25/6 Wallander här!

Heej! Nu lyfter planet till azorerna om 10 timmar :D!

Nu ska jag gå och lägga mig för att imorgon ska jag gå upp kvart i sex och åka till arlanda!!!

Planet går 9.15 och jag kommer tillbaks 3/7

Heej dååå<33

«Wallander will be back!»

25/6 , Gara här !

Heej , det här blir nog mitt sista inläggg eftersom imorgon åker jag till Danmark. Eftersom både jag och Wallander åker iväg imorgon kommer den här bloggen inte vara så aktiv, fast ska försöka hitta någon dator som jag kan skirva ifrån någon dag .

Idag har jag segat , har väntat på mamma som hade uppkörning med sin motorcykel och hon ringde precis och sa att hon inte klarade det (stackars mamma :( ) och sen ska vi till skärholmen och köpa en jacka/tröja till mig. Ikväll ska jag nog träffa elin en sista gång innan jag åker . Om jag hinner har inte börjat packa än :S

aja ni får ha det så bra här hemma i sverige
pusshej
<<Gara will be back before you know it>>

24/6, Gara här

Hejsan, nu har jag inte skrivit på ett tag har helt enkelt inte hunnit men nu skirver jag lite om vad som har hänt sen jag skrev sist

Fredag: På fredagen gick jag upp tidigt för att jag inte hann packa kvällen innan . Det var inte särskilt smart gjort eftersom jag blev stressad och glömde massa saker bland annat mitt smink och hela min nessesär som min lillasyster fick springa ner till tunnelbana med . Dagen började rättare sagt väldigt dåligt. Men jag hann med tunnelbanan som jag var tvungen att hinna med och mötte elin och madde . Allt gick jätte bra tills vi skulle ta bussen från västerhaninge till elins pappa . Vi gick på fel buss och det fick vi inte reda på efter vi hade åkt i tio minuter och elins pappa ringde . Vi fick helt enkelt gå av och vänta på en kerstinsbuss . Men vi gick aldrig på den som kom (fråga mig inte varför) så¨det slutade med att elins pappa fick komma och hämta oss :P när vi äntligen kom fram gick allting bra . Vi åt, lekte massa lekar bland annat brännboll och på kvällen bestämde vi oss för att åka ner med Elins moppe och bada lite . Då i vattnet fick madde någon kick elelr nått för helt plötsligt utbrsiter hon: "JAG ÄLSKAR LIVET!" haha :p När vi kom tillbaks sjöng vi sing star och drack te :p haha vi såg ut som tre gummor som satt runt bordet och drack te :p hahha .

Lördag: Det första jag hörde när jag vaknade var "Inez Gara" . Det var det jag blev kallad hela helgen :p haha . Dagen började ganska segt eftersom det var så dåligt väder så vi låg i sängen halva dagen och flummade :P Sen så betsämde vi oss för att ta moppen ner till vattnet. Elin skjusade Madde först och hämtade upp mig sen . Men helt plötsligt stannar moppen och vi får inte på den . Så medans vi väntar på att madde ska gå tillbaks till oss så försöker vi få några bilar att stanna och hjälpa oss men det går inge vidare . För att göra allt värre kommer Jimmy, Polly och Erik åkandes på bussen och asgarvar när dem ser oss , tack för den . När Madde äntligen kommer får vi dra moppen hela vägen tillbaks .

Aja sen senare på kvällen satt vi i 4 timmar framför matbordet och försökte få ur madde lite skvaller om hennes nya kille :O... och hennes ex. till det blandade vi lite intressanta drycker :O Och körde lite ramsor och skålade loss, och kände oss lite ''flummiga'' haha asså vi garvade tills vi vek oss. :P Erik kom och höll oss sällskap senare på kvällen .

Söndag: På söndagen cyklade vi ner till sjön och badade lite . Sen åkte vi hem för att hinna äta innan vi var tvugna att åka hem . Hemresan gick bra och denna gång åkte vi inte fel

Det var så min midsommarhelg var . Hoppas ni också hade det bra

pusshej
<<Inez is back!>>


24/6 Wallander här!

Heej. Två dagaar kvar tills vi åker!

Nu är mamma på siba och köper en digitalkamera. Vi måste ju kunna fota när vi åker till azorerna.<--- den blev det. Nikon s 210 röd :P


Igår bakade jag och min syster två JÄTTE STORA BULLAR! Vi gjorde en sats sen delade vi den på två och gjorde varsin jätte bulle! Vi har tänkt göra det i typ två år nu och nu gjorde vi det :D. En mycket efterlängtad bulle alltså!

Sen på kvällen satte vi oss i badrummet och hade pedikyr. Medan vi satt där i fotbadet gjorde vi tester från min tidning och drack soda-stream-päron-vatten med pusselbitsisbitar igen ;). Det var jätte mysigt!

pusshej
«Heal the world with Wallander.»

19/6 , eftermiddag GARA HÄR

Heej , har varit dålig upptatering idag . Dagen började med att jag var tvungen att gå upp 08.15 för att hinna till den där teatergrejen. Det var ingen stor grej, eller jag vet inte det var en grej , fast inte så stor fast eftersom jag tjatar om den där grejen som inte är så stor så blir grejen stor (haha Wallander fattar ;p) Teater saken gick bra och efter åkte jag amanda och bea och våldsgästade madde och drog med henne till Sandys . Sen så åkte vi hem och sen dess har jag bara degat framför teven eftersom jag är så trött för att jag var tvungen att gå upp tidigt men ikväll ska jag ut med elin . Vet inte vad vi ska hitta på.

Kommer nog inte kunna skirva i helgen eftersom jag och madde ska med till elins pappa och fira midsommar . Det ska bli såå kul men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ! Men om jag får tid kommer jag skriva. Måste gå upp tidigt imorogn också eftersom elins pappa bor lååångt härifrån ska vi typ åka tåg dit . Eftersom jag nog inte kommer kunna skirva på hela helgen kommer dte nog inte komma något inlägg eftersom Wallander är så dålig på att upptadera . Så jag utmanar dig Amanda Wallander att skriva åtminstone ett inlägg varje dag från och med idag (torsdag) tills på måndag . Ska vi se ifall hon klarar det.

pusshej leverpastej (slänger in en bild fårn igårkväll på alla oss som var på heorn city fast alida var ockås med men hon tog bilden och en från i tisdags på Klara)


18/6 , kväll GARA HÄR !

Heejsan alla männsikor ;)

Kvällen blev väldigt lyckad. Vi kollade som sagt på bio och jag tror att alla i salongen la märke till oss ;) särskilt när jag och vera började applådera och några under oss gjörde samma sak (palla härma :p) Sen efter filmen stannade vi kvar i heron en stund . Hihi vi klättrade upp på den där kulan ytanför ni vet som brukar snurra , men det gjorde den inte idag , tills en vakt kom och sa till oss :p . Lyckad kväll blev det alltså, kom precis hem . Lägger in bilder imorgon

Imorgon måste jag och Wallander upp tidigt för vi ska på en teater och sen dikutera den , trååkigt men aja jag lovade min mamma att göra det och Wallander ställde upp efter att jag hade fixat så att hennes syster också fick följa med (a)

God natt
pusshej
<<GARA...YABADABAHOO>>

18/6 , eftermiddag GARA HÄR !

Heej , ändrade planer !
Jag träffade aldrig Wallander för att jag har suttit i telefon hela eftermiddan med massa olika för att vi skulle betsämma vad vi skulle göra ikväll . Tillsist bestämde vi oss för att det skulle bli bio, what happens in vegas blir vårat filmval . Hoppas den är så bra som jag förväntar mig . Jag ska åka om ungefär en timme så har vi sen en timme på oss att köpe biljetter och godis och sånt innan filmen börjar .

Men nu vill jag ha det fina vädret tillbaks ! Det är ju lov då vill man bada varje dag !! Finns knappt något att göra nu när det är så mulet, fast solen tittar ju fram då och då men ändå .

Här är en bild på dagens outfit:


pusshej
<<Gara lovers>>

18/6 , morgon GARA HÄR

Hejsan , orkade inte skirva igår när jag kom hem så jag skriver nu istället :p kvällen blev lyckad, jag träffade Klara och vi gick runt vattnet och satt och pratade . Och så spådde Klara min sommar . Såhär blev det: jag kommer få mitt hjärtat korssat av en kompis kompis som är en snygg hunk som liknar min pappa :p hahha . Sen så berättade Klara en hemlighet som jag inte får säga till någon men jag skriver här ändå , är ni berädda *trummvirvel* KLARAS PAPPA ÄR JULTOMTEN :o hihi . Kom hem rätt tidigt , halv tio . Men det var en jätte bra kväll .

Idag ska jag först träffa Wallander och sen ska vi grilla med några andra . Skriver mer sen

pusshej
<<Gara it´s all you need>>

17/6 Wallander här!

Heej. Vilken lång dag!

Jag och min lillasyster kom precis hem från Ica kvantum. Vi handlade:

1. Sköljdmedel från skona med sommarfrisk lukt
2. Chokladkaka med daim (Min)

3. Chokladkaka med Apelsinkrokant (Lillasysters)

4. Sodastream smak, Päron

Sen fick vi ett infall för att det såg så gott ut på paketet av Sodastreamsmaken att ha is i så vi gick till Ikea mittemot Ica Kvantum för att köpa isformer. Vi köpte en isform med pusselbits mönster. Så nu ska vi bädda ut bäddsoffan och kolla på "Den där Mary" och äta choklad och dricka sodastream-päronvatten med pusselbitsisbitar.

(Vi åt lunch på Sandys tillsammans med Madelene Strandh idag :D!)

pusshej
«Firstclass Wallander!»

17/6 , kväll GARA HÄR !

Heej , om tio minuter ska jag gå och möta Klara (haha har märkt att ibland skriver jag Kalle och ibland Klara :p ) . Vilken tur att det har blivit bättre väder så att vi kan ta våran promenad, mysigt värre ;)För någon halvtimme sen kom min mamma hem , har inte träffat henne på två veckor då hon har varit med jobbet både i england och polen . Hihi jag fick prseneter från polen , en jätte söt sjal som jag ska ha på mig ikväll och en söt ängel som jag nog ska ha som prydnad, tror jag i alla fall.

Slänger in en bild på dagen outfit (vad säger man egentligen outfit eller outlook?)



Tröja från Only
Byxor från Gina Tricot
Och sjal från Polen , visst var den fin , eller vad tycker ni ? :)
p.s , inte världens bästa kamera I know ;)

Det var allt från mig
pusshej
«Gara rocks.»

17/6 , eftermiddag GARA HÄR

Heej !

Elin gick precis, hennes moste fyllde 40 så dem skulle till söder och fira henne. Vi tittade på "One missed call". Det är nog den läskigaste film jag någonsin har sett, men den var ändå bra . Rekomenderar den till dem som gillar att bli skrämda, problemet nu är att jag vågar kanppt vara hemma själv och att mitt hus och huset mittemot mig kallas "spöksonaten" eftersom det spökar här gör det hela inte bättre :p men men det är inte första gången jag blir riktigt skrämd . Vi blev nästan hemskickade fårn Falun för att jag lät så mycket när några skrämde mig med en historia..

Om några timmar ska jag träffa Kalle , har inte träffat henne sen dagen efter jag svimmade på Akon konseren . Nu när jag äntligen är hemma så har jag min kära mobilsladd så jag ska ladda upp lite bilder från förra veckan och från helgen. enjoy ;)

1. 2. 3.

4.

1.
Bild ett är skolavslutningens outfit , klänningen är fårn Gina Tricot, skorna är från scorett . Sen så hade jag ett halsband från H&M (som jag senare på dagen glömde på stranden) och en vit väska .
2. Bild två är från tisdags förra veckan . Det ör Vera och Madde som slappar på Mcdonalds
3. Bild tre är från helgen . Det är jag och min lillebror som lekte i en vattenpöl , hihi
4. och sista bilden är på mig och Wallander nör vi dansar på en bänk ;)

Det var allt från moi , skriver kanske ikväll
pusshej
<<Gara was here>>


Wallander här!

Heej! Dagen har knappt börjat och jag är helt slut!

Idag gick jag upp tidigt för att hämta min lillasyster på flygplatsen. Jag åkte kommunalt i över en timme. När jag hämta henne hade hon tagit min låtsasmammas jääääättteeee väska och den var inte ens halvfull. Så in på bussar och tunnelbanor med den där jätte väskan! Gud vad pinsamt och jobbigt, men men det var en upplevelse :P.

Nu är det klart! 26/6 åker jag och mamsen utomlands till AZORERNA i PORTUGAL! Det ska bli sååå kul! Vi blir borta en vecka och vi ska simma med delfiner, gå i djungeln och rida en heldag vid havet! Vi ska bo på Bahia Palace, ett fyrstjärnigt hotell :D.
 

pusshej
«Are you ready for Wallander?»

17/6 , morgon GARA HÄR

Hejsan allihopa ! Först tänkte jag bara säga lite saker om bilden som Amanda har förbjudit mig att ta bort. Men bara så ni vet det är en gammal bild , jag ser inte alls ut så nu ! För det första har jag inga glasögon, för det andra så ser mitt hår inte ut så , har börjat fixa mitt hår plus att dte är längre ;) Sen för det tredje så är det en av dem fullaste bilderna som har tagits på mig. Den är uppifrån, jag var helt vimsig för det var min födelsedagsfest :p och jag var inte bered på den bilden, såhär ser jag ut nu .
 inte världens bästa bild som man ser mig så jätte noga på men det är den jag har på den här datorn. Det är när vi serverasw på niornas bal, varav knuten på huvudet :p tihi nu vet nu u alla fall...

Pusshej
«When you say gara you've said it all.»

Wallander här, arg på gara!

Heej! Jag är inte mega fjortis!
 Inez, du hade rätt att jag inte skulle bli så glad på dig!

FÖR ALLA ER DÄR UTE: Dom där fjortisbilderna är bara på skoj! Vi klädde ut oss liksom!

Detta är Inez Gara:



pusshej!
«Everyone loves Wallander.»

wallander här :D

Heej. Desperarte housewives äger!

Jag har kollat om på alla boxarna av desperate housewives och det är bland det bästa som finns här i världen! Jag skulle verkligen vilja prisa Marc Cherry som har gjort desperate. Det blir liksom aldrig tråkigt. Jag önskar att den serien aldrig tar slut. Tittar ni inte på det så rekommenderar jag den verkligen!! Så bra alltså.

Gå in här och kolla på allt om DH. Där kan ni också kolla vilken desperate housewives ni är!

http://abc.go.com/primetime/desperate/index?pn=index



pusspuss
«You wouldn't want to miss Wallander.»


Gara här , på lite busigt humör ;)

Hihi , kolla vilken super fjortis Wallander är, Amanda är den i rött . Hihi amanda kommer mörda mig , menmen jag klara mig . Hihi


16/6 , kväll GARA HÄR ;)

Hej hopp gummisnopp :P hahha

Kom precis på en sak , nu har vi haft lov i en vecka . Nu är det bara nio veckor kvar ! PANIK ! Men imorgon börjar mitt lov på riktigt då jag typ är ute varje kväll och så .. Har ju bott hos min mormor och morfar i en vecka nu och dem vill inte direkt att jag ska vara ute så länge :p Men imrogon så ska jag först träffa Elin och sne på kvällen ska jag ta en kvällspromenad med Klara "Kalle" . Haha vi gjorde det för ett år sen så vem vet dte kanske blir tradition ;) haha

pusshej ,
«Let's talk about Gara.»

16/6 kväll, Wallander här :)

Heej! Nu tänkte jag också skriva ett inlägg ;)!

Jag har precis ätit middag. Sallad blev det.. mamma har börjat på en ny diet som hon brukar tappa 10 kilo på ;). Undra vad det blir imorgon ;P? En tomat :p nej jag skoja.

Imorgon kommer en av mina systrar hit! Jag ska hämta henne på bromma:D. Det ska bli kul. Sen typ den 29 åker vi utomlands:D

Just nu tittar jag på gamla vänner avsnitt på teven. Hej då! Skriver mer sen :).

«Wallander? You bet.»

Gara är hemma igen :D

Heej , nu är jag hemma igen , Jag och Wallander åt på Mcdonalds . Hihi vårat hem, vårat hjärta är donken :P Men i alla fall jag åt TVÅ pajer och pommes. Haha när jag skulle bställa råkade jag säga chips istället för pommes :p Haha det var liiite pinsamt. Sen ska jag låta Amanda berätta resten :)

Nu har jag åtminstone planer för Midsommar, ska följa med Elin till hennes pappa med några andra . Det ska bli kuul , men då återstår det vanliga problemet: Vad ska jag ha på mig ? Funderar på att ha på mig det jag hade på avslutningen, men jag får se har ju ända tills på fredag på mig att betsämma mig :) Kanske köper något nytt om pengarna räcker.

Aja , nu ska jag inte skriva mer förrän ikväll hihi det är ju bara jag som skriver (a) :p
pusshej ,
«World's finest Gara.»

16/6 , fortfraande eftermiddag GARA HÄR ;)

Hej , nu har jag mindre än tio minuter på mig att skriva innan jag måste gå till bussen. Nu har vi kommit fram till att vi bara åker till Huddinge Centrum och äter något på Mcdonalds eller nått och sen åker vi båda hem till sig. Det blir en snabbis men skit samma liksom vi träffas i alla fall :) Men nu måste jag skynda mig så att jag inte missar bussen, och så ska jag tigga lite pengar av min kära mormor ;) tihi

pusshej ,
«It's not a dream. Gara is real!»

16/6 , eftermiddag GARA HÄR ;)

Hihi , vad många inlägg det blir idag :p

Nu har vi bestämt oss för att Wallander ska komma hit och sen så ska vi ut , fast det är dåligt väder :p . Men det är ju som man säger "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Jag verkligen HATAR det ordspråket. Klart det finns dåligt väder, det är bara att titta ut genom fönstret nu så ser jag att det är grått och mulet.. Ska det föreställa bra väder då eller ?

Haha aja nu ska jag sminka min lite och sen ska jag vänta på Amanda.

pusshej ,
«You can't stop Gara.»

Designen

Det här är det första på designen (made by me (Gara) ) , vi ska nog fixa lite mer sen.. Men vad tycker ni om det jag har gjort hitills ? :)


Gara här ;)

Heeej , någon som har något förslag på vad jag och Wallander ska hitta på ? Det är ju så dååligt väder :P jag tycker hon ska ta med sig sin OC box hit till mig så kan vi titta på teven och äta massa choooklad :D hihi låter inte det myysigt ?? Men det tycker såklart inte Wallander...

«Halleluja, it's Gara.»

Wallander här ;D

Heeeej. Nu lär Inez bli glad. Jag skriver mitt första inlägg.

Ja, Hej hej jag heter amanda. Jag fyller år den 18 november och då fyller jag 15. Jag har en massa hundar och en katt och en massa halvsyskon :P. Jag och mamma och mina djur bor ensamma här i stokcholm medan mina pappa och mina syskon bor i umeå.

Nu lääängtar jag så sjukt mycket efter aatt flytta! 1 augusti flyttar vi till älvsjö:D:D. Dessutom längtar jag bara tills att sommaren ska komma igång. i slutet av månaden åker jag utomlands en vecka. Sen när jag kommer hem kanske jag är hemma några dar men sen ska jag och min syster åka ensamma till landet :D. Så kul assåå! Våran faster och farbror bor grannar med oss, därför fick vi va ensamma där ;P. 

Nu ska jag och Inez Gara träffas!

Puss puss:D
«Wallander, the real thing.»

16/6 , morgon

God Morgon Sverigeee :P

Fast klockan bara är halv tolv har jag redan varit ute på en två timmars tur runt saltsjöbaden och Nackaför att visa en liten del av stockholm för en av våra släktingar som är på besök här i Sverige. Okej , jag erkänner jag halvosv typ hela vägen :P Haha men men det är tanken som räknas eller hur ? :) Idag ska jag som sagt träffa Wallander, smsar med henne just nu :P En sak som jag har kommit på är att jag har blivit beronde av mitt busskort. Nu när det inte gäller längre vet jag inte hur jag ska ta mig någonstans... Det är onödigt att skaffa sommarlovskort eftersom jag är borta halva sommaren, men kanske månadskort? Aja får prata med mamma om det imorgon när hon kommer hem :) Nu ska jag gå och fixa till mig lite eftersom jag bara satte på mig några kläder när vi var ute på bilturen och så kan jag ju inte visa mig för min kära Wallander hihi


Aja skriver nog lite mer ikväll
pusshej från Inez Gara
«Once Gara, always Gara.»

15/6 , kväll

Hejsan, Gara här ;) Idag har det varit en väldigt seg dag , har mest fixat med bloggen och så. Men nästa vecka har jag ganska många planer. Det är ju midsommar och allt. Imorgon ska jag träffa Wallander, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Juste , kollade just på Mr Bean på semester. Hahha precis min humor :P Aja vet inte riktigt vad jag ska skriva. Juste Amanda Wallander om du läser dte här så ska jag bara hälsa dig att SKIRV ETT INLÄGG !! ;P

Aja... slänger in en liten bild på mig och Amanda på Erikas moppe ;)

Hihi det står Gara och Wallander på våra tröjor ;)

skirver kanske mer senare
pusshej från Inez Gara
«There's a bit of Gara in all of us.»

Mitt första inlägg :D



shoo brääh borshan :P hihi Det här är mitt första inlägg i dne här bloggen. jag och Amanda har bestämt oss för att göra en blogg ihop, vi är ju som sagt better then chocolate ;D Jag kanske borde skriva lite om mig själv ;) Jag heter Inez Gara och är 14 år, fyller år 22 september. Både jag och amanda är 93:or. Jag går i kunskapsskolan i fruängen, ska börja nian efter lovet, buhu kommer vara så tråkigt att vara älst :(  Men aja.. i alla fall så är min favoritfär hm.. det är nog rosa och röd. Vad mer kan man skriva om ? Jag har en mamma och en pappa och en lillasyster som heter Jacqueline och är 11 år.. tror jag och en lillebror som heter Alexander och är 4 år. Alexande rär bara min halvlillebror eftersom mamma och pappa är skilda och pappa har nu gift om sig. Hm.. vad mer vill ni veta? :P Hur jag är som person kanske ? Men det får ni nog fråga Amanda om haha fast dem i polen brukar kalla mig "Flickan från storstan" , vet inte riktigt vad dme menar med det tihi...

Aja nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer..

Pusshej


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0