det . Fattade typ ingenting innan pausen sen efter så fattade jag lite mer , men vi alla typ halvsov genom hela teatern . Varför kan inte dramaten ha skönare stolar för ? Ikväll har jag varit på öppet hus på jensen södra och jag tyckte inte alls om det ! Hade mycket högre förväntningar .... Så nu har jag ingen aning igen vad jag ska gå . Nu sitter jag här med mina varam mjukiskläder efter att precis ha kommit in från kylan . Imorgon slutar vi efter nationella provet , ska kanske in till stan med natta då om jag kan få lite pengar ;)

pusshej //i


p.s grattis till vera som blir 16 år idag !

I hate this part

I LOVE THIS SONG ;) 
testa att sitta i en bil, buss eller tåg när det är mörkt och lyssna på den! Då är den som bäst ;)


puss puss, Amanda


090204

Så vart det en ny dag . Gick upp tidigare idag som vanligt när jag har prov för att plugga . Nu känner jag mig ganska klar , det är ju ändå bara g-prov . Idag så har jag som sagt prov , sen så ska vi på teater typ och sen är det öppet hus på jensen södra . Shiit vad kallt det är ! Vill inte ens tänka tanken på att gå ut , ska nog gå till köket och göra lite varmt te och sen gå igenom frågorna en gång till .
pusshej //i 

test , inez

ALLA TJEJER GÖR TESTET!
TONÅREN / KÄRLEK / VÄNNER / MOGENHET

Tonåren:
Hur gammal är du?
- 15 år , fyller 16 den 22 september
Hur tycker du att du har det hemma?
- det är väll bra
Har du bra självförtroende?
- nja... har inte direkt bra men bättre än förut
Kan du lita på dig själv?
- vilken djup fråga ? Jag vet inte
Hur tycker du att ditt liv är?
- bra om man tänker på hur mycket som skulle kunnat vara feö
Har du ett bra liv tycker du?
- ja
Vill du ändra på något i ditt liv?
- aa
Är du nöjd över din kropp?
usch nek
Något du vill ändra över din kropp?
- jaa, helst mina fötter !
Kan du själv säga att du är söt?
- nej :P

Kärlek:
Har du någon kille?
- nej
Vill du ha kille?
- hmm, ibland
Gillar du någon nu?
- nej
Som heter?
- ingen
Trivs du tillsammans med någon kille?
- jaa , eller inte med någon speciell men typ kill kompisar
Gillar du långa eller korta förhållanden mest?
- långa


Vänner:
Har du bra vänner?
- absolut! älskar dem !
Du tycker om att va med dina vänner?
- yesyes
Har du många vänner?
- ganska
Vad heter din bästa vän?
- det finns fler än en ;)
Vad heter din/dina allra bästa vän/vänner?
- amanda w , victoria , natta , oliwia , erika , cornelia , elin och amanda k
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra?
- För ett år sen vet jag inte vad jag skulle ha svarat , men nu efter lite mer erfarenhet väljer jag helt klart några få som man kan lita på !

Mogenhet:
Har många sagt att du är mogen för din ålder? 
- ingen :P
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är?
- nja sådär många
Har du fått höfter?
- jaa dte har jag väll :P
Har du kille?
men nej !
Tycker du mer om att vara på stan en att vara hemma med kompisar?
- det är olika
du älskar att shoppa?
- JAAAA , om jag har pengar ;)


Allt säger emot

Idag var det som sagt nationella prov , gick sådär trodde det skulle vara lättare . Sen så åkte jag hem till amanda och där åt vi först chokladtårta och sen var vi lite nyttiga och drack smoothie . Sen så skulle jag på öppet hus på interntaionella kunskapsgymnasiet men allting sa emot det , först så tänker jag helt fel när det gäller tiden , sen så när vi skulle gå så blir min syster magsjuk och när vi tillsist är påväg så åker mamma fel :P haha .

Nu har jag precis ätit och nu ska jag börja öva på buddismen som vi har prov på imorgon . Är så glad för amandas skull för att hon har blivit moster :D

pusshej //i

Ni kan nu kalla mig: Moster Amanda!

Jag är så lycklig! Imorse klockan kvart i fem så föddes min systerson! Imorgon ska jag åka och träffa honom! Det ska bli så roligt!

GRATTIS JEANETTE OCH FRANS!

Äntligen moster! Jag har väntat så länge :).

VI SKA FIRA DENNA LYCKLIGA DAG! ;)

välkommen!!

// Moster Amanda

Ingen fantasi

God Morgon ! Är fortfarande på skit dåligt över det här med kursen . Och idag har vi nationella prov i svenska . Och idag har vi egentligen tränning också men har lovat mamma att gå på internationella kunskapsgymnasiet öppet hus och det går inte att slingra mig ur det .... hoppas ni andra får en bra dag i alla fall för my gonna suck !

pusshej //i


Arg , sur och ledsen !

Fan , jävla skit ! Det värsta som kunde hända har precis hänt ! Något konstigt hände med min dator så ALLT har försvunnit , bland annat hela min kurs som jag snart var klar med . Kursen ska lämnas in innan 00.00 IDAG och allt är borta , inget finns kvar ! Vet inte vad jag ska ta mig till . AHHH JAG FÅR PANIK !!!!!!! Det är massa annat som också har förvunnit som alla mina filme och all min musik ! Som tur är så är alla bilder kvar eftersom dem sparade jag på ett annat ställe . Ska börja spara allt där från och med nu . Nu ska jag gå och trösta mig själv med massa komediserier (2 and 1/2 men , vänner och sex and the city) . Hoppas ni andra har haft en bra kväll , själv riskerar jag IG i so...

pusshej //i


vill bara gråta , orkar inte mer !



 


090202

Så var ännu en måndag förbi . Förmiddan gick åt till att plugga och på eftermmiddan var jag med amanda k och natta , och kan nog säga att det inte blev så mycket plugg som det borde ha blivit . Nu är jag hemma , ska snart plugga och sen har jag lovat mamma att städa . Vad ska jag välja att göra först ? Inget lockar mig... Aja ska väll sätta igång med något i alla fall .

pusshej //i

Så var det måndag igen

Måndagar är inte min favorit dag i veckan . Usch hatar måndagar ! Och den här är såklart ingen undantag . Massa kurs blir det idag , plus spanska som är bland det tråkigaste som finns !! Aja nu ska jag klä på mig ytterkläderna , gå ut i det kalla vädret , skynda mig ner till tunnelbanan och sen åka till skolan ...

pusshej //i

Snyggaste outfit ?

Vilken av Miley Cyrus outfits tycker ni är snyggast ?

Miley var glad ändå!

Lauren Conrad !


Grattis till en av mina största förebilder , Lauren Conrad, som blir 23 år idag . Grattis !

// Inez

Jag är K Ä R


kolla vad fin ? Perfekt till sommaren ! Kanske blivande avslutningsklänning ? Jättefin var dne i alla fall . Någon som vet hur mycket $22.80 är i kronor ? Skulle vara till stor hjälp ;)

pusshej //i

My love

//amanda

RSS 2.0