4 hours, 22 minutes and 53 seconds

Blir nog inget mer inlägg idag , så jag ville bara önska GOTT NYTT ÅR !

Nyårslöften år 2009

Här har ni några av mina nyårslöften :

- Plugga mer ! Sista terminen i grundskolan , nu finns dte inget att förlora .
- Komma in på Östra gymnasiet (om jag inte hittar något bättre ;))
- Sluta bita på naglarna helt !
- Få bättre hy
- Jag snor ett av amandas nyårslöften också ;) det är att jag vill bli vigare .
- Bli bättre på att spara pengar

Sen finns det några fler nyårslöften , men dem är personliga så dem får ni inte veta ;)

pusshej //i

Min lillasysters blogg!

Nu har min lillasyster och hennes kompis skapat en blogg! GÅ IN PÅ DEN HÄR: http://alvaochbea.blogg.se/!!!


http://alvaochbea.blogg.se/

pusshej Amanda

Nyårsafton :)

Hej. Vi kom precis hem från stranden, mycket skönt var det i vattnet idag!! Men det var lite läskiga paddlare som paddlade runt oss och pratade med oss hela tiden. Vi fattade ingenting :P. Vi var ute på så djupt vatten att vi inte bottnade på långa vägar och dom cirkulerade runt oss! Jag var bombsäker på att dom skulle kidnappa oss så vi började simma in i panik :P. Haha.

Nu är det snart dags att ge sig ut i natten!! Ut på stan och stranden ska vi hela natten lång. Mingelfest och lite sånt! Och så maxade fyverkerier ;)!! Woohoo :D GOTT NYTT ÅR!!


Pusshej Amanda


Sista dagen år 2008

Hur kommer jag ägna dagen då ? Det blir inget speciellt nyårsfirande för mig i år . Hemma med familjen och titta på raketer från balkongen , typ . Men sånna nyårsfiranden behös också :) Har blivit förkyld IGEN ! Va fan ! Varför kan  inteden här jävla förkylningen bara försvinna så att jag kan njuta av mitt lov ?! Och än har jag inte pluggat nått... bra inez ! Aja , som jag sa till amanda . Idag är sista dagen att deppa för allt som har hänt 2008 och sen efter tolvslaget är det förbjudet att deppa över sånt gammalt skit ;) Nytt år , nya möjligheter typ :P Har ¨några nyårlöften som jag skirver in lite senare ...

Låg uppe typ halva natten igår och läste twilight , beroende framkallande säger jag bara ! Och sen innan jag somnade funderade jag på vad jag skulle ha på mig ikväll , och nu har jag bestämt mig . Blir inget jätte speciellt men är ganska nöjd i alla fall . Lägger kanske in bild på outfit senare , men bara kanske .

pusshej //i


2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Självklart :)
Höll du några av dina nyårslöften? minns bara ett och det höll jag nog inte..
Dog någon som stod dig nära? mm :(
Vilka länder besökte du? Polen , danmark och kroatien
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? hm.. mer pengar ! Har slösat alldeles för mycket 2008
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 21 februari (det var då akon konseren var) och så hela kroatien !
Största misstaget? har nog gjort några men kommer inte på nått just nu
Har du varit sjuk eller skadat dig? aa
Bästa köpet? ingen aning
Vad spenderade du mest pengar på? massa onödigt och kläder
Gjorde någonting dig riktigt lycklig? aa :D
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? oj.. många orkar inte skriva upp alla :P
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? det har gått upp och ner men sammanlagt har jag nog varit gladare
Vad önskar du att du gjort mer? pluggat :P eller kanske inte önskar men jag borde ha pluggat mer
Vad önskar du att du gjort mindre? ingen aning
Hur tillbringar du julen? Först med mamma på morgonen och med pappa på kvällen
Blev du kär i år? nee
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? jag önskade mig en bärbar data och det fick jag :D
Något du önskade dig men inte fick? I julklapp i så fall
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? först var jag i stan med natta och på kvällen gick jag på bio med amanda w , madde , victoria , amanda k och vera .

Här har ni en liten sammanfatning om år 2008 , kommer kanske en till :)
pusshej //i

Cyrus a lá 80-tal

Fred ut!

Miley Cyrus och hennes mamma körde verkligen på 80-tal när dem skulle åka skriskor . Miley Cyrus pojkvän Justin hade också klätt "upp" sig med tajta jeans och magtröja . Men Billy Ray Cyrus var tråkigare och körde på mer neutral stil . Vad tycker ni om deras outfits ?

shopping

Heej , kom precis hem och guud vad kallt det är !! Aja , blev ingen lyckad shopping . För mycket folk kunde inte koncentrera mig tillräckligt för att kolla på kläder . Det ända som följde mig hem var ett par knästrumpor , tre par trosor och twilight boken . Den första och orginalet alltså den på engelska . Hoppas jag kommer förstå vad som står :P

Åh , vill ockås ha en iPod , dne som amanda har ! Önskade mig dne jätte mycket i julklapp men av någon anledning fick jag dne inte... Trodde jag skulle få dne av pappa så när mamma frågade vad jag helst ville ha av en kamera eller en iPod sa jag kamera . Och sen så fick jag ingen iPod av pappa :( Men jag älskar min kamera , dne är så snygg och så bra ! Så nu hoppas jag på en iPod i kanske konfirmationspresent eller nått...

Nu ska jag gå och läsa twilight . Hoppas dne är så bra som alla säger .

pusshej //i


Ipod Nano

Hola. Igår var hela familjen i någon annan stadsdel här på Gran Canaria. Där var vi och shoppade och sånt :). Idag skulle vi egentligen åkt till AQUALAND men det blev inte av eftersom det har regnat hela natten och halva dagen. Är inte det typiskt? Jaja, vi åker dit på torsdag istället. Istället så drog jag och pappa iväg till Las arenas där jag köpte en Ipod Nano. Jag hade ju fått pengar av farmor och farfar för att köpa mig en dyr present, så det gjorde jag också :). Jag har fortfarande pengar kvar så jag ska nog köpa Britney Spears nya parfym "Believe", jag kan bara inte bestämma mig om den är värd att köpa. Luktar den verkligen gott :P?

Nu ska jag gå och leka med min nya ipod :D (tyvärr har jag ingen bild på den men det är den nyaste Ipod Nano och den är rosa :D)

Adios//Amanda

Staan !

Idag ska jag till stan ! Äntligen börjar jag må liite bättre och då passar jag på eftersom att det är sista mellandagsrean idag . Allt kommer säkert vara slut , menmen kan i alla fall åka in och titta lite och se ifall jag hittar något . Har ju fortfarande inget att ha på mig imorgon . Tiden mellan julafton och nyår har gått för snabbt ! Men om jag inte hittar något idag får jag ta något ur min egna garderob . Så nu är pappa och tar ut pengar åt mig och min syster så sen åker vi till stan , en systerdag blir dte helt enkelt (a) .  Så nu vaktar hag min lillebror , fast han kollar på tv så dte är lugnt :) Hoppas att det inte är så mycket folk som alla sägeri stan...

pusshej //i

twini

Haha , läste precis på posh24.se om Mary-Kate Olsen och så har dem en bild på ashley , haha tyckte dte var kul att dem blandade ihop dem :P Till och med jag som är sämst på att känna igen folk såg att det var Ashley om man kollade noga . Och så var det massa Olsen fans som skrev det i kommentarerna ;) Haha här har ni bilden som är på posh24 . Fast ag är inte 100 på vem dte är , vem tror ni ?



haha förlåt för ett litet konstigt inlägg

Yes Man

Kom precis hem . Filmen var supeer ! Haha passade min humor perfekt , bästa filmen jag har sett på bio sen HSM3 ;) Rekomenderar den verkligen ! Här har ni en trailer ;)

pusshej //i


Miley Cyrus bortskämd ?


Miley Cyrus kännar massor med pengar , men än har hon inte fyllt 18 och hitills är det hennes föräldrar som tar hand om hennes pengar . Men hon är inte helt nöjd med sin veckopeng på 800 kr utan vill ha 8000 kr . Hm... Jag förstår att hon vill ha mer än 800 och eftersom dte ör hon som tjänar sina egna pengar borde hon ju få mer , men är inte 8000 lite överdrivet mycket ? Vad tycker ni ?

God Morning Sunshines

Är liite stolt över mig själv , klockan är bara 11.30 och jag är helt klar . Har tvättat mig , klätt på mig , sminkat mig och plattat håret . Vid dne här tiden brukar jag kanske vakna . Idag är det som sagt bio . Mår lite bättre men hostar typ hela tiden :S Jätte jobbigt . Och har kommit på att jag måste ju plugga massa innan lovet är slut så att jag får dme betygen jag vill ha ! På tal om skolan drömde jag en jätte konstig dröm inatt . Min spanskalärare kom fram till mig och sa att min lärare hade sagt att jag hade sänkt mig med 100 poäng ! Jag blev jätteledsen och spran ut på stan (?) . Sen ringer jag mamma och berättar vad som hade hänt och hon tyckte så synd om jag så vi åkte och shoppade massa skor ! Sen kommer min  lillasyster och hennes kompis och hämtar oss med bil . Och sen , minns inte hur , ska jag möta mamma vid tunnelbanan för att jag ska få mina skor vi köpte . Men då är typ Hitler där och pekar ut vilka som får åke tunnelbana . Som tur är blir jag en av dem så jag får mina skor ;)(A). Haha konstig dröm ellerhur ?

pusshej //i

Mamma Mia

Har precis tittat på mamma mia . Vilken bra film ! En riktig feel good film . Imorgon ska jag i alla fall ta mig ut i verkligheten och gå på bio och se yes man . Mitt liv är så tråkigt just u eftersom jag är sjuk så det finns inte så mycket att skirva . Hoppas alla andra har ett bra lov för hitills suger mitt !

pusshej//i

Grattis Sienna Miller!


Idag fyller Sienna Miller hela 27 år. Vi säger GRATTIS till Sienna :D

Beachen igen :)

Heej! Jag kom precis hem från stranden och det var ett nytt vämrerekord idag! Solen bara brände mot kroppen! 36 grader :D! Det var varmt kan jag säga er, särskilt när man är van med regn och 5-6 grader! Vågorna var ovanligt stora idag! Det är så roligt när man måste kasta sig igenom dom :D!  Men i övermorgon är det dags för AQUALAND! Det kommer bli roligt :D.

Nu ska jag hjälpa min lillasyster att få igång sin egna lilla blogg som ni får kolla in sen :D!

Ha det bra, Amanda

hmpf...

Heej , still sjuk . Det var inte såhär jag har sett framemot lovet . Sjuk hela jävla lovet ! Det ända jag gör är läser , spelar guitar hero och sing star , tittar på film och sitter vi datan . Och hur ska jag orka med nyår om jag mår såhär ? Juste , imorse pratade jag med madde som nu har kommit hem från thailand . Är så avundsjuk på både henne och amanda som firade jul utomlands ! Jag vill också :(

pusshej //i

bildkris i bloggen , det kommer fler när jag kommer tillbaks till min bärbara

I taket lyser stjärnorna

Måste se den när den kommer ut på bio ! Älskade den boken . Har ett väldigt starkt minne atten veckas efter att jag hade läst klart boken vaknar jag av att min mormor är hos oss och säger att min mamma åkte in på akuten undre natten . Det är ju som i boken att hennes mormor berättar det . Men som tur är hände inget allvarligt med min mamma men det var nog ändå ett av dme värsta dygnen i mitt liv för fårn början visste ingen läkare vad dte var som var fel . Aja filmen har premiär dne 30 Januari och jag har riktigt höga förväntningar på dne !

pusshej //i

La playa

Hola amigos. Idag har jag legat på stranden och hoppat i havet :D. Det var jätte roligt! Sen har vi ätit lunch i solen på terassen, gassande värme har det varit idag! Nu när det har mörknat och blivit jättemysigt utomhus är det dags för mig, Bea, mamma och pappa att gå till stranden och äta på en restaurang där. Det är så mysigt att springa i sanden när man väntar på maten! Det är så vackert där då:). Nu ska jag gå och ha det jättekul (jag har på mig en tröja jag köpte här :)), ha en bra kväll allihopa :D!!

PUSS AMANDA

God Jul önskar Britney


Hur sött är inte detta julkortet som Britney Spears har lagt ut på sin hemsida ?

Lördaag

Fortfarande sjuk . Har precis kollat på crossroads , ni vet filmen som Britney Spears är med i ;) . Sen så har jag varit på bibloteket och lämnat tillbaks böcker som jag lånade för typ 10000 år sen . Nu ska jag nog köra lite guitar hero eller spela sing star . Finns inte så mycket mer att göra när man är sjuk . Förästen så kan amanda slänga sig i väggen . Här sitter man hemma i kalla gråa (inte ens vita) tråkiga sverige och så lägger hon in bilder fårn spanien och skriver om värmerekord hit och värmerekord dit och blablabla ! Amanda du är från och med nu hatad !


pusshej //i

Uppdatering ifrån spanien

Hej. Shoppingen gick inge vidare, jag fick tag på ETT jag upprepar ett linne. Nu är jag stressad, jag måste ju hinna sola och bada också. Imorgon är det nog dags för stranden! Blir det dåligt väder bli det shopping, inte för att det var dåligt väder idag men...

Ni där i Sverige får ha det bra och bli avundsjuka genom att titta på dessa bilder som visar den strand vi badar och solar på :) ;). pöss på er, Amanda




Vart tycker ni om att semestra? :)

Paris Jacka


me WANT ! Så fiin ! Tröjan också för den delen , jätte söt . Hennes outfit var helt enkelt perfekt här när hon och systern och några till är på skidsemester .

Uppdatering: Jag ångrar mig , vill inte ha jackan . Fast jag tycker fortfarande tröjan är jättesöt ;)

Jag har sjungit duett med Zac Efron ;D

Haha japp (a) fick ju som sagt high school musical sing it till sing star i julklapp så nu har jag sjungit massa duetter med zac efron (a) Självklart blir man superstjärna varje gång (eller nästan...) . Sen så har jag tittat på film också . Raise your voice , gav den till min lillasyster i födelsedagspresent . Lika bra varje gång man ser den ! Mår jag bättre undrar ni säkert nu ? Nej , det gör jag inte . Så det blir nog att ta det lugnt imorgon också .  Nu ska jag sluta skirva eftersom det här inlägget rikserar att bli väldigt tråkigt .


pusshej //i

Rubrik är för töntar

Hela morgonen har jag spelat guitar hero och jag börjar bli riktigt bra , ska nog snart gå över till medium ! :D Haha . Idag ska jag vila för jag är fortfarande förkyld och vilar hellre upp mig nu och blir helt frisk än att går runt och är småsjuk hela tiden . Måste åka in till stan någondag under rean , har ju inget att ha på mig på nyår ! Aja nu ska jag gå och platta håret med min nya snygga plattång , hihi ;)

pusshej //i

Bride Wars

Den nya filmen med Anne Hathaway och Kate Hudson handlar om två bästavänner som båda ska gifta sig. Dom planerar allt tillsammans men en dag får dom reda på att dom bokat in samma bröllopsdatum och då bryter ett brölolopskrig ut! Den verkar lite rolig faktiskt.















Här nedan kan ni kolla på trailern!

Vad tror ni? Är det ett yes eller no?
bye, Amanda

Sola och bada och shoppa

Hej. Igår på juldagen låg jag på stranden och hoppade bland vågorna i havet :). Det var jätte mysigt. När det var lunch-dags gick vi och beställde mackor som vi sedan åt på stranden. När vi var klara där gick jag och Bea hem och kollade på mamma mia ;). Middagen åt vi ute på terassen. Det blev julbord då också och det var supergott! Det var jätte varmt igår, värmerekord hittills :D.

Alla affärerna var stängda igår eftersom det var en helgdag men idag är dom öppna som vanligt igen så nu är det ut i butikerna. Mamma och pappa är borta idag, dom har hyrt en bil och kör runt ön. Vi andra ska shoppa och sen kanske vi går till stranden ikväll och tar ett varmt kvällsdopp :).

Vad gjorde ni på juldagen :)?

puss Amanda

Årets Par !

Zac och Vanessa tar hem vinsten som årets par!
Titeln som årets par blev Zanessa (Zac Efron och Vanessa Hudgens) , enligt Fox News . Och jag tycker dte stämmer , dem är ju så snygga tillsammans ! Men snart , typ om tre-fem år kan deras förhållande ta slut för då kommer jag till USA och sätter klorna i Zac . Men tills dess önskar jag dme all lycka ;)

Dålig uppdatering

Heej och förlåt för dålig uppdateirng idag . Har varit hos några grannar hela dan . Det var helt ok , först var amanda k där också och då var dte ju lite roligare ;) sen åkte hon så då tittade vi på film . Aja finns inte så mycket att skriva .

pusshej //i

Grattis till min lillasyster och olivia som båda fyller år idag !

JULAFTON

Hola! Det är julafton :D! Idag har vi haft fullt upp! Kul har det varit i alla fall. Det är så typiskt att min kamera ska gå sönder precis när man åker till spanien! Idag har vi ätit gröt och jag fick inte mandeln :P, det var mor min :). Julklappar blev det inte gått om eftersom resan var själva julklappen! Men om jag sköter skolan i vår så ska jag få åka på en resa igen med pappa :D (förra året åkte vi till London)! Sen har jag fått mera pengar, så jag har en himlans massa pengar nu ;). Julmaten var DELICOUS ;).

Vart firar ni julafton och med vilka? Jag firar på Gran Canaria med min familj :D!

PUSSHEJ AMANDA

hur bortskämd är du ?

[] egen boxer
[x] egen dvd
[] egen video
[x]egen data
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum

summa: 6

[] studsmatta
[] pool
[] basktetkorg
[] hockeyspel
[x] cykel
[] pokerbord
[] pingisbord
[] bor i hus
[] två bilar i familjen

summa: 1

[] Nitendo Wii - mi
[] X-box 360
[] PlayStation 1 -
[x] PlayStation 2 -
[] PlayStation 3
[] Nitendo DS
[] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero -
[x] Singstar
[] Moped
[] Cross
[] Fyrhjuling

summa: 3

[x] Mamma
[x] Pappa
[x Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[ ] Farfar ( dog för snart ett år sen :()
[x] Mormor
[x] Morfar

summa: 7

[x] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[] varit i Grekland
[x] varit i USA
[x] varit i Storbritanien
[x] varit i Tyskland
[] varit i Thailand
[] varit i Afrika
[] varit i Asien
[] varit i Italien (åker dit i sommar :D)
[] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[x] varit i malmö

summa : 9

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor (andvänder inte alla)
[x] mer än 10 tröjor(andvänder inte alla)
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00

summa: 7

[] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[]du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3

Summa: 4

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[] gitarr
[] elgitarr
[ ] piano
[] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[]surroundljud -

summa: 4

[x] du har mer än 100 på msn
[] du har mer än 200 på msn
[] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[] på bdb har du mer än 50 vänner
[] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[/] ska snart på en konsert
[/] du ska snart utomlands (gills i sommar snart ?)
[] du har allt man kan önska sig

summa: 4

Totalt: 54

0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50: Du är normal
51-70: Sluta tjata du har allt
71-90: Överklass snobb

Julklappar

Här har ni lite bilder på mina tre julklappar jag blev gladast över .


kameran ser inte exakt ut så , men liknande

min lillasyster fick guitar hero sp kvällen kommer nog gå åt att spela guitar hero och sjunga massa HSM låtar :D Ska kanske också se Sex and the city filmen jag fick .

pusshej //i

DET SNÖAR !

Min lillasyster skrek precis "DET SNÖAR DET SNÖAR!!!" . Trodde hon såg fel först men sen tittade jag ut och såg att det var sant ! Hoppas nu det snöar tillräckligt mycket så att vi hinner få en ganska vit jul i alla fall ! Det här är ett julmirakel ;)

pusshej //i

Juloutfit


haha min lillasyster i bakgrunden :P



T-shirt från only
Kjol från gina tricot
Strumpbyxor från
kommer inte ihåg
Sockor julklapp
Örhängen
julklapp från min "söta" lillayster

här är dem första bilderna på min nya frisyr också , vad tycks ?

pusshej //i

24 December - Sista luckan


Paket :D

Så nu har vi öppnat julklapparna hos mamma . Fick en rosa plattång , rosa digitalkamera (både platttången coh digitalkameran var jättte fina !!) , rosa sockor , sex and the city filmen och så småsaker som smycken och sånt . Vissa smycken var ju självklart rosa ;) Nu ska vi snart äta gröt , hopppas på en mandel i in gröt ;) Sen ska jag fixa mif och sen åker vi till pappa . Slänger in bild på min julafton outfit sen när min kamera har laddats klart ;)

god jul //i

God Jul :D


från oss alla
till er alla
en riktigt God Jul

Pimped

Så var granen klädd . Och så har vu julpyntat hela lägenhten så det är jätte mysigt . Har en ny röd stjärna i mitt fönster . Det blir jätte mysigt när man släcker ! Och så har jag lagt julklapparna under granen . Så nu är allt klart för min del . Ikväll ska jag titta på Elf , en av mina favoritjulfilmer . Den är på¨femman klockan 20.00 .

5 timmar, 26 minuter och 39 sekunder kvar till julafton !!!!

pusshej //i

Vilket är snyggast ?

Lauren!
vad passar Lauren Conrad bäst i , lång eller kort hår ? Själv tycker jag att hon är jätte söt i båda men tycker ändå att hon passar bäst i långt hår . Favoriten är ju när hon har långt lockigt hår , då är dte jätte fint ! På tal om hår så klippte jag mig idag , först var jag nöjd men ju mer jag tittar mig i spegeln ju mindre nöjd blir jag :/


23 December - Dagens lucka

låten börjar på 0.30

VARMT!

Idag är det jättevarmt och soligt här nere i Las palmas!! Jag har solat och varit på stan. Nu sitter vi ute på terassen och spelar spel tills vi ska äta middag och gå ut på stan igen. Här stänger ju alla affärer tio på kvällen, alltså när klockan är elva hos er i Sverige. Så när ni sitter där och så är klockan elva så kan ni tänka att jag är ute och shoppar i spanien ;). Men nu tjatar alla på mig och jag måste gå. Saknar eeer :)

Adios, Amanda

The Hills gänget samlade.

Hela The Hills-gänget samlat!

Igår kväll var alla från the hills samlade under säsong fyra finalen . Här har ni lite bilder ;)

Heting!Lauren!

Lo var ovanligt söt igår...Vad håller ni på med?!Ken och Barbie?

sjuuuk :(

Sov hos erika inatt , vi hade dte jätte mysigt :) imorse när jag vaknade var min halsonda mycket värre ! Och så har jag jätte ont i huvudet och feber . Så idag ska jag vila så jag blir frisk till imorgon då det är *trumvirvel* JULAFTON ! :D måste bli frisk tills dess i alla fall :)

pusshej //i

Dan före dopparedan

12 timmar, 22 minuter och 14 sekunder skvar till julafton :D

på språng

ska till erika nu , ska sova där .

pusshej //i

Dan före dan före dopparedan

1 dag, 5 timmar, 35 minuter och 58 sekunder kvar till julafton !

Planer

Nu vekrar mina kvällsplaner vara lite rörliga , Ska inte träffa elin , ska däremot kanske sova hos olivia . Annars måste jag hitta någon annan att sova hos för kan inte sova hemma för då måste jag gå upp klockan åtta imorgon :P Juste läste att Michael Jacksson är nära döden , skulle vara konstigt om han dog ellerhur ? Jag tycket det i alla fall .

pusshej //i

El corte inglés

Nu ska vi ut och shoppa! Jag har saknat el corte inglés, vilket är en jääääääääääättestor galleria. Asstor. Mamma och pappa har gått iförväg, haha det låter som om dom är tillsammans, men det är dom inte, bara goda vänner :).


Julklappar

Inte gick jag ock köpte mat , inte heller städade jag klart . Nej jag satte igån och packade in alla julklappar . Så nu är det klart ! Nu ska jag i alla fall gå ner och köpa mat !

pusshej //i


det här är inte alla julklapparna , men visst har jag fina eticketter ? ;)

Inez @ Stockholm :P

Usch , kom på att min gammelfarfar ska oppereras idag :( Dem kanske blir tvugna att sköra ut han öga . Fick veta dte igår . Hoppas verkligen att allt går bra !!

Och så läste jag amandas inlägg , och jag hoppas verkligen inte att mitt halsont blir ås jobbigt som hennes . Just nu är jag bara jätte hes och dte gör ont när jag pratar . Men nu ska jag gå ner och köpa nått att äta . Sen måste jag fortsätta städa .

pusshej //i

Amanda @ Gran Canaria

Heej. Just nu sitter jag och skriver på Kanarieöarna/Gran Canaria. Igår befann jag mig i Sverige, Tyskland, Madrid och Kanarieöarna. Sista flyget reste vi i första klass, jag säger bara en sak, Det är livet! Jag tänker bli rik när jag blir stor. Däremot var alla barnen sjuka i feber mm. Jag var jätte hes igår, för jag var också sjuk. Det är jätte kul att vara hes ;). Men det blev inte så roligt sen eftersom att det gick lite över styr. Jag fick så ont så jag kunde inte svälja, andas eller prata. Eller okej, svälja och andas kunde jag men det gjorde jääääätteont. Det var jätteirreterande att inte kunna prata! Natten var jobbigast kan jag säga er! Usch. Jag har aldrig haft så ont i halsen, det är så obehagligt! Varje gång jag svalde gjorde det ont överallt, det var hemskt. Jag låg helt stilla i sängen, jag kunde typ inte röra mig! Men men, sen berättade mamma och pappa om när dom hade ont i halsen och det var mycket värre och blablabla.. "När jag var ung..", nej jag skoja ;). Det här är bara början med ont!

Dessutom fick jag 200 £ av farmor och farfar!! Jag blev helt chockad! Och jätte glad :D. Jag fick också en plånbok och ett busskort!! Men nu ska jag njuta av värmen, julen, pengarna, takvåningen med den gigantiska terassen(där farmor och farfar bor), familjen och känslan av att vara utomlands så ADIOS AMIGOS!

Feliz navidad//Amanda

God Morgon

Har fortfarande ont i halsen , kan knappt prata :S Idag ska jag julstäda mitt rum . Måste ju ha plats med alla nya grejer jag får ;) . Sen ikväll skulle jag kanske träffa elin . Nu ska jag klä på mig . 

pusshej //i 


22 December - Dagens lucka


amanda lever :D

Tänkte bara meddela att våran alla älskade amanda wallander lever ochhar nu landat i spanien :D

21 December

Det enda jag har gjort idag är läsa , kollat på tv , spelat buzz (music och hollywood quiz) , sovit , hostat och sovit igen . Så det finns inte så mycket att skriva . Ja , som sagt finns dte inget att skirva så hej då .

pusshej //i


21 December - Dagens lucka

självklart blir dte feliz navidad eftersom att amanda åkte till spanien idag ;). Endats 2 dagar, 6 timmar, 24 minuter och 58 sekunder kvar till jul !!

4:e Advent

Nu har jag läst ut en bok , ätit ,  sovit (blev vät av att alexander la sig bredvis mig  naaw) och kollat på film från kroatien . Gud vad brun jag var ! Haha när jag kom hem trodde alla att jag hade strumpbyxor på mig för att jag var så brun :P ge mig sommar NU !

Mår inte bättre , blir bara hesare och hesare . Hoppas det går över tills imorgon då jag ska träffa elin ! Just nu chattar jag med min faster från polen . Saknar henne och alla andra i Polen jätte mycket !


Fick sms av Amanda vid halv ett att hon hade mellanlandtat i tyskland , allt hade gått bra :)

pusshej //i


Amanda är borta :(

Nu sitter amanda på flygplanet påväg till spanien , så ni får klara er med mig ett tag ;) Sakanar Amanda redan ! Känns tomt utan henne ... Menmen , allt kommer säkert gå bra :) Idag så r jag sjuk :( Har skiit ont i halsen , hostar typ hela tiden och jag tror jag har feber.. ska nog kolla upp det snart .

Igår kväll kollade jag på Love Actully ! Bästa julfilmen genom tiderna ! Gud vad bra den är !!

vilken är din favorit julfilm ?

pusshej
//i


Ångrar Heidi sitt giftermål med Spencer ?

Heidi var inte sitt vanliga glada jag!
Är det någon mer än jag som ÄLSKAR Heidis hår ? Så snygg !

Igår sågs Heidi Montag lämna ett café i Los Angeles tillsammans med kollegan Audrina Patridge . Heide verkade inte vara sitt gammla glada jag , hon verkade ganska deppig . Kan dem ha pratat om giftermålet med Hedis nya man Spencer ?  Och kanske (håller tummarna för det!) ångrar Heidi sig ? TV-teamet för the hills var i alla fall med så vi får kanske veta vad dem pratar om i något avsnitt.

nelly.com

Har börjat titta ganska mycket på nelly.com . Dem har riktigt fina kläder där , särskilt kläningar . tyvär har jag inte råd och mamma tycker att jag måste lära mig ta hand om min egna ekonomi :s Vilken tur att gratismode har nu gjort så man kan växla in sina poäng mot presentkort på nelly.com !! Helt perfekt , så ni som vill hjälpa mig bli medlem på http://www.gratismode.se/?c=18578 och få samtidigt 50 startpoäng av mig ;)
 

20 December - Dagens lucka


GamePlan

nu har jag tittat på gameplan ! Gud vilken bra film , rekomenderar verkligen den . Nu ska jag gå och köpa dressing till hamburgarna pappa ska göra ;)

pusshej //i


test

Namn: Inez Gara
Födelseplats: Stockholm
Bor: Hägersten
Ögonfärg: grönt och lite brunt
Hårfärg: brunt
Skostorlek: 39
Civilstatus: singel
Höger eller vänsterhänt: höger


Skor som du bar idag: mina svarta uggs
Dina svagheter: ska alltis överdramatisera ;)
Rädsla: clowner , sprutor m.m


Första tanke när du vaknar: hur mycket är klockan ?
När somnar du: olika



Pepsi eller Coca Cola: cola
McDonalds eller Burger King: vet inte
Adidas eller Nike: adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: nestea , fast på sommaren ice tea
Choklad eller vanilj: choklad



Svär du?: händer väll
Sjunger du?: i duschen ;)
Duschar du varje dag?: varje eller varannan
Röker du?: neej !
Tror du på dig själv?: nee
Kommer du överens med dina föräldrar?: för det mesta

I framtiden..

Namn på barn? typ stephanie , natalie eller nått sånt
Hur vill du dö? när jag är riktigt gammal utan att lida , helst i sömnen
Vad vill du bli när du blir gammal? miljonär

Antal människor du skulle ge ditt liv för? inte många
Antal CD-skivor du äger? ganska många :P fast lyssnar aldrig på dem
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: två gånger tror jag



Vad ska du göra i sommar?: konfaläger i Italien :DD
Vad ska du göra i vinter?: gå i ide
När tar du studenten?: 2012
Vad gör du efter gymnasiet? flyttar till usa och jobbar där ;)
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? hoppas vekrligen inte det !
Vad händer till helgen? typ inget
Vad vill du helst göra just nu? öppna julklappar ;)

Paris Hilton rånad !


Tidigt imorse rånades Paris Hilton i sitt hem i Beverly Hills . En man maskerad med en luvad tröja lyckades stjäla smycken och andra saker som är mycket bärda för nästan 2 miljoner dollar ! Paris var inte hemma när det hände och har inte kommenterat händelsen . är dte någon mer än jag som tycker riktigt synd om Paris Hilton ? Fast två miljoner dollar kanske inte är så mycket för henne vill man inte bli rånad !

blöt :s

Sitter här helt blöt , men ändå har jag bara gått till affären och tillbaks :S Jag hatar vanligtvist regn men idag känns det bara skönt . Tänkte ha filmmarathon hela dan ;) inte bestämt mig vilka filmer det blir än men det bestämmer jag sen . Haha vi köpte typ små pistoler till min lillebror i affären för tio kronor så nu sitter han och skjuter på ett "monster" haha . Juste hoppas victoria läser det här jag skirver nu , jag åkte världens läskigaste hiss ! Lampan var sönder så dte var helt koolsvart när man åkte och ibland blinkade lampan till som i spökfilmer...

pusshej //i

3 dagar, 10 timmar, 23 minuter och 25 sekunder kvar till julafton !!!

Spanien imorgon!

IMORGON BÄR DET IVÄG:D:D! JAG ÅKER TILL SPANIEN OCH KOMMER INTE HEM FÖRRÄN NÄSTA ÅR ;)

//Amanda

Dumma hundar!

heej! Ja, mina hundar är dumma, dom har bitit sönder datasladden, laddaren alltså. Så nu surfar jag på dom sista batterierna men när dom är slut har jag ingen dator, den andra ha ju fortfarande virus. Jobbigt läge.. Men vi ska åka till bromma flygplats och hämta pappa och dagiset till syskon jag har :P. Våran bil är stulen så nu kör vi runt i en bil med bara ett passagerar säte vilket betyder att mamma och pappa tar bilen hem medan jag och alla syskonen får åka kommunalt hem!! Det är ju buss, pendeltåg, tvärbana och hela köret! Jaja, det blir en upplevelse. Det ger mig också något annat bra, jag vet nämligen att jag kan utesluta dagisfröken som yrke när jag bli stor :).

PUSSHEJ AMANDA


Principessa

Bacio Me Lip BalmFresh Fiore Shower CreamBacio Me Lip BalmBacio Me Lip Balm

gaah vill ha ! Skulle kunna köpa dme bara för att dme är så otroligt fina , men ska visst även vara ganska bra och lukta gott . Från märket Principessa och går att köpa på blandannat nelly.com . Synd att alla julklappar redan är köpta :( Annars skulle der här vara en klar favorit på önskelistan ! 

pusshej //i

19 December - Dagens lucka

p.s har ni sett snöflingorna på bloggen ;) det är väll dne snön man får nöja sig med i år :(:p

Hiltons leker jultomtar

Paris sliter, Nicky slappar
Systrarna och mamma Hilton delade ställde upp för välgörenhet och delade ut presenter till barn på Union Rescue Mission i Los Angeles . Barnen verkade dock tycka att kändisarna var roligare än leksakerna dem fick . I och för sig skulle jag också tycka dte var roligare att träffa min föredetta förebild Paris Hilton :p
Systrarna Hilton leker jultomte!

papi

sitter här hos pappa och är helt död . Är jätteeee trött ! Kommer nog bli ett ävldigt segt jullov känner jag . Den här terminen har tagit all kraft ur mig så nu halvsover jag typ hela tiden . Plus så har jag kommit på att jag måste plugga en dle under lovet också :S men det tar vi efter jul , nu innan jul ska jag se till att bara vila . Och om fem dagar är dte julafton :D På tal om jualfton ska jag föröska övertala mamma att vi ska köpa dne här julgranen:


visst är den supersnygg ;) går att köpa på rusta

och till mitt rum vill jag ha det här:

vet tyvär inte vart man köper det :( någon som vet ?

pusshej //i

Rösta! Säg din åsikt!

Hej. Jag måste bara få fråga er läsare, vad tycker ni är en rolig blogg? Vad vill ni läsa om? Vad gör en blogg intressant? Hur ska vi förbättra våran blogg?

Vi skulle verkligen uppskatta eran åsikt! Skriv i kommentarerna. Hjälp oss till en bättre blogg :)



Snart flyger jag iväg!

God morgon. Klockan är ju halv tolv men för alla med jullov är det god morgon nu! Vid den här tiden skulle jag sitta i matsalen och äta lunch. Men inte nu, nu ligger jag i min säng! Imorgon kommer pappa och alla syskon och jag kommer bli tvungen att åka kommunalt hem med hela dagiset... hoppas jag inte tappar bort någon! Sen så dagen efter det, alltså på söndag, så bär det äntligen iväg! Då flyger vi till spanien!!! Det kommer bli så kul och mysigt. Jag läääääääääängtar!!!!

PUSS OCH KRAM OCH GOD JUL ÖNSKAR AMANDA

gäsp

Godmorgon ! Sitter här i min säng och funderar på att gå upp.. Är jätte trött och har jätte ont i huvudet . Ska nog se på ännu ett one tree hill avsnitt innan jag går upp ;) idag ska jag bara ta det lugnt . I helgen också för den delen . Vet inte varför men känner verkligen för att umgås med familjen på lovet . Eller vänner ockås ;) men inte som det brukar va att jag bara träffar vänner och är inget med familjen . Liksom det är dem som finns där i vått och tårt , dem ställer alltid upp när du behöver dem osv

nu som sagt ska jag titta på one tree hill
pusshej //i

Britney Spears och Benji Madden dejtar

Britney Spears dejtar Benji Madden!

Det var Britneys pappa som fixade ihop Benji och Britney, Han hade nämligen gjort en lista över potentiella pojkvänner åt Britney, Benji blev den lyckliga vinnaren, hans konkurrenter var bland annat gossip girl stjärnan Chace Crawford, Jesse Metcalf och OS medaljören Micheal Phelps. När han var klar med listan började han ringa runt lite och sedan hade han utsett en vinnare, BENJI MADDEN.

One Tree Hill

SItter uppe och tittar på massa gammla one tree hill asnitt , gud vad bra det är ! Älskar den serien , så bra ! Men har kommit på att jag nog har fobi mot sprutor , kan inte kolla när dem sätter sprutor i varandra , aldrig överhuvudtaget . Jätte äckligt ! Och jag har aldrig gillat sprutor och sne sexan har jag varit typ rädd för dem . Nu ska jag fortsätta titta ;)

pusshej //i

JULLOV :D

Amanda har redan berättat om avslutningen och bion så dte behöver jag inte skriva om . Fick mina betyg idag , hatar dme och jag hatar min gympalärare . Hon sa att jag skulle få VG men sen fick jag G , så kan hon ju inte göra ? Ajå bättring nösta termin , måste få minst 240 poäng . Nu ska jag spendera natten med att titta på hanna montana och one tree hill och dricka massa julmust .

pusshej //i

p.s jag hatar även min tandställning !

Avslutnings outfits


amanda till vänster , jag till höger . Mina skor syns dock inte men orkade ändå inte gå runt med högklackat senare ;)

My best friends girl

Hej. Det har varit en jätterolig dag! Det började med att  det var skola, sen åkte jag ju hem till Inez och sen åkte vi till skolan igen när vi gjort iordning oss. Väl i skolan har man ju fixat bästa platserna. Desutom fick man ju se en massa gamla nior, det var JÄTTEKUL! Det var Beckis, Maja, Hedvig I, Matilda, Wictor och Albin, hoppas jag inte glömde nån ;).  Mycket roligt! Kändes som "old times", det var goda tider det ;)

Efter det åkte jag, Victoria, Inez, Emmy och Angelica till el bio och såg my best friends girl. Det var jätte kul. Sen åkte jag och Angelica till fruängen, sen hen och nu är jag hemma ;).

Dagens fynd: Julmust för 4 kronor ;)

NU ÄR DET JULLOV! GOD JUL!

PUSSHEJ AMANDA

Inez and Amanda at Inez place

Heej. Skolavslutingen idag dåra! Just nu ska vi fixa mig . Vi lägger upp bilder på våra avslutnings-outfits sen ;) I skolan föröskte vi smuggla in varandra i först bildsalen och sen lärar rummet , men inget gick riktigt bra , tyvär . Sen var det en lärare som tyckte att niorna skulle sitta längst bak ! Vi ba: hallå ?! Vi är nior vi ska sitta längst fram ! Det är vår sista julavslutning här !!!. Vi lyckades fixa det ;) efter avslutningen ska vi på bio :D kuul

aja nu ska vi fixa oss
pusshej //i&a

18 december - Dagens lucka


17 December - Dagens lucka


tråkigt

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ-TYP?


[x] Du har fler än 10 nagellack. (exakt tio ;))
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[/] Du brukar gå på stan med din mamma. (inte direkt brukar , men har väll hänt ;)) 
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
Totalt: 7 1/2


[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma  
[/] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[/] Du solar hellre än att bada.
Totalt: 5

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[x] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor
[x] Mjukisdjur
Totalt: 8

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
Totalt: 4

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] OMG
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 5

DU LÄSER:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
Totalt: 1

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[x] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet home al.....
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
Totalt: 7

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life (när det gick på tv)
[x] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes
Totalt: 10

DU TYCKER ÄR BRA:
[x] Paris Hilton
[x] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[x] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Totalt: 8

Totalsumma:
55


får du: 0-20 mer pojke än tjej
får du 20-30: du är en pojkigtjej
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du: 40-50: du är en tjej!
får du: 50-60: du är riktigt flickig

Tandställning :(

Så nu sitter jag här , med en tandställning . Det gick bra hos tandläkaren men nu gör det skiiit ont ! Står inte ut
: ( Menmen , får tänka på hur snygga mina tänder blir sen ;)

Annars så var det ganska segt i skolan , betygen är satta så alla går bara runt och gör typ ingenting . Julbord var dte också och fat jag egentligen bara ska äta soppa nu så kunde jag inte låta bli att äta lite av julbordet ;)

Nu ska jag fortsätta titta på one tree hill och sen ska jag bestämma kläder till avslutningen imorgon .

Pusshej //i

TITANIC!

Åh jag dyrkar TITANIC. Bara dom som känner/känt mig bäst vet att jag verkligen DYRKAR det. Det var synd att våran kamera är sönder annars skulle jag visa den gigantiska affischen jag har på Titanic i mitt rum, i en ram ;). Jag har alltid älskat det! Finns inget bättre asså.

PÅ TV IKVÄLL PÅ TV3, 21.00!

Min gud och frälsare ;)


PUSSHEJ AMANDA

Hilary Duff på Maxims omslaf


Inte trodde man att Hilary Duff skulle komma på plats 24 av kändisarnas sexigaste tjejer . Hon pryder omslaget till Maxim där dem har listat dem 100 sexigaste känidsarna . Före henne kom Lindsay Lohan , Ashley Tisdale , Eva Longoria, Scarlett Johansson och den hedrande första platsen gick till Victoria Secret modellen Marisa Miller.

Grön jul

Fan det blir nog ingen snö till jul i alla fall :( Blir så ledsen ! Det skulle ha gjort julen perfekt . Däremot kommer vi nog få en vit påsk , så är det ju i dumma sverige , grön jul och vit påsk !

//i

ZzZzZzZzZzZzZ

Jag fattar inte vad det är med mig , sover typ hela tiden ! En stund efter att jag hade skrivit senaste inlägget blev jag jätte trött och la mig i sängen för att vila lite , självklart så somnar jag på en gång . Sover inte så jätte länge eftersom mobilen ringer hela tiden , så ger snart upp . Men ändå , går och lägger mig skit tidigt . Försover mig hela tden (men tur som jag har hinner jag ändå alltid i tid till skolan ;)), och förra veckan somnmade jag typ till i skolan också . Jag behöver verkligen lov känner jag , kommer typ sova bort hela men ändå :P

sweet dreams ;) //i

16 December - Dagens lucka


ineeeeeeez

Äntligen hemma ! Var i skolan idag som vanligt , hände inget speciellt . Vi hade kör , alla nior ska sjunga på julavslutningen . Kan bli intressant att se hur det kommer gå, punkt , punkt , punkt . Efter skolan stannade jag kvar en stund (tur det eftersom att min lärare gick runt sen och kollade vilka som inte stannade kvar som borde det och dem kommer få stanna kvar hela första veckan nästa termin...) . Sen åkte jag till mormor och morfar och nu sitter jag här . Sover hos mormor och morfar inatt eftersom att jag ska toöö huddinge sjukhus imorgon och få tandtsälnnig :/ så då går dte snabbare att åka härifrån .

pusshej //i

SKOLA

Heej. Jag, Inez och Victoria sitter  nu här i ett litet rum i skolan. Jag skriver från min lilla dator som jag har med mig (a). Vi har precis sett en film på engelskan och nu är det lunchrast. Klockan tolv är det mer engelska tror jag..

Nu släckte Victoria ljuset och det är helt mörkt:P. Det är jätte mysigt, haha. Men nu ska vi göra något annat än att blogga så vi ses sen!

pusssss Amanda

Sallad och two and a half men

Hej. Nu är det reklam, jag sitter och slötittar lite på two and a half men och äter sallad ;).

Idag var det skola, precis som vanligt :P. När vi slutade åkte jag och Inez hem till mig där vi gjorde lite allt möjligt tills hon skulle åka hem. Sen för en liten stund sen gick jag och köpte salladen och nu sitter jag här. Imorgon ska nog jag köpa avslutningskläder, Inez följer med mig ;).

Nu börjar det igen, ha det bra amigos!
//amanda

15 December - Dagens lucka


En del av room raiders med Zac Efron


Zac Efron på MTV


OMG ! Jag sitter och skriver om Zac Efron och har MTV på. Helt plötsligt börjar room raiders och vem ska inte gå igenom tjejerna run om inte zac efron ?! Både jag och jacquie typ skriker av glädje och jag ringer till amanda på en gång . Nu är det paus , och guud vad söt zac va med glugg mellan tänderna och allt . Det var innan HSM . Tänk om Zac Efron kom hem till mig för att undersöka mitt rum innan jag hann städa det ! Ska nog börja städa mitt rum varje dag fårn och med nu , man vet ju aldrig ;)
pusshej //i

Zac Efron uppvaktar sin Vanessa Hudgens

Gulligt!

Vanessa Hudgens njöt i fulla drag av sin 21-års dag . Zac Efron anlände tilll hennes hus med en bukett blommor och ett stort paket . Sen åt dme lunch på en resturang där Vanessa drack sin första lagliga drink ;) Själv är jag väldigt avundsjuk på Vanessa som får fira sin fördelsedag med Zac Efron ,skulle gjort vad som helst för det ;P

no one else can speak the words on your lips

Idag var jag i skolan (suprise ;)) . Jobbade faktiskt väldigt mycket matte , nu jävlar ska jag komma in på östra ! Måste höja mig med ganska mycket poäng , men om jag vekrligen anstränger mig så kommer jag nog klara det . Så ganska mycket av mitt jullov kommer tyvär gå åt plugg :( menmen .  Efter skolan åkte jag och amanda hem till amanda och åt lantchips och kollade på tv . Så skönt att inte behöva skynda sig hem och plugga hela kvällen :D

Nu sitter jag här med julmus ( it´s a must ;)) och lussebullar , kan inte lsuta säga dte här men: JAG ÄLSKAE JULEN !!!

pusshej //i


Wallander: Hemligheten

Jag har kollat på Wallander idag igen , dom går som söndagsfilmer och det är jätte bra. Så himla bra asså. http://image.xtoc.com/bbs/07-3/00/07-3_5-5baea5e0.jpg

Puss// Wallander

Grattis Adam!

Idag 15 december fyller vår gamla O.C-stjärna 29 år! Grattis på födelsedagen1!

Adam Brody bilder och skvaller | Allt om Adam Brody!

Puss Amanda

Drew Barrymore goes blond

Yes, superstjärnan har gått och blivit blond! Vi alla älskar ju henne efter bästa 50 first dates ;) haha, jag i allafall, som är största fanet av den filmen och på så vis älskar Drew!

Gillar ni Drews nya hårfärg?!

Puss och kram Amanda!

14 December - Dagens lucka


Lussebak

Nu har vi bakat klart lussebullarna och nu väntar vi på mormor och morfar som ska komma och fika med oss ;) Lussebullarna blev lyckade :D Haha försökte göra en snögubbe men den blev jätte ful haha . Nu ska jag titta på gossip girl .

pusshej //i


Söndagsångest

Nu har jag gjort lite matte och börjat baka lussebullar . Just nu väntar vi på att degen ska jäsa (eller hur det nu stavas) . Passar på arr plugga matte , och jag måste bara säga att jag ÄGER på ekvationer ! ;)

Idag är det som sagt söndag , och som vanligt börjar söndagsångesten komma . Nu är helgen som man har väntat hela veckan på slut . Fast den här veckan kommer nog gå snabbt . Saker som händer i veckan :

Måndag: redovisa matte
Tisdag: redovisa alla stegen jag har kvar
Onsdag: jag får tandställning !! :( 
Torsdag: AVSLUTNING :D
Fredag: eventuellt åka skriskor i kungsträdgården
Lördag: inga planer än
Söndag: inga planer än

pusshej //i

Infinity!

Heej. Jag sitter här och pluggar matte som ska vara klart imorgon! Samtidigt som jag lyssnar på den här aaasbraaa låter (tack kaxigt coola Linda;))

//Amanda

Audrina Patridge vill lämna The Hills !!

Audrina Patridge från populära tv-serien The Hills har sagt att efter fyra säsonger är hon rätt trött på The Hills och vill ha en egen realityserie med sin riktga vänner . Audrina var ju inte kompis med Heide och Lauren fårn början , utan en i tv-teamet från The Hills såg henne sola och bestämde sig för att be henne vara med . Men som sagt så är Audrina trött på The Hills nu . Personligen tror jag inte hennes egna serie inte skulle bli lika bra , det är liksom Lauren och Heide som gör att man tittar på The Hills , vad tycker du ?

Audrina Patridge vill inte vara med i The Hills längre!

Utvilad

Vaknade nyss :D Jätte sköönt att sova ut , men sen kom jag på att jag har sovit bort hela dan och jag har massa jag måste hinna , matte och så ska det bli julbak här i huset ;) Menmen , nu ska jag nog gå oc äta frukost ,eller när the hills är slut ;) Juste och så ska jag bjuda hit mormor och morfar ´till kvällen :P

pusshej //i

Grattis !

Idag fyller söta Vanessa Hudgens 20 år ! Grattis !


inez

Nu har vi tittat klar på filmen , lika bra som sist . Men nu har jag börjat tänka att tänk om jag ser massa människor som inte finns... konstig tanke . Juste , såg att vi har skrivit 500 inlägg :O och i övermorgon fyller bloggen ett halvår !! Har inte så mycket mer att skriva ,

pusshej //i

Coca cola

Heej. Klockan är bara halv ett men jag är väldigt trött.. lite cola som fanns kvar har hållt mig vaken ;). Den stora datorn är knas igen... så återigen sitter jag här med den lilla, inte för att det är något fel med den! Det är det verkigen inte! Vad mer kan jag säga? Jag åker till spanien om en vecka :D! JAG LÄNGTAR! Och snart är det julafton också. Jag har kommit på att nu finns det bara roliga saker kvar på det här året! Det finns så mycket att se fram emot. Jag kommer att ha nyår en timme senare än er här i Sverige eftersom!

puss på er! Amanda.

älskar den den här verisionen av coca colas julreklam

Hoppas på snö imorgon

Nu har jag ätit det indiksta , gott men starkt enligt mig ;) Nu diskar dem där ute och snart ska jag , mamma , mammas kille Micke och jacquie titta på "a beautiful mind" . Såg dne för några år sen och jag älskade dne då !

nu ropar dme på mig därute ;)

pusshej //i


Paris nya bästis ?


Paris Hilton sågs häromdagen armiarm ute på stan i L.A med sina nya Bästis Brittany Flickinger . Paris Hilton verkade glad , men den stora fårgan är ifall dem verkligen är bästisar eller om det är som det ryktas att det bara är ett PR-trick . Vad tror ni ?

Kväll

Kvällen har gått ut på att kolla på någon film på trean . Är jätte trött.. Snart blir dte indikt , luktar jätte gott mums !

juste ska bara påminna om http://www.gratismode.se/?c=18578 , jätte lätt att samla poäng . Har varit medlem i bara en vecka och har redan samlat 109 poäng ! Om du blir medlem via mig får du även 50 poäng bara sådär ;) Har prövat massa gratissidor men den här är ändå den bästa . Ett tips bara ;)

nu ska jag klicka runt lite på andra bloggar
pusshej //i


Ödets iPod

ställ in musikspelaren på blandat
2. byt låt efter varje fråga
3. skriv ner låten som svar på frågan,

Hur mår du idag?
silent night

Hur kommer dagen idag att vara?
pop princess

Vad var de första du tänkte när du vaknade?
see you again

Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
ba bump

Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
Womanizer

Hur är det med kärleken?
I learned from you

Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
Mmm Papi :s

Hur mår dina vänner?
Disco club

Tycker dina vänner om dig?
winter wonderland

Hur ser folk dig?
out from under

Spanar folk in dig?
big girls don´t cry

Kommer du alltid att bo kvar i Sverige?
honey honey

Hur kommer du att dö?
feel this

Vilken är din oturs låt?
circus

Vilken är din tur låt?
cinderella under umberella

Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
slipping trought my fingers

Vilken låt beskriver din personlighet mest?
hips don´t lie

Hur går de med ditt liv?
the winner takes it all

Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
I got nerve

Vad ska ditt första barn heta?
We are all in this together

Hur kommer ditt liv att bli?
shattered glass

Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
timor

Hur kommer sommaren att bli?
The best of both worlds

Finns det någon som är hemligt kär i dig?
like that

Kysser du bra?
find yourself in you
Mår din kropp bra?
I don´t want to be






With every bit of me

vet inte rikgtigt vad jag tycker om den än.. men tycker fortfarande alice var bästa med den här låten

13 december - Dagens lucka

Idag är det lucia!

Twilight

Ännu en sak på min önskelista , twilight boken . På engelska vill jag ha den så att jag kan förbättre min eneglska . Plus så vill man ju ha orginaltexten , inte någon översättnign ;)



puss//i

Hemma igen !

Kom precis hem . Nu är jag helt klar med julklapparna , tror jag i alla fall . Om jag inte har glöm någon.. Vi båda var skit trötta så vi åkte hem ganska snabbt . Sitter här helt rosa , roa mjukisbyxor , rosa tjocktröja och rosa duntofflor haha :P Är så trött att ajg inte orkar skriva mer just n

pusshej //i


Städning!

Hej. Idag har mamma varit borta hela dagen så jag har varit ute med hundarna på långpromenad och städat hela lägenheten! Snart kommer hon hem så vi kan äta middag! Jag har ju inte ätit någonting idag så jag är lite hungrig! Eller jo, lite fil imorse är jag vaknade ;)!


Haha vilket klockrent test!

Hur Barbie är du?

Jag älskar..
(x) att ha lösnaglar! (eller riktig fransk manikyr/nagellack)
(x) Att ha långt blondt hår!
(x) Ha rosa på mig!
(x) Små hundar!
( ) Ha söta små accessoarer, speciellt playboy & Chanel!
(x) Hatar att gå runt i bara svart!
(x) Body Loation & body Butter
(x) Att blogga!

Jag klarar mig inte utan
( ) Läppstift! Speciellt rosa!
(x) Att gå runt utan en spegel i väskan!
(x) En kamera
( ) En kille i mitt liv!
(x) Smink!!!
(x) Hår inpackningar & balsam varje dag (inte varje men varannan;))
(x) Rengöringsmedel
(x) Mobil

Jag bär alltid med mig
(x)Smink i min väska
(x) Ett rosa läppstift (inte läppstift men läppbalsam, rosa ;))
( ) En extra tröja, ifall jag behöver byta när jag är tex i stan.
(x) Tofsar & hårgrejer

Jag är
( ) Perfekt
 x (nåt där emellan :P)
( ) Ful

Antal: 16-17
5-10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
10-15 Du är på spåret på att bli Barbie! :) Keep going!
15-21 Du är en riktig barbie! Go girl!

pusshej Amanda!

Hur Barbie är du (amanda du måste göra dte här testet sen ;))

Jag älskar..
(x) att ha lösnaglar!
( ) Att ha långt blondt hår!
(x) Ha rosa på mig!
(x) Små hundar!
( ) Ha söta små accessoarer, speciellt playboy & Chanel!
(x) Hatar att gå runt i bara svart!
( ) Body Loation & body Butter
(x) Att blogga!

Jag klarar mig inte utan
( ) Läppstift! Speciellt rosa!
( ) Att gå runt utan en spegel i väskan!
(x) En kamera
( ) En kille i mitt liv!
(x) Smink!!!
( ) Hår inpackningar & balsam varje dag
(x) Rengöringsmedel
(x) Mobil

Jag bär alltid med mig
( )Smink i min väska
( ) Ett rosa läppstift
( ) En extra tröja, ifall jag behöver byta när jag är tex i stan.
( ) Tofsar & hårgrejer

Jag är
( ) Perfekt
( ) Ful

Antal: 8
5-10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
10-15 Du är på spåret på att bli Barbie! :) Keep going!
15-21 Du är en riktig barbie! Go girl!

Helg :D

Som amanda redan har skrivit blev Kevin idol . Han förtjänade det , men jag tycker fortfarande att alice sjöng vinnarlåten bättre . Efter IDOL satt jag och tittade på the hills på datan , och sen så slutade sidan fungera mitt i ett avsnitt . Och nu när jag går upp sätter jag på MTV och där är dte the hils och nästan precis där jag sluta , ödet eller ? haha :P

Vad händer idag då ? Just nu verkar dte som om jag ska träffa cornelia och kanske erika , kul :) Men än har jag inte vaknat helt så jag ska inte börja fixa mig förrän om ett tag .

jag såg precis den här reklamen , älskar den :D


pusshej //i


Äckel virus

Vi har värsta virus på våran andra dator så jag har bara min lilla nu. Förlåt älskade Inez Gara men jag har inte kunnat bloggat för jag har gjort massa anant och dessutom har mamma haft datan hela tiden, och du skojar jag inte, HELA TIDEN! jaja.. nu gör jag det i alla fall

Det är i alla fall jättestörande att den andra bärbara inte fungerar!!

//Amanda

Kevin blev vår Idol 2008

 

12 December - Dagens lucka


Trögt

Tre saker jag gör när jag vaknar:
- ligger kvar i sängn i minst en halvtimme
- äter frukost
- borstar tänderna

Tre saker jag måste ha under dagen:
- min mobil :P
- humor
- mat

Tre personlighetsdrag på mig:
- pratar otroligt mycket
- och snabbt
- kan ibland vara på otroligt dåligt humör och låter då det gå ut över dem som betyder mest för mig

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- vänner
- shopping
- resor

Tre saker jag är rädd för:
- clowner !
- småkryp
- våldtäcktsmän

Något jag drömmer om:
- flytta till usa , helst till L.A
- just nu , bli advokat
- bli känd ;)


//i


Heja Alice !

Nu har jag betsämt mig , jag hejar på Alice ! Jag tycker om Kevin jätte mycket och han är verkligen superbra men vinnarlåten gjorde Alice bättre ! Nu ska jag föröska få tag på amanda och victoria och kolla vem dem hejar på ;)

pusshej //i

0-1 Till Alice

Sitter och tittar på idol och jag har inte betsämt mig vem jag hejar på men just nu leder alice i mina ögon . Fast Kevin är inte långt efter ;) skriver mer sen


Lucia

Kom precis hem . Har rusta runt i hela skärholmen och nu har jag nog köpt alla julklappar plus en kjol till mig själv som jag ska ha på julafton tänkte jag . Så ni får se hur dne ser ut då . Var kul att träffa elin också , har inte träffat henne på ett tag . Men med vissa är dte så att man behöver inte prata med dem på ett år och sen när man väll träffas är allt helt vanligt :) Haha , jag skulle pröva en klänning på gina tricot , sen när jag skulle få av mig den fick jag vekrligen inte av mig den ! Vi stog där ett tag och drog i den pch till sist gick det ! haha

Ikväll blir dte idol med familjen . Vilken diss man fick av amanda och victoria ! Amanda sa att hon skulle plugga hela helgen och vitoria trodde hon var upptagen , så ringer man nu och då är dem tillsammans... hm... . Aja så länge jag har mina duntofflor så klarar jag mig !

slänger in två bilder som har med dagen att göra

pusshej //i


jag och madde (som idag åkte till thailand btw) som lucior , tre år gammla ;)

mina efterlängtade duntofflor ;D

Snabbis

Nu måste jag skynda mig , ska snart möta elin och vi ska åka och julhandla . Är bara en hemma en snabbis för att byta om . Här har ni i alla fall en bild på det jag har haft på mig idag (innan jag precis bytte im ;))


snälla tomten , ge mig en bättre kamera i julklapp så lovar jag att äta min mat , göra min läxor och lyssna på min föräldrar (a)

hade i alla fall på mig en svart tunika , svarta leggins och vit kofta . Syns inte så bra på bilden
nu måste jag rusa .

juste , glömde säga att min älskade mamma äntligen köpte mina efterlängtade duntofflor , rosa såklart (a) lägger kanske in bild senare

pusshej //i

Fredag

Var tvungen att gå upp vid fem imorse , vi ska vara i skolan kl. 07.45 och titta på lucatåget , usch dte rä så tråkigt att titta på . Alla är jätte duktiga , men gillar inte att titta på luciatåg överhuvudtaget.. nu ska jag klä på mig .

pusshej //i


11 December - Dagens lucka


Östra Gymnasiet

Heej , kom hem för en halvtimme sen typ . Har ägnat kvällen åt att vara på öppet hus på östra gymnasiet . Så fort jag och amanda såg dte kände vi båda att det är här vi hör hemma . Helt perfekt ! Vet inte vart jag ska börja , allt är bra ! Bra mat , snygg skola ja allt ! Och som ett plus i kanten blir ju östra gymnasiet East High om man översätter til engelska ;) Vi ö
älskaaade som sagt det ! Östra Gymnasiet , here I come !

pusshej //i

dagens outfit


Massa inlägg

Oj vad jag skirver ikväll :p Aja har i alla fall fått lite spanska gjort , så hoppas hörfärståelsen går bra imorgon .

Juste glömde berätta om världesn läskigaste busschafför . Idag när jag åkte hem från amanda så åkte jag med en buss med en chafför som typ tuttade på allt och alla . Det var i och för sig ganska bra eftersom att jag nästan somnade men läskigt ändå . Och sen på stationen där jag skulle gå av kör han in i en bil som står parkerad ganska nära busshållsplatsen. Och dum som han är så öppnar han dörrarna så att en av dörrarna åker in i bilen så att dne repas ännu mer... skyndade mig därifrån så jag vet inte hur allt slutade , tyckte i alla fall synd om tanten som satt i bussen :(

här kommer två söta bilder på söta marie med mina söta vantar (mare är btw vår lucia ;))


pusshej //i

Britney Spears - My Baby

Kan inte lsuta lyssna på dne här låten , så fin ! Har lyssnat på dne hela kvällen :P finns på Britneys nya skica "Circus".

Camping Gara

haha , låg jätte nära huset vi bodde i när vi var i krotien ;) Lite kul att hitta en camping som heter som ens efternamn (Inez Gara) . Vi skojade om dte varje gång vi åkte förbi skylten , skömten tänker jag inte berätta här eftersom dem är så dåliga haha :p

pusshej //i

För länge länge sedan...



det var tider det.. ;)

Tessan is back!

Min lilla.. eller ja, hon e väldigt stor... katt är hemma :). Men nu är jag ashungrig!! har inte ätit sen lunch... haha. men inte blir det middag än på ett tag. :P.

PUSS AMANDA

10 December - Dagens lucka


At amandas

Heej sitter hos amanda , hon kör singing be med mig :P har klarat mig rätt bra hitills haha . I skolan var dte okej idag , vi hade upptakt på nästa kurs och den verkar passa mig så bra ! Haha man ska tänka massa och jag är en riktig filosof ibland ... Fan nu ¨fick jag ett fel. Annars har vi haft det jätte kul här hemma hos amanda , som vanligt ;) Nu ska jag vara lite mer social ...

pusshej //i 



jag och amanda för ett tag sedan , typ ett år sen :P

School

Nu sitter man i skolan med natta och försöker plugga engelska. Snart har jag svenska förelsäning . Är så himla trött idag , allt går fel ! Men nu tillbaks till pluggandet !

pusshej //i

Kväll

Har ägnat kvällen till att leta efter min locktång som natta skulle låna , kom fram till att ´jag hade lämnat kvar den i polen , pluggat engelska och nu ska jag duscha och sen är dte säsongsavslutning av DHW ! Har höga förväntnigar !

en tanke , det är nog sant det folk säger att är man på botten kan allt bara bli bättre . Var kanske inte på botten men mådde riktigt dåligt idag och nu blir allt bara bättre och bättre ;) Har slutat att se på allt negativt och koncentrerar mig på allt som är positivt i min vardag ! Ett tips bara .


pusshej //i



haha någon som kan hjälpa mig lite med photoshop ? bättre än dåhär kan jag inte :P

9 December - Dagens lucka


nionde december tvåtusenåtta

Kom nyss hem från amanda . Kan stolt meddela att provet som gick så dåligt igår fick jag VG på ;D Sååå glaaad !! Juste , vi hade gympa för sexorna och det gick prima . VI var myycket bättre än dem förra veckan fick vi veta (A) . Spanska läsförståelsen gick helt okej . Nu ska jag plugga engelska

pusshej //i


Miley övningskör!

Miley Cyrus som fyllt 16 har börjat övningsköra :).
Coolt!
Vet ni vem hon den blonda är??......... Det är Mileys mamma :O:)

//amanda

Britney Spears!

Nu är bästa Britney på omslaget av tidningen Glamour :) I intervjun berättar hon att inom fem år vill hon vara gift med en bra fadersfigur för sina söner. Hon sa att hon har en ständig ångest för att aldrig vara tillräcklig för sina barn.



// Amanda

Home

Heeeeej! Inez har precis gått hem! Jag ska precis sätta igång med pluggandet! Har precis fått MVG i engelska så det känns skönt iaf;)

Puss och kram amanda

Hola!

Spanska prov imorgon men jag vet inte riktigt vad man ska göra... hon säger att vi ska träna på allt vi jobbat med på hela terminen! Hur ska man göra det?? Jaja, det pluggar jag mer på imorgon! Nu ska jag gå och lägga mig snart eftersom jag försov mig imorse och vaknade 9:15...

HA DET BRA :), amanda

Miley Cyrus - fly on the wall

älskar den här låten ;)

Äppelpaj

Har ägnat kvällen åt att pugga spanska eftersom att vi har läsförståelse i spanska imorgon . Imorgon ska jag och amanda även hålla en gympa lektion för sexorna ;) Nu sk a jag gå och äta äppelpaj med vaniljsås som min moder och lillasyster har bakat ;D

pusshej //i


8 December - Dagens lucka


Personlighets test

gör ditt personlighetstest på http://se.41q.com/index.41q?a=1

Din personlighetstyp:

Kreativa, handlingskraftiga och snabbtänkta. Duktiga på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägna om att få sista ordet. Entusiastiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner. Oftast frispåkiga, uppriktiga och bestämda. Uppskattar att umgås med andra och är själva stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.


Julmusik dygnet runt

Kom precis hem . Dagen har gått ganska snabbt ändå . Först så fick jag tillbaks både NO-uppdraget (fick G på det :/) och engelska novellen, på den fick jag g plus men hade muntlig redovisning och lyckades höja till vg :D Sen så var det matte prov och det gick jätte dåligt :(

Nu lyssnar jag på julradio och ska snart börja städa . Haha julmusik går på dygnet runt här hos mig ;) kan inte lsuta säga hur mycket jag älskar julen !

pusshej //i

God morgon !

Idag är det matte prov som gäller ! Wish me good luck ;)

pusshej //i


kolla va som väntade på mitt skrivbord imorse ;)


Wallander!

Yes, jag sitter här i vardagsrummet och slötittar lite på min alldeles egen film (Filmer) Wallander. Haha. Ja, heter man Wallander så heter man ;)! Men nu orkar jag inte skriva mer :P!

matteprov imorgon..

Ha en bra andra advents kväll önskar Amanda (Wallander :P)!


Biobad !

Jag är bara så glad ! För typ en månad sen skulle dte vara biobad i aspudden och då ville vi (vi= jag , amanda och victoria) jätte gärna gå på den , men det blev inte av . Så är man inne på facebook (the place to be liksom) och så har man fått inbjudan till ännu ett biobad ! Nästa söndag ! Sist skulle dem visa hajen med massa efkter . Man sitter ju i vattnet i badstolar och kollar på en film som jätte många får typ badfobi av , haha jätte kul . Den här gången är dte piraya som gäller . Har aldrig sett den . Hoppas på special effekter igen , men det var inget som lovades.. Aja hoppas det blir av den här gången i alla fall ;)

pusshej //i

Elf och plugg

nu har jag pluggat massa matte och spanska , bara tagit en kort paus för att titta på elf . Gud vilken bra film :D precis min humor och älskar ju som sagt allt som har med julen att göra ;)  Så jag är klar med diagnoesn och min reklman på spanskan . Den här vrkan kör jag järnet och sen kan jag ta dte lugnt .  Eller kommer vara tvungen att plugga lite på jullovet menmen...

haha här har ni min favorutscen från elf , skrattar varje gång när han ba SSSAAAANNTTTTAAAA OH MY GOD !! ( vid 30 sekunder ;))

7 December - Lucka Nummer 7


Andra advent

Mjukiskläder , osminkad  och taggad för plugg ! Det är jag . Har bestämt mig att visa christian att jag kan få VG i matte ! Så nu ska jag bara skirva dte här inlägget sen ska jag sitta och rå plugga idag ! Önska mig lycka till ;)

Gud vad bra programmet om Britney var igår ! Jag har tyckt så synd om henne när hon hade dem där jobbiga åren , och jag är så glad att hon är back on track ;) Och så älskar jag alla yhennes nya låtar , särskilt womenizer och circus ;) Kommer kanske video på dem senare , men nu ska jag plugga !

pusshej //i


Nedräkning!

Snart åker jag till Spanien! Det ska bli så skönt och roligt!
                                    
Puss och kram, Amanda (Klicka i den lilla vita rutan där (där det står musik :P) så får ni lite stämningsmusik ;), det kanske ni redan listat ut..)

Krossad ruta!

heellu! Glömde att säga det men för nån dag sen hände nåt... Jag behöver inte berätta hela historien här men det hela slutade med att Victoria krossade min balkongdörrsruta! haha, hon var inte arg eller nåt, en rolig historia... :P! Det var en sån himla overklig känsla när man stog där och glaset bara krossades. Allt gick i slowmotion liksom...



Pussheej Amanda

Britney Spears!

Japp, jag vet! Shame on me! Jag har försökt men varje gång jag skulle bloggat har nåt stoppat mig! Sorry! Men nu ska jag precis som Inez fortsätta kolla på Britney: For the record. Hon är bäst :)!


//Amaanda!

Britney Spears: For the record

Snart så är Britney Spears programmet , blir inget mer bloggande ikväll . Nu ska jag se vem som vinner stjärnor på is , bryr mig inte så mycket men ändå..



fy skäms på amanda som inte har bloggat nått idag !

Jul, jul strålande jul

Tänk att det bara är 17 dagar kvar till Julafton (17 dagar, 2 timmar, 26 minuter och 7 sekunder för att vara mer exakt) ! Jag älskar allt som har med julen att göra och december är så himla mysigt ! Julkänslan ligger i luften hela tiden . Det ända som är dåligt just nu är allt plugg ! Annars är allt bra . Snart så måste jag köpa julklappar också , det älskar jag också ! Att julhandla . Är så glad bara , allt löser sig ! Life is what you make it !

om ca en timme börjar ett program om Britney Spears som jag ska kolla på .  Börjar nästan bli besatt av henne igen (senast var i femman :p) . Ha en bra kväll !

pusshej //i


Zac kommer kanskte till sverige igen !

Jaa , dte är sant ! Eftersom att han är aktuell i filmen 17 again så kommer han kanske till Sveirge när dem är på lanseringsturné ! Det blir tyvär inte förrän runt april , men det är bättre än ingenting !


Tomten :D

haha idag är dagen man firar sankt nicolaus (eller hur dte nu stavas) alltså firrar man tomten , ifall man är katolik . Så idag ska man få presenter . Inte så stora som på julafton men ändå .Så efter konfirmationen åkte jag och pappa och kollade efter något att kpa till mig , men vi hittade inget som jag ville ha och som pappa tyckte kostade lagom mycket . Allt jag ville ha sa han att jag fick vänta till julafton med typ :p men nu har jag visat pappa vad en iPod är så att han inte köper fel ;) hihi . Sen var det ju tänkt att jag skulle plugga , men istället somnar jag och vaknade precis så snart ska jag börja med matten . SOn blev i alla fall klar igår , sköönt .¨



pusshej //i

6 December - Lucka Nummer 6


IDOL

Sitter och tittar på idol . Hoppas att Kevin och Alice ska gå vidare . Imorgon måste jag upp tidigt och åka till konformationen . Sista gången dne här terminen .

Nu håller vi tummarna för kevin och alice
pusshej //i

GRATTIS VICTORIA!

Idag fyller vår älskade Victoria Ricknell 15 år! Och jag skulle vilja tillägna dig ett par betydelsefulla sånger (för oss) såhär på din födelsedag! I ♥ VICTORIA!





//Amanda

5 December - lucka nummer 5


Plugghelg :/

Idag i skolan blev jag äntligen klar med bilden ! Blev rätt nöjd med resultatet . Sen så var dte gympa, eftersom att jag inte får göra några fysiska aktiviteter på två dygn fick jag opponera (säga vad jag tyckte om dem som höll lektionen). Sen så var dte bara att åka hem och nu väntar jag på att papi ska komma och hämta mig och min syster . I helgen ska jag bara plugga ! Måste göra diagnos 25 i ma , massa saker till spanskan och om jag får tid måste jag jobba med annat också !

en tanke . Den här veckan kommer jag aldrig att få göra om , aldrig ! Och då ägnar jag dne åt att plugga... tåls att tänka på .

pusshej //i

Dagens outfit


vit kofta, svart linne , jeans och till det har jag svarta örhängen

pusshej //i

rubrik

Nu har jag pliggat , duschat och ätit frukost . Mår jätte dåligt idag . Bara för att jag drig ut tanden så gör dte fortfarande jätte ont där , jag tror jag har feber och så mår jag skit illa ! Men jag har inte tid att vara hemma . Nu ska jag föna håret

pusshej //I

5 December

Vaknade precis , nu väntar jag på amanda så att hon kan logga in så att vi kan plugga ! Öppnade precis gårdagens lucka i chokladkalendern , kunde ju inte öppna igår pga. att jag hade dragit ut tanden . Mums säger jag bara , min choklad är perfekt ! Det är så den ska smaka . Guud vad gott det skulle varit med ben&jerrys nu ! Var ett tag sen jag åt det..

pusshej //i


HAPPY BIRTHDAY BRITNEY !

Här har ni lite bilder från Britneys födelsedagsfest , som var på G-A-Y i london .





här är en bild på transvetiter som klädde ut sig i Britneys kläder genom tiderna

Står inte ut !

Feber, ont där tanden satt , trött , massa plugg . Allt det där blir ingen bra blandning !

4 December - Lucka nummer 4


Tandläkaren

Kom precis hem fårn tandläkaren . Var jätte nervös innan ! Satt där i stolen och typ skakade . Det var bedövningen  jag var mest rädd för , och tillsist var den över och jag kunde pusta ut . Men då märker tandläkaren att hon har bedövat fel tand ! Så då var hon tvungen att bedöva igen . Men allt gick bra , svimmade inte (bara nästan). Men nu har jag ont i där tanden egentligen satt och hela min läpp är bedövad... kontisg känsla ? Och får inte äta eller dricka nått på två timmar ! Usch.. Nu ska jag titta på tv

pusshej //i


Shalala

Har precis tittat på greys anatomy och nu ska jag fortsätta plugga och sen gå och lägga mig . Imorgon blir dte en låång dag , först så MÅSTE jag bli klar med bilden . Sen så ska jag till tandläkaren och dra ut en tand . Är skiit nervös , har dragit ut tre tänder innan så egentligen borde jag inte vara nervös men dte är jag . Sen så måste jag åka till amanda där vi ska skriva klart kursen . Lång dag som sagt .

pusshej //i

okej.. nu fattar jag ingenting

Har sjukt mycket jag måste göra . Matte prov på måndag som jag måste få ett starkt VG på , sv två steg , eng redovisa min novell , MVG uppdraget i so , massa uppgifter i spanska för att få VG och omprov i spanska också . Och allt ska vara klart nästa vecka ! Har snart gjort klart en del av förra årets nationellaprov i ma som vi fick i uppgift . Dem som säger att kunskapsskolan är lätt har bara så fel ! I slutet av varje termin håller jga på att stressa ihjäl mig . Usch , fy och bläää !

pusshej //i

Hello

Heej. Sorry om jag skriver lite men jag måste plugga så mycket! Vi hade prov hela dagen idag!

Vi älskar klänningen!

Ashley Tisdale lämnade nagelsalongen Oasis i Tuloca Lake efter att ha belönat sig själv med en pedikyr och lite avslappnande fotmassage. Istället för att ta på sig flip-flopsen hon fick av salongen drog hon på sig sina läderstövlar när hon skulle gå till sin stora Range Rover.

Puss puss, Amanda!

3 December - lucka nummer 3


So so och återigen SO

Idag har jag ägnat dagen åt att göra två so prov ! Först hade vi so provet som jag pluggade till igår och imorse. Det gick väll sådär.. svarade på alla frågor förutom en . Men var inte 100 på dem jag svarade heller . Vi får se hur dte går . Sen så hade vi en sak som påverkar både so och svenska betyget . Vi skulle skriva reportage om Samira och Gunnar och om hur finanskrisen påverkar deras ekonomi ;) med det blev jag faktiskt ganska nöjd . Efter skolan lovade victoria mig att följa med och köpa mina efterlängtade duntofflor , men nej hon orkar inte och måste plugga och massa sånt ! Så jag åker till älvsjö där mamma hämtar upp mig och nu sitter jag här hemma och ska plugga ma och ännu mer so :P

pusshej //i

Dagens outfit



önska mig lycka till på provet !
pusshej //i

utkast

vi skulle ha publicerat det här igår när det var Britney Spears födelsedag , men hittade det i utkast nu så jag publicerar nu istället ;)

Tidig morgon

Lyckades ta mig upp i alla fall , så nu ska jag fortsätta plugga so . Får se hur det kommer gå , hoppas på det bästa . Tillbaks till so:n nu !

pusshej //i

lägger in en bild på det ekonomiska kretsloppet , ifall någon skulle vara intresserad ;)

någon som vart intresserad ? Någon? Ne , trodde väll det

Plugg , plugg , plugg

Imorgon väntar ett stort SO prov :S Istället för att plugga hela natten ska jag gå och lägga mig nu och sen får jag gå upp imorgon bitti (jätte tidigt!) och plugga skitmycket då ! Så nus ka jag läsa lite på "flyga drake" och sen ska jag sova .

sovgott //i

inflation, bruttonationalprodukt, utbud, styrräntan...

någon mer än jag som är väldigt trött på det? Finns inte ås mycket att skriva om dagen , pluggat hela dan och så kommer jag fortsätta hela kvällen

pusshej //i

Pluggat hela natten!

Ojojoj! Vad mycket plugg det har blivit nu, har inte haft tid att plugga någonting! Sorry! Det är så mycket nu. Men nu ska jag sova! Jag är jättetrött!

God natt allihopa! Sov så gott! Puss och kram, Amanda

2 December - Lucka nummer två


Har hemstudiedg och är redan uppe och påklädd :/

Idag blir det massa plugg , jag , amanda och victoria ska till vera där vi ska göra so uppdraget . Sen så har vi fått en matte uppgift och så måste jag plugga massa till so provet imorgon så att jag får MVG för en gångs skull ! Oj nu såg jag att klockan är tjugo över så nu måste jag skynda mig !

pusshej //i


Grattis Britney!

Idag fyller Britney Spears 27 år ! Grattis !


gratismode

Denna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 40 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja :)

http://www.gratismode.se/?c=18578

All I want for christmas

IPODMB654PI4G

Olympus X-15




så här har ni min önskelista ;) önskar mig några fler saker men nu måste jag plugga ! Nu vet ni vad ni ska köpa ;) väntar mig bara hårda paket under granen !
pusshej //i

Zac Efron @ The Ellen Degeneres Show


1 December - Dagens Lucka


skolfoton

Orkar inte skriva om dagen , skolfotona har i alla fall kommit . Som vanligt blev man skitful men bjuder på dem i alla fall ;)


speeex !

dålig kvalité
pusshej //i

RSS 2.0