Bethany Joy Galeotti

Nu har jag tittat på Bring it on again . Sist jag såg den hatade jag den men nu andra gången var dne riktigt bra ! Skrattade vid flera tillfällen . Älskar alla bring it on filmerna och har alla på min dator ;) Bethany Joy Galeotti (känd som Hayle från One Tree Hill) är ju med och hon är nog min favorit där , haha så bra ! Här har ni en video på några scener hon är med i .

pusshej //i


ett år

Nu har jag bloggat i över ett år ! När jag börjate blogga för ett år sedan var mitt mål att klara av att blogga i ett år , och nu har jag klarat av det så nästa mål blir väll två år ;) Haha i alla fall så började jag blogga 25/1-08 , fast då bloggade jag på min egna blogg inezg.blogg.se om ni vill läsa alla gammla inlägg hihi ;) Och jag har ännu gammlare bloggar också fast dem har jag inte upptaterat så ofta som dem gills inte ;)

pusshej /blivande bloggdrottningen i  :P

lördag

Sov väldigt dåligt inatt , drömde om farfar igen . Orkar inte gå in på detaljer . Det blev inget öppet hus idag , amanda orkade inte och jag ville inte åka själv . Dagen har gått åt till att plugga SO som ska vara klart på måndag . Det känns som om jag skriver och skriver men aldrig blir klar ! Jätte jobbig känsla .

Nu ska jag fortsätta med SO:n så att jag blir klar någon gång !

pusshej //i

amanda hjärta alex

Jag är kär! I Alex Pettyfer. Jag blir helt galen, han är så söt!!! Jag är verkligen helt såld! Jag vet inte vad jag ska ta mig till ;)! Jag gick förbi tven och jag fastande helt framför Stormbreaker där han är med! Den filmen är ifrån 2006. Han är bara tre år äldre, så jag måste åka till england och leta upp honom :)


(han är självklart den jättejättejättesöta blonda, han spelar Alex Rider ;))
//amanda

Nachotallrik och Kopps

Hej! Jag och Victoria gick upp imorse och gjorde iordning två nachotallrikar! Resterna från tacosen igår ;). Det var jättegott. Vi satte oss framför tven och kollade på Kopps! Den är ju bara så bra och rolig!! En applåd till Josef Fares som har gjort denna underbara film!! Dessutom älskar jag Eva Röse. Hon är också så himla bra! Alla i den filmen är iochförsig bra! 

//amanda

Jensen

Som jag har skrivit tidigare så har jag panik inför dte här med gymnasium , men ett gymnasium som jag verkligen gillar är jensen , men nu är frågan vilken jensen som är bäst : norra , södra , västra eller östra . Ska på öppet hus imorgon på västra i alla fall . Aja men jensen verkar i alla fall skit bra !

//i

trött

asså jag fattar inte varför jag är så trött ? När jag kom till pappa vid fyra somnade jag nästan på ne gång och vaknade nyss... Är så himla trött ! Vet inte det är väll allt just nu , det är så himla mycket i skolan , gymnasievalet närmar sig och så är det massa annat . En grej som tar mycket energi av mig just nu är att jag har tänkt så mycket på farfar de senatse dagarna , mer än vanligt . Jag har drömt massa om honom nästan varje natt och då vill jag inte vakna och inse att det bara vara en dröm och att farfar fortfarande är död . Jag vet inte varför jag har tänkt på honom så mykcet nu . När han dog så var jag jätte ledsen i början men sen så slutade jag tänka på det och typ tryckte in all sorg inom mig och jag tror att det är nu den kommer fram och jag vet inte vad jag ska göra . Och jag vet inte vem jag ska prata med , har några kompisar jag vet att jag verkligen jag kan lita på och så men jag vet inte vad jag ska säga och varför skulle dem vilja lyssna på mig , dem har ju egna problem . Förut kunde jag prata om alla mina problem med typ alla , men jag har nog blivit mer instängd nu . Och att jag tänker så mycket på farfar är nog att det snart har gått ett år .

Var bara tvungen att få skriva av mig :)
pusshej //i

Victoria Ricknell!

Hej. Jag och Victoria kom precis hem och nu ska vi ut igen! Vi återkommer med en bild när vi har fixat allt här hemma, det kommer bli så fint och roligt :)!

Hej dåå// Amanda och Victoria

Samantha

Hej. Jag har precis sett ett dubbelavsnitt av nya tv-serien Samantha. Det är jättebra :)! Har ni inte sett det så tycker jag att ni ska titta på det. Det är en serie om Samantha som spelas av Christina Appelgate. Hon har blivit påkörd av en bil och hamnade i koma i åtta dagar vilket leder till att hon får minnesförlust. Hon kan fortfarande allt hon lärt sig men hon har inget minne av vad som hänt i hennes liv eller vem någon är. Då får hon reda på att den hon var förut är inte alls en sådan människa hon vill vara! Det är nu upp till henne att få igång sitt liv och rätta till det hon gjorde fel förut, bli en bättre människa. Det är riktigt kul faktiskt :D. 

Titta på det :) TV4!

samantha_who-show.jpg

 

Godnatt//amanda


Kan inte hela världen bara typ.. gå under eller nått ?

Är på skit dåligt humöe ! Vet inte varför blir bara sur för allt och går runt och är irriterad . Har varit det hela dan men särkilt nu på kvällen . Det kan nog bero på att min lillasyster spillde ut julmust (vi köpte 6 liter i jul och vi har fortfarande kvar;)) över typ hela mitt golv ! ARGH ! Nu ska jag i alla fall duscha bort detta humör . Och till råga på allt vet jg inte vad jag ska ha på mig imorgon ! Great , då kommer jag säkert bli stressad imorgon och försova mig vlket kommer leda till att jag missar matten vilket kommer leda till att jag kommer ännu mer efter vilket kommer leda till att jag får ig vilket kommer leda till att ´jag inte kommer in på något gymnasium vilket leder till att jag blir arbetslös vilket leder till att jag blir hemlös vilket leder till att jag antingen okmmer bli kriminell eller dö en långsam och smärtsam död , nu måste jag verkligen sluta vara på dte här humöret ! Vet att jag överdrev lite , men är det inte dte som kallas pms ?

hejdå //i

haha :P

Har du??
( ) ...låst in dina nycklar i skåpet?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
( ) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...krossat ett glas när du håller tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
( ) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till en hund?
( ) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( )...fått IG på fler än 3 prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in fel nyckel i ditt skåp i skolan och försökt att öppna?

multiplicera nu ditt resultat med 5
10*5= 50


00-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan?
75-100% Sök hjälp!

090129

I skolan idag hade jag två prov , först so prov som gick helt okej och sen sista delen på dte muntliga nationella provet . Hoppas verkligen att jag lyckades höja mig till MVG ! På spanska kollade vi på film , men förstod inte så mycket den var ganska komplicerad . Nu sitter jag och tittar på one tree hill .


pusshej //i

Oprah 55 år !

Grattis till den underbara Oprah som fyller 55 år idag !

Jodå, Oprah verkar också ha fallit för den Italienska charmen...

Outfit

Såhär såg jag ut idag :





pusshej //i

Good morning :)

Hej. Amanda här, tänkte bara säga god morgon och hoppas att ni får en rolig dag :). Jag pluggar ;)

Vilken outfit är snyggast ?

Vilken av Eva Longorias outifts är snyggast tycker ni ?
Gravidryktena verkar inte stämma... Eva Longoria tar hand om Beso!

pa andra bilden så älskar jag hennes jeans och såg ett par liknande på gina tricot , ett tips söfr alla som tyckte om jeansen ;)

Tidigt

Nu sitter jag här , klockan är halv sex och jag håller på och pluggar . Igår gick det inte så jätte bra så jag bestämde mig för att gå upp tidigt idag och plugga in allt i skallen . Jag har märkt att jag pluggar mycket bättre på morgonen än på kvällen . Så nu har jag hittat en pluggteknik i alla fall ;) Vad händer idag då ? I skolan har jag för g-prov om hinduismen och sen nationneaprov , det muntliga del 2. Det måste gå bra eftersom att sista fick jag ett starkt vg , precis på gränsen till mvg , så nu jävlar ska jag få mvg !

wish me good luck

pusshej //i

Mjukis outfit

Nu har jag precis tittat på one tree hill ( nyaste avsnittet borde komma ut senare idag :D) och nu sitter jag här med massa choklad och redo för plugg !

Såhär ser jag ut just nu


vet inte ifall jag redan har sagt det men jag verkligen ÄLSKAR mna rosa mjukisbyxor , så varma och mysiga ocg mjuka ! Me like !

pusshej //i

Grattis älskade mormor!

Hej. Hann aldrig komma in på datorn igår men då fyllde min kära mormor år! Älskar henne så mycket. världens bästa :)

Grattis, 61 år :D



//Amanda

I put the ictures in pictures

Här har ni lite bilder från dagen .
  
den sista bilden har natta ritat ;)

//i

1 Maj

Ja det datumet kommer Hanna Montana - The Movie ut på bio i sverige ! Jag tycker den verkar jätte bra! Här har ni trailern


vad tycker ni ?

090128

Så var man hemma igen . Skolan gled förbi , har varit supertrött , haft träningsvärk och en annan liten värk som kommer en gång i månaden.. ingen bra mix alls ! Träningen igår var i alla fall superkul ! Har inte så mycket att skirva , måste plugga till so-provet imorgon .

pusshej //i


snabbt

Det här blir ett snabbt inlägg . I skolan hade vi svenska hela dan , kändes nästan lite skönt att ha lektioner igen , börjar tröttna på kunskapsskolsystemet nu . Nu är jag hemma och ska göra mat  , sen åka till madelajn och byta skor med henne , sen till skärholmen och köpa sportbehån och sen till tränningen . Första tränningen ever så wish med good luck ;)

pusshej //i

krisen är över !

Nu kan alla som har hållit andan pusta ut , problemet med spoirtbehån har löst sig . Har fått låna pengar av min lillasyster så imorgon innan tränningen får jag åka in till skärholmen och köpa en sportbehå :) Krisen är över , ni kan slapna av ! Så nu när jag har lugnat ner mig (ett glas julmust hjälpte till där) så kan jag sätta igång med pluggandet , men först ska jag äta middag .

pusshej //i

En bra måndag som slutade dåligt

Idag var det skola , tillbringade tiden i skolan med amanda k och natta . Vi tittade lite på bring it on :D haha . Efter skolan åkte jag amanda w och victoria till skärholmen på jakt efter träningskläder . När skulle köpa min träningsbh märkte jag att jag hade tappat massa pengar så jag hade bara 100 kr kvar :( Det räckte bara till ett par träningsshorts . Sen när jag kom hem så har jag letat som en galning efter min gamla träningsbh men jag hittar den ingensatns ! Blir så sur ! Och man får inte träna med vanlig bh ... och utan bh kan jag ABSOLUT inte träna ....... Är så arg just nu . Ska fortsätta leta nu , håll tummarna för min skull !

pusshej //i

anledningen till att jag orkar med skolan ;) <3


Grattis morfar! 63 år om du skulle levt..

Grattis på födelsedagen morfar! Du skulle fyllt 63 år idag om du fortfarande hade levt. Jag älskar dig jättemycket och jag saknar dig så mycket, det finns inga ord som kan beskriva! Tanken av att aldrig mer få se dig gör så ont men du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.  Jag vill att ska veta hur mycket du betyder för mig! Jag tänder ett ljus för dig..



Hoppas du har det bra morfar!
Amanda

Desperate Housewifes för 10 år sedan!

Det trettonde avsnittet på den femte säsongen som börjar i vår är det 100:e avsnittet av Desperate Housewifes vilket blir ett speciellt jubileum avsnitt! Då kommer dem spola tillbaka och visa hur allt var för 10 år sedan och hur allt blev som det har blivit. Då är även Mary Alice Young vid liv. Det ska bli jättekul och se och det verkar som ett jättebra och spännande avsnitt :D. 

Avsnittet heter THE BEST THING THAT COULD HAPPENED


//Amanda

Gratis Mode

bästa gratis sidan enligt mig ;)

090125

Sitter här hemma och tittar på bring it on "in it to win ti " . Haha precis som amanda blir jag så himla glad av bring it on filmerna . Första gången jag såg bring it on var i femman och sen dess har jag älskat cheerleading . Och sommaren 06 när jag var på granvik så var vi cheerleaders haha jag säger bara att vi var bäst ;) Hur var det nu igen... "we are good and we know it take our big buts and show it". Och så lånade vi en ramsa från bring it on ;) "I said brr , its cold in here it must be some granvik in the atmosfer" haha . Aja nu ska jag fortsötta titta på filmen ;)

pusshej //i


granvik girls , sommaren 06 ;)

Bring it on

ÅH vad jag är kär i Bring it on filmernaaaa! När jag hade kollat klart på den första då Inez hade åkt hem så gick jag ut med hunden i typ en timme. När jag hem så somnade jag i soffan med Bring it on huvudmenyn på tven. Jag hade planerat en massa annat som jag skulle göra men så somnade jag och vaknade igen 05.50, så himla typiskt!! 
 
Den här låten har alltså varit på hela natten (huvudemenyn ;P) det var så konstigt när jag vaknade och det var nästa dag fast jag precis hade kommit in... :P. 
 

//Amanda

God Morgon !

Idag fick jag inte heller sova ut eftersom att jag ska på familjemässa , en grej för konfiormationen typ .  Är jätte trött , lite synd att jag inte har fått sova ut en enda dag i helgen... men men jag överlever , hur många helger finns det inte kvar i mitt långa liv ;)

pusshej //i


grattis :D

Ett stort grattis till Mischa Barton som idag fyller 23 år idag ! :D

 Desktop Wallpapers · Celebrities · Female   Mischa Barton - fashion

spiritfingers ;)

Kom precis hem . Vad har jag och amanda haft för oss hela dan idag då ? Vi har ätit tacos , varit helt döda och sen hyperkativa och det slutade med bring it on och chips med dipp (eller dipp med chips i mitt fall;)) Så skönt att man inte måste känna sig tvingad att ha kul , utan man kan bara ligga ner helt död när man är med amanda . Man vet att det kommer fler möjligheter då vi kommer att ha kul liksom . Men nu ska jag titta på king kong och drömma mig tillbaks till usa :D

pusshej //i

  

At amandas place

Heej , nu sitter jag här hemma hos amanda helt sjäv medans amanda är ute med ben ;) haha jag orkade inte följa med så jag sitter här och tittar på canadas next top model . Är jätte trött , orkar inte göra någonting , tror ag håller på att få influensan eller nått . Inte kul ! Har inte tid med det !!! Man får hoppas på det bästa helt enkelt .

pusshej //i



Idag ser jag ut såhär...



//i

090124

Blev inget öppet hus , alldeles för dåligt väder för det . Istället ska jag nu klä på mig och sen åka till amanda dit jag tror victoria också kommer :) vi ska nog bara ta det lugnt tror jag , eller vi får se . Just nu lyssnar jag på Beyonces nya skiva och den är bara så bra ! Me like ;)

pusshej //i

Sömnlös

Klockan är bara nio och jag är redan vaken :S Kan verkligen inte somna om men är ändå jätte trött... Idag är det som sagt öppet hus på jensen södra . Har höga förväntningar på jensen . Just nu sitter jag min säng med ett varm täcke runt omkring mig och hör regnet mot fönstret , såå mysigt ! Men tyvär har jag ingen lust att gå ut i det vädret :(

pusshej //i

Midnight

Hello amigos :D!

Jag kom precis in och damn vad det blåser ute ;) och det är jättehalt!! Det var en skön vind i alla fall. Nu sitter jag hemma i soffan och äter lite nötter "covered" med choklad, jättegott btw :P. Och annat godis också för den delen. Hoppas ni haft en bra fredag, det har i alla fall jag haft :). 

Sov gott, Amanda

Veckans blogg är...

Dena veckans blogg är nu utsedd och det bled *trummvirvel*..........

http://missjosefin.blogg.se/

Grattis :D kolla in hennes blogg som fick 100% av rösterna , hehe

Utmanad , inez

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av Michelle

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. ·
Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. ·
I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

-
Jag har massa konstiga fobier , som för t ex clowner , folk som svimmar och sprutor !
-Jag kan absolut inte sluta bita/pilla på naglarna
-Jag känner att jag börjar bli besatt av färgen rosa !
-Har haft massa kändis crush genom åren , blan annat för jimmy jansson , orlando bloom , chad michaerl murray (har jag fortfarande) och nu Zac Efron
-Någonting jag blir glad av är High School Musical filmerna
-Jag älskar lösnaglar
-Jag hatar trånga platser !
-Ibland önskar jag att jag levde i one tree hill

jag utmanar natta , cornelia och vera.


Fredag :D

Vilken dag säger jag bara ! Den började med att jag och natta skulle till bgsen men då eh... snubblade jag lite bara (ni som har sett yesman förstår ;)). Så jag och natta gick till vilorummet där iv var i ca en timme , efter ett tag kom amanda , victoria , amanda och hanna också ;) Sen var jag på syv och sen var det gympa . Efter det åkte jag hem till amanda och när victoria hade slutat kom hon också . Där kollade vi på Björn Gustavssons Livsverk , haha gud vad kul säger jag bara ! Sen åkte jag och mötte upp mamma och min lillasyster och vi åkte till IKEA för att köpa lite grejer till mitt rum , vi hittade lite saker men är inte säker på att jag ska behålla dem får se imorgon . Ikväll har jag bara varit hemma och tittat på lets dance eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och gå på öppet hus . Nu orkar jag verkligen inte skirva mer , fast jag har massa mer att berätta men det får komma någon annan gång //i


dagens outfit , va fan gör jag me dmina fingrar... :S

Södra latin - inget för mig...

Var som sagt på södra latin idag .Efter många hinder (blandannat en man som sa helt fel håll åt oss) så kom vi fram . Men som rubriken säger så var södra latin inget för mig . Vill inte gå i någon gammal skola , utan i en ny och modern hihi ;) Men har nog aldrig träffat så många jag känner på ett öppet hus . Efteråt så åt vi på 7eleven och pratade med sveriges roligaste psyko haha . Men det var inte så smart av victoria att säga vilken skola vi går i... Aja nu ska jag duscha och sen ska jag nog lägga mig , är så himla trött !

pusshej //i

Med victoria

idag var det som sagt nationella prov , gick ganska bra fakitskt . Gjorde mitt bästa i alla fall och det är ju det som är huvudsaken . Efter åkte jag och victoria hem till mig där vi har ätit nudlar och nu kollar vi på one tree hill . Jag ska snart platta håret (som nu ser förjävligt ut , ingen bra hairday) och sen ska vi till söndra latin på öppet hus där vi också kommer möta upp amanda .


nu måste jag kila //i


God natt bild :)

Heej. Jag har pluggat riktigt bra nu :). Imorgon ska jag på öppet hus på Södra Latin, mammas drömskola för mig :P. Själv vet jag inte vad jag ska gå! Nu ska jag gå och lägga mig och titta på vänner!!

Bild på min nya schäslong vi fick av Åsa, granne och kompis till oss/mamma!

Det blir kvällens god natt bild. Sov så gott!

(det är en hund som ligger där :P) och jag förstås:P


PUSS OCH GODNATT
AMANDA





Nudles

Har sovit största delen av dan men är ändå skit trött :( Nu sitter jag här och äter nudlar och kollar på one tree hill . Efter att ha läst nattas blogg kom jag på att jag kanske borde ta en promenad ? Det kanske piggar upp mig .. Men då måste jag sätta  linserna och fixa till håret och sånt och dte orkar jag inte.. men jag får se hur jag gör . Back to one tree hill

pusshej //i


sjuuk

Idag är jag hemma , är förkyld och otroligt trött så jag har sovit och kollat på film (twilight för 511 gången). Imorgon måste jag i alla fall gå till skolan eftersom att vi har vårt första nationella prov :S Nu ska jag fortsätta vila .

pusshej //i


sjuukling

äckelväder och vågigt hår!

Hej! 

Usch vad jag hatar kylan och slasket! Mina skor är så tunna och läcker ju in efter ett tag! Asirreterande! Sen har jag fått lockigt hår av den långa promenaden :P (bild nedan). Jaja, jag har fått en massa frisk luft i alla fall. När jag kom hem satte jag fötterna i mina varma duntofflor, dom håller fortfarande på att tina! 

Ha en bra kväll! 


fult hår, know...

;) amanda

090120

Tisdag igen då . Blev lagom mycket plugg idag och den bästa nyheten idag var att deadlinen för SO:n har blivit förläng tills måndag :D Just nu sitter jag och tittar på one tree hill och kan inte säga hur mycket jag äslkar det :D Har sett avsnittet förut men ändå är det lika bra !  En sak som gör mig väldigt irritread idag är det typiskt svenska vädret ! Vilket slaks ? Och typ värsta snöstormen :S Usch , fy och blä ! Aja nu ska jag sluta klaga och lägga in lite bilder från dagen istället ;)
pusshej //i

   
1. lyckades få ganka många bilder på victoria idag som såg normala ut :D
2. amanda krawieeeec
3. vera
4. en bild på victorias outfit ;)

svar till frågestunden

Vilket är erat/era favorit klädmärken/affär?
Inez svar:
har inget direkt favorit klädmärke men favoritväskmärke är friis company och favoritaffär är gina tricot
Amandas svar: Hm.. min favoritbutik är i alla fall Gina Tricot, där hittar man alltid något fint! Sen så finns det alltid fina kläder utomlands ;). 

Hur många unika besökare har ni ungefär per dag?
svar:
ca 50-70 unika

Vilket är ert absolut bästa minne?
svar:
Vi har många bra minnen men det absolut bästa minnet måste vara när vi var på Rihanna konserten där vi kom in gratis ;). Den kvällen är oförglömlig! Allt med den dagen och kvällen var så roligt. Det kommer vi aldrig att glömma!


Favoriträtt?
Inez svar:
jag är helt galen i indiskt ! och så lasange
Amandas svar: Jag älskar nästan allt. Men något jag alltid älskat och som alltid varit min favoriträtt är en enkel rätt som mormor alltid lagat till mig ;). Den är speciell och ingenting kan mätas med mormor ;). Den har varit favoriten sen jag började äta ;).

Vad var det som fick er att börja blogga? Vad var det som inspirerade er? Vad är det som får er att fortsätta?

Amandas svar: Det var Inez idé att vi skulle börja blogga tillsammans. Eftersom jag bloggade själv tyckte jag att det skulle kanske vara roligare att blogga tillsammans med någon och sen var bloggen igång .

Desto längre tid som går och desto mer besökare och bättre design man får så blir det roligare och roligare vilket gör att man vill fortsätta! Det är så roligt att blogga :D!

Inez svar: samma svar som amanda :)

Vilka är dina favvo tv-serier?
Inez svar:
mina favorit tv-serier är one tree hill , desperate housewifes , vänner , greys anatomy , the hills och massa andra amerikanska serier  
Amandas svar: Jag älskar Desperate Housewives, The O.C, VÄNNER och mycket mer! Sen är det ju alltid lite roligt med typ 2 and a half men och såna komedier :).

Har du läst twilight bökerna?
Inez svar: 
jag håller på att läsa den första och jag älskar den ! Är snart klar med den
Amandas svar: Nej, det har jag inte :(! 

favorit film?
Inez svar: 
jag är helt galen i ala musikaler och dansfilmer , men favoriterna är ändå High school musical filmerna , grease , dirty dancing och moulan rouge
Amandas svar: Titanic utan tvekan! Det har det alltid varit;). Jag dyrkar den! Sen älskar jag Bring it on filmerna och andra tjejfilmer, Dirty Dancing (har t.o.m sett musikalen i london;)), skräckfilmer, Hairspray och massa andra! Och så förstås 50 FIRST DATES!! I love:)
 
Plagg ni inte klarar er utan?
Inez svar:
klänningar och leggins ! Älskar leggins !
Amandas svar: Hm, jag klara mig inte utan något! Men shorts skulle jag inte klara mig utan :P. Så fort det börjar bli varmt åker dom på ;). Men sen är det mycket annat!

Hur känner ni varandra?
Inez svar:
i har gått i samma skola sen sexan men vi började inte umgås förrän slutet av sjuan då vi var surfinbrudar tillsammans på annorlunda dagen ;) (lägger in en bild här nedanför !
Amandas svar: Ja precis, kunde inte sagt det bättre själv ;).

Har förstått att ni gillar HSM och Hannah Montana. Om ni fick vara nån ur Hannah Montana eller HSM för en dag vem skulle ni vara och varför?
Inez svar:
Åh vilken rolig fråga ! Hm.. jag skulle nog vara sharpay eftersom att jag älskar allt med henne , eller möjligtvist Gabriella eftersom att hon är tillsammans med Troy ;)
Amandas svar: Hm, den var svår. Självklart skulle man ju vilja vara Gabriella för att hon är så söt och är tillsammans med Troy, som inez sa ;)! Men det skulle ju inte vara fel att vara i Sharpays skor för en dag! Sharpay blir mitt svar även om det skulle vara väldigt roligt att få leva Hannahs liv en dag!





nu


Tack för alla era frågor!


I <3 Twilight


 
Nu ska jag krypa upp i min sackosäck med mina sköna mjukiskläder och mina rosa sockor som jag verkligen älskar ! Och så ska jag försöka läsa klart twilight ;) Hoppas alla andra får en lika mysig kväll som jag hihi :D Tror jag ska ta och göra en stor kopp jordgubbsté ;)

pusshej //i

Jag som trodde det skulle bli en dålig måndag...

... men det blev det inte :D Om skolan orkar jag inte berätta . Efter åkte jag och victoria hem till amanda och vi köpte med oss dipp , chips och morötter , på en måndag :D Jag ÄLSKAR dipp hihi . När jag kom hem så städade jag och sen pratade jag pengar med mamma ;) Och nu är det nästan helt bestämt att jag och amanda ska köpa gymkort :D Har alltid längtat tills jag ör 15 och får gymma och när jag väl fyllde 15 glömde jag bort det , men nu jävlar ska jag börja träna och komma i form !

over and out //i

ps . glöm inte att rösta på veckans blogg längre ner ;)

ps2. Jag och amanda är i full gång att svara på frågorna fårn frågestunden så snart kommer dem publiceras ;)

Good Morning Sunshines

Rubriken gäller inte mig , känner mig som ett gråt moln ! Hatar verkligen måndagar ! Inget är bra på måndagar :S Aja vill inte göra er på lika dåligt humör som jag är på , så slänger in en bild på dagens outfit istället...

pusshej //i




Måndagmorgon

Hej det är Amanda här :). Jag ska precis börja göra iordning mig ;). Har kollat klart på ett vänner-avsnitt och ätit lite frukost och duschat :). Usch, måndagar är inge vidare... men man tar sig igenom dom iallafall! 

Glöm inte att rösta på någon av de tre nominerade på "Veckans blogg" och glöm inte heller att ställa en fråga till oss på frågestunden. Bläddra ner lite så hittar ni dom inläggen ;). 

Ha en bra måndag :D

//a

Dem tre nominerade är...

Här är dem tre som slåss om titeln om nästa veckas blogg ;)

http://jenniferkatarina.blogg.se/

http://balleomichow.blogg.se/

http://missjosefin.blogg.se/

rösta under det här inlägget på din favorit :) Ni har tills på fredag på er.

Frågestund !

Det är dags för bloggens första frågestund ! Det är bara att fråga på tills imorgon eftermidag någongång :)

Gymnasieval

Snart ska mina ansökningar till gymnasiet vara inne , och jag har så mycket frågor jag vill ha svar på ! Jag var ju helt säker på östra men nu har jag börjat tveka, jag har ju alltid velat gå i stan och östra ligger ju i en liten håla i huddinge (skogås) . Så nu har jag kollat runt lite på andra gymnasium så nästa lördag kommer jag ha fult upp med öppet hus ! Aja , allt brukar väll lösa sig men just nu är jag väldigt stressad över det här med gymnasiet...

pusshej //i

enkelt men snyggt

Nicky Hilton visar att man inte alltid behöver klä upp sig!
vad tycker ni om Nicky Hiltons outfit ?

choklad in my <3

Idag skulle jag ju plugga jätte mycket , och jag har verkligen försökt men det är så svårt att komma in i det tankesättet som man måste vara inne i för att klara so- uppdraget . Däremot har jag proppat i mig choklad hela dagen , jag älsar typ all choklad ! Det är verkligen det godaste som finns ! Aja , har haft en ointressan dag så finns inte så mycket att skriva .

pusshej //i

p.s imorgon eller ikväll får ni veta finalisterna i nästa veckas "veckans blogg" :)

En snygg Heidi!

Snyggt va?!
Var bara tvungen att lägga in det här för Heidi är så himla snygg och har en riktigt snygg outfit! Hon ser jättefräsch ut!
 
Eller är det bara jag som tycker det? Vad tycker ni?


//a

Konstiga namn!

Heej. Det finns verkligen så konstiga namn. Eller jaa.. jag visste inte att man kunde döpa sina barn till sådana namn! 

Visste ni att i Sverige finns det...

7 kvinnor som heter Katt
19 kvinnor som heter Blomma
9 män som heter Stark
14 kvinnor som heter Hallon och 19 som heter Smultron
1 man och 1 kvinna som heter Höst
3 kvinnor som heter Karamell

och massa andra sådana namn, det är lite... udda men ändå kul ;).

Jag ska iaf flytta till U.S.A och döpa min bebis (tjej) till Summer :D. 

//Amanda

inez

4 av mina favorit program:
- Desperate Housewifes
- One Tree Hill
- Vänner
- Greys Anatomy

4 saker jag gjorde i går:

- Var i skolan :S
- var hos amanda en snabbis ;)
- åkte till pappa
- la mig tidigt..

4 saker jag ser fram emot:

- ITALIEN !!
- sommaren
- Nästa lov
- Hanna Montana . the movie kommer ut i sverige ;)

4 favoritrestauranger:
- Pizza Hut ;)
- Resturangen jag är stamgäst på i polen ;)
- Gills donken som resturang ?
- Resturangen i Las Vegas , gud vad gott dte var !

4 saker på min önskelista:
- iPod !
- komma in på gymnasiet jag vill
- Bättre betyg ;)
- Få träffa Zac Efron eller Chad Michael Murray


Veckans blogg !

Tänkte att vi skulle köra igång med veckans blogg igen ! Anmäl er här så har ni chans att bli veckans blogg . Fast vi gör lite annorlundare nu än hur dte var förut . Nu är det inte vi som bestämmer vem som blir veckans blogg utan ni trogna läsare . Jag väljer tre av dem som har anmält sig och så får ni rösta vilken blogg ni tycker är bäst . Fast först ska ni anmäla er vilket ni gör i det här inlägget :)


Vad tycker ni om Lady Gagas eh.. speciella outfit ?

Gillar ni Lady GaGas somriga outfit?!
vit axelbandslös byxdress , röd väska, svarta solglasögon och håret var ju minst sagt intressant... Vad tycker ni om hennes outfit  ?

I put the anna in Hanna Montana

10 april smäller det ! Då är det premiär för Hanna Montan- the movie ! I alla fall för alla som bor i usa , vi i sverige får nog vänta ett tag :/ Men ser i alla fall fram emot den !!

I put the itch in bitch

Blogg.se har varit helt knäpp hela dagen har jag inte kunnat skriva något inlägg idag . Idag hade jag bestämd mig för att plugga so eftersom dte ska vara klart tills på torsdag och jag är långt ifrån klar. Men som vanligt kommer det saker i vägen som "jag ska bara titta på twilight" eller "jag ska bara titta på yesman" eller "jag ska bara titta lite bloggar" osv. Men lite mer har jag skrivit i alla fall . Imorgon blir det mer ! Det lovar jag , måste få mvg på det här ! Aja , allt löser sig tillsist. Men måste verkligen ändra mina pluggvanor !

pusshej //i


Bilder :)

Haha igår upptäckte jag allt kul man kunde göra med webbkameran! asså på nya Mac-datan ;). Askul! 
Min mamma ;)

Jag :P





//amanda


Utlottning !

Är med i en utlottning på jessicas blogg om en ny design . Tycker fortfarande vår design är jätte fin men börjar tröttna :) Ett tips för alla som vill ha en snygg design och inte rä så duktig på deisgn och sånt själv :)


Vart tar ni vägen alla läsare ?

Dem senaste dagarna har våra läsare sjunkit otroligt mycket ! Varför är det så ? Vad är det vi gör nu som gör att inte lika många läser vår blogg ? Om det finns något vi kan förbättra är det bara att säga till !

Lauren Conrad @ Tyra Bank show

Min förebild numer ett i en intervju på Tyra Bank show

Vem behöver en prosche när man har en cykel ?


eftersom att Miley Cyrus inte ännu inte har fått sitt körkort får hon klara sig med sin cykel , det måste vara väldigt surt för henne eftersom hennes mamma har köpt en porsche till henne. Men den som väntar på nått gott väntar alltid för länge ;)

btw så älskar jag hennes solglasögon

090116

Dagen började med att jag försov mig... inte bra . Menmen , jag stressade inte så allt blev bra :) Jag har kommit fram till att jag inte ska stressa eftersom jag får så jävla mycket finnar när jag stressar . I skolan hade jag först syv med natta och amanda . Och nu har jag flera alternativ till mitt gymnasieval , ska ju vara inne om en månad . Så nästa helg blir dte massa öppet hus . Sen var det matte och sen idrott där vi hade pingis , jag HATAR pingis !! Menmen sen åkte jag hem och nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mig . Helgen blir en plugg och sov helg , är så trött att jag håller på att somna samtidigt som jag skriver det här . Och med plugget ligger jag redan lite efter och det får inte hända att jag kommer mycket efter .Hoppas alla ni andra kommer ha en bra helg i alla fall :)

pusshej //i



090115

Idag var jag hos tandläkaren , det gick bra och nu har min tandställning spänts . På eftermiddan åkte jag till amanda där  vi pluggade och gjorde lite annat skoj :) Pluggade riktigt bra fakitskt (a) . Har inte så mycket att skriva...

pusshej //i


Dagens outfits ;)

Här har ni en bild på min och amandas outfits ;) orkar inte skriva något längre inlägg just nu så det får ni vänta med..
jag till vänster , amanda till höger .


Vem älskar inte rosa ? ;)

Paris råd för att klara den ekonomiska krisen!
såhär var Paris Hilton klädd när hon var och shoppa häromdagen . Vad tycker ni om hennes klädsel här ? Jag tycker den är ganska söt :) Men vad jag älskar ännu mer är hennes bil (bild nedanför) ! Haha har ni märkt att hennes bil oftast matchar hennes klädsel , så vill jag också leva ;) haha


assnygg bil !

//i

GRATTIS :D

Ett stort grattis till Amanda Krawiec , har känt henne sen första dagen i mitt liv . Från vaggan till graven ;) Och idag fyller hon 16 :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS SYSTER , älskar dig otroligt mycket ! <33


jag och amanda typ tre år


amanda och jag i åttan

pusshej //i

Isabelle Wallin äger!

ISABELLE, du har alltid funnits och kommer alltid att finnas i mitt hjärta. I <3 you! <3333






Pusshej, Amanda

Med den här bilden säger jag God Natt


Bilder säger mer än tusen ord, en video säger allt

Hade tråkigt så gjorde en liten video ;)


Top Model 11

Just nu sitter jag och tittar på top model 11 . Förut var jag helt beroende av top model , men nu har jag helt glömt bort att det har börjat.. Måste säga att jag har börjat titta mindre på tv , till skillnad än vad jag gjorde för typ ett år sen . Men som vanligt drömmer jag mig bort och tänker att dte skulle ha varit så kul att vara med i top model ;) man kan ju alltid drömma ellerhur ?


två bilder från igår ;)

I put the ome in home

Så var jag äntligen hemma ! I skolan satt vi som sagt hela dagen med våra datorer , haha pluggisar som tar med sig datorn till skolan :P Men det behövdes eftersom hela vårt skolsystem är helt knäppt . Precis när vi lsutade ringde min mormor och sa att hon hade köpt en klänning till mig som hon ville att jag skulle prova , så då var det bara att åka hem till henne och morfar . Men klänningen tyckte jag inte om så jag åkte hem (fick skjus av morfar) . Sen så har jag försökt att rinag till min tandläkare och efter att ha blivit kopplad till massa olika ställen så kom jag fram till ortontodi avdelningen (tror det heter så) men då var dte telefonsvararen :S Skulle kolla vilken tid jag skulle till tandläkaren imorgon , aja får se hur det blir . Nu ska jag fortsätta titta på one tree hill , bästa serien ever (fast har redan sett alla avsnitten som går på tv).

pusshej //i

       

lite mingelbilder från dagen ;)

Sienna - för smal

Sienna Miller skulle spela Marian i den nya filmen om Robin Hood som ska heta Nottingham men tydligen har hon fått sparken för att hon är för smal. Russel Crowe, som hon skulle ha spelat mot, har sagt att han var rädd för att kärleksscenerna mellan dom skulle bli skrattretande. 



Tycker du Sienna är för smal?

i skolan

Nu sitter vi här i skolan och eftersom alla skolans datorer är helt sönder så har vi varit smarta att ta med oss våra egna datorer (förutom victoria som är så bortskämd att hon inte får någon dator av sin snälla mamma...);) Tänkte bara lägga in en bild , för nu ska jag plugga (a) .

pusshej //i


platsen där det inte är någon dator är victorias ;)


090113

Så , nu kommer ett inlägg om dagen . Först var jag i skolan , sen åkte jag och natta hem till mig . Vi kollade på film , åt glass och gjorde lite andra grejer :) Sen när natta skulle åka åkte jag hem till amanda och snäll som jag är köpte jag med mig choklad (A) . Vi och victoria ska snart på öppet hus , på östra igen haha :P Skriver mer ikväll om jag orkar . 

pusshej //i

Girls just wanna have fun

        
Just nu får nu nöja er med dessa super snygga bilder , skriver om dagen sen .

pusshej //i

Jag är kär, igen!

Heej. Åh Björn är tillbaka och jag är kär igen! Han är så otroligt gullig. Jag bara älskar honom. Han var nyss på ettan ju ;). Gud vad rolig och söt och jaa... det finns inte ord att beskriva denna underbara människa!!

Puss och kram Amanda. Jag älskar Björn!

komikern_bjorn_gustafsson.jpg


I put the ood in the good and the ight in the night

Det här blir mitt sista blogginlägg idag . Ska titta lite på two and a half men . Imorgon så ska jag göra "en amanda" och gå upp en timme tidigare och titta på något program , tyvär har ju amanda min vänner box så jag får titta på the hills istället . Undra i fall jag kommer komma upp så tidigt...

pusshej //i

I love friends!

Ett tips. Det som får mig att gå upp på morgonen: vänner. Både dom riktiga men i det här fallet tv-serien! Varje morgon går jag upp klockan 06.00 och gör i ordning lite frukost. Sen sätter jag mig framför Tv:en och tittar på vänner-boxen. Det är så himla skönt. En bra start på dagen! Det är faktiskt bra att gå upp tidigt och bara ta det lugnt innan man stressar iväg till skolan/jobbet. Jag orkar inte gå upp sent för att bara stressa, det är bättre att ha god tid på sig :). Prova själv, jag kan inte förklara känslan ;). Det är jätte mysigt och det gör det mycket roligare och enklare att gå upp på morgonen! 

Vad gör ni på morgonen?

//amanda

I put the imp in pimp

Idag var jag ju med Victoria, Inez och Vera till Skärholmen. Jag köpte en ny sladd till min lilla data så den fungerar igen :D. 

Mamma och jag ska pimpa hela hemmet. Det kommer blir astufft ;). Dessutom kommer vi ha våran egen "Pimp my ride" så våran bil kommer bli astuff lagom till att jag får börja köra ;). 

P.S Inez, du förstår inte hur kul det kommer blir!! Det är verkligen värt det. Du vet vad jag pratar om ;). We will put the un in super fun ;D

090112

Så var man tillbaks framför datan . Dagen har flytit på . Efter skolan åkte jag , vera , amanda och victoria till skärholmen (fjärde dagen irad för mig :P) . Från början åkte vi dit för att jag skulle köpa ett par pumps , men när vi väl var i affären så ångrade jag mig och ville inte köpa dem . Men dem andra hittade lite saker i alla fall . Nu ska jag göra en design åt natta ;P

pusshej //i

Utvildad

Hejsan alla glada (alla sura också för den delen). Nu har jag vaknat och ätit frukost och tvättat mig . Jag gick och la mig jätte tidigt igår så nu är jag helt utvilad :D Om jag hinner lägger jag in en outfit bild innan jag går .

pusshej //i

Amanda puts the ack in (finally) back

Heej. Vi har köpt en ny data, det gick inte att fixa den andra!! Det här är en ny laptop, inte pc utan Mac! Jag var helt emot det först men nu när vi har den måste jag erkänna att den är riktigt bra! Jag kan starkt rekommendera den ;).

Ja så vad har jag haft för mig under den tiden ni varit utan mig (stackars er;)). Jo i fredags åkte jag till min storasyster och vi hade en "sisters night". Vi åt middag och pratade och sjöng lips hela kvällen ;). Det var jätte kul! LIPS äger ju. Det är typ som singstar fast för xbox och det är tusen gånger bättre än singstar!! Åh jag önskar att den kvällen aldrig tog slut :P. Sen på lördagen träffade jag min kära mormor och idag har jag varit på bio med Erik :). Jag kom nyss hem och sitter nu och experimenterar med laptopen ;). 

Puss och kram.

Blått är flott

Paris Hilton vet var paparazzifotograferna hänger!
Vad tycker ni om Paris Hiltons outfit ? Lite väl blått kanske.. Ser jag fel eller är hennes bil också blå ?

p.s lägg märke till hennes knän...

Balklänning !

Efter flera timmars letande och efter att ha testat ca 1000 olika klänningar så hittade jag den perfekta balklänningen . Den är jättefin , älskar den ! Tänker inte säga hur den ser ut ;) Det får ni se på balen. Vet inte hur jag ska kunna hålla mig tills juni innan jag får använda den ! Det känns lite som ödet att jag hittade den klänningen , för först var vi i den affären där den fanns men då fanns det bara en sån klänning kvar i storlek 34 och den prövade en annan tjej , och den klänningen satt jätte bra på henne så jag trodde hon skulle köpa den . Efter ca en timme så tänkte jag att vi kunde ju gå tillbaks till den affären och kolla ifall hon hade köpt den eller inte , jag var helt säker på att hon hade köpt den eftersom den var så fin på henne men icke sa nicke ! Så jag prövade den och på en gång fick jag en såndär känsla att det här är vad jag har letat efter ! Känns skönt att ha en balklänning klar , nu är det bara smycken , skor och andra accesoarer kvar (typ handskar , väska m.m) .


det här är allt ni får se av klänningen just nu ;)

pusshej //i

I Put The Fit In Outfit


I wish I was a star ;) haha

(mitt fel att den första bilden är så suddig , kan helt enkelt inte hålla handen still)




 


090111

God eftermiddag ;P Idag har jag i alla fall fått sova ut . Skönt ! När jag vaknade tittade jag på några avsnitt av the hills . Blir så arg när jag ser hur en kille förstör flera år av vänskap ! Först Lauren och Heidi och sen Lauren och Audrina . Fast dem värkar ju lösa det... Hoppas jag i alla fall ! Man ska aldrig säga aldrig men jag hoppas verkligen att ingen kille ska förstöra mellan mig och mina tjejkompisar .

Idag ska jag i alla fall till SKHLM med mamma och kanske lillasyster och börja letandet efter den perfekta balklänningen ;) Vet att det är tidigt att börja leta men dem som känner mig vet att jag måste ha kläder i god tid annars får jag panik . Och så kommer det vara så mycket med skolan där i slutet av terminen så jag vet inte ifall jag kommer hinna leta då .

Dagens:
Klädsel:
mina nya jeans , svart linne och svart typ magjacka
Smink: foundation , mascara
Frisyr: plattat
Låt: Supermassive Black Hole
Önsking: Ge mig sommar !

pusshej //i

True Friends

Har lite tråkigt , så här har ni en video jag har gjort . Men eftersom jag har så dåligt tålamod blev den inte så jätte bra :)

I put the light in twilight

Nu har jag äntligen sett twilight och gud vad bra !!! Älskar den . Har inte bestämt mig än ifall boken eller filmen var bäst , fast har ju inte läst ut boken än... Fast jag är nog mer kär i edward i boken än han i filmen . Fast han var skit snygg när dem spelate baseball ! Baseball scenen är en av favorit scenerna i fllmen ;) Aja rekomenderar verkligen filmen !

pusshej //i


anledningen till att jag skulle kunna tänka mig att bli vampyr...



UPDATE: kan inte sluta lyssna på låten som är här ovanför i videon , laddae precis ner den ;) känner att jag börjat bli besatt...

Shopping

Nu är jag tillbaks från skärholmen , blev inte så mycket shopping , bara ett par byxor och en mineral puder foundation .
Ikväll är jag ensam hemma så det ska jag utnyttja till 100 och gå runt i mina mjukiskläder och bara ta det lugnt . //inez


Ät kvinna !

Läskigt smal arm!

Det har länge ryktas om att Paris Hilton har ätstörningar , och efter ett ha sett dme här bilderna blir jag riktigt orolig . Eftersom att jag är ett föredetta Paris Hilton fan blir jag besviken när jag ser att ätstörningar har drabbat Paris , hon är en av dem kändisar jag trodde det aldrig skulle hända . Hon verkar ju så strak ! Jag hopppas att det här inte kommer sluta dåligt .


Lördag

Kom precis hem frpn konfirmationen och är jätte trött . Vi tittade på mamma mia (A) Lika bra varje gång ;) Idag måste jag in till skärholmen , måste försöka få med mig någon mne om dte inte går får jag släpa med min lillasyster eller åka själv :) Skriver mer senare //i

OTH

Har precis tittat på det senaste avsnittet va one tree hill (alltså det som har kommit ut i usa) och gud vad jag älskar on etre hill ! Och jag är bara så kär i Chad Michael Murray ! Nästan lika kär som jag är i Zac Efron ;) Varför är alla snygga killar kändisar ?


kolla på honom !

pusshej //i

Spencers egna realityshow..

Jag är ett av många the hills fans och jag hatar Spencer Pratt ! Jag hatar när en kille förstör en riktig vänskap , det ska jag aldrig låta hända mig ! Och nu ska han få en egen reality show , usch , fy och blä säger jag bara ! Kul att titta på hans ego i typ en halvtimme . USCH ! Har inga höga förväntningar på hans tv-serie .

måste bara tillägga att han är otroligt ful i skägg !

Idag hade jag på mig det här:


 plus ett par örhängen :)

we are the hot in the pHOTo

Heejsan , nu har jag precis kommit hem . När jag och olivia hade kollat klart på filmen GICK vi först till aspudden till någon indikst returang , men vi bes6tämde oss för att inte äta där . Efter lite övertalning från olivias sida så blev det att vi åkte till skärholmen och åt där . Sen så åkte jag hem och nu sitter jag här och tittar på let´s dance . Blonidnbella har precis dansat... Måste bara säga att jag stör mig otroligt på henne när ohn pratar . Men hon var otroligt snygg , särksilt i håret ! Ikväll händer inget speciellt eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka till konfirmationen .

En sak jag har tänkt på , och som olivia sa idag , är att jag har fått så mycket bättre självförtroende . Mitt självförtroende var på -100000 förut , särskilt i sexan och sjuan , men nu är det mycket bättre ! Aja , här får ni lite bilder från idag .

den normalaste bilden jag fick på victoria ;)

haha bling bling ;)

olivia tittar på film :D

ni fattar inte hur mycket jag har saknat denna underbara tjej ! Vi har massa underbara minnen ;) som du sa så har vi gjort mycket tillsammans :D


//i

090109

Heej , sitter här med olivia . Vi tittar på bombay dreams . Skolan idag var jätteseg . En rolig sak var att vi körde kort om snickers , jag vann en gång , egentligen två gånger men första gången var visst bara provomgång... Sen mötte jag olivia och nu sitter vi här :) Lägger in bilder från dagen sen . Nu ska jag vara mer social .

pusshej //i

Nu ska jag krypa ner i sängen med twilight och mitt tjocka täcke , god natt !



p.s lägger mig tidit idag så att jag orkar komma upp imorgon
p.s 2 ge mig sommar NU , är trött på allt dte kalla
p.s 3 , det är bara jag som skirver för att amandas dator funkar inte..


Haha , är det bara jag som tycker det här är skit kul ? :P



zac är lika snygg som vanligt ;)


Minijulafton , bättre sent än aldrig ;)

Idag var första riktiga skoldagen , jätte jobbigt . Fick typ inget gjort :S Efter skolan åkte jag och min lillasyster till min mormor och morfar där vi har öppnat våra julklappar eftersom att vi inte har träffat dem på hela julen . Fick kläder och chocklad :) När mamma och morfar kommer ska vi fika :) Nu ska jag gå och vara lite mer social .

pusshej //i

090107

Så dagen då... först upprop , typ det mest onödiga jag någonsin har gjort . Sen så åkte jag hem en snabbis och sen tillbaks till skolan för utvecklingssamtal . Det gick väll bra... Sen åkte jag till amanda där victoria redan var och sen hämtade mamma mig och vi åkte hem för att fira min lillasyster eftersom vi inte har firat henne hos mamma än . Vi har ätit tacos och glass , mums . Aja nu orkar jag inte skriva mer

pusshej //i

Idag har jag på mig det här...


skirver ett längre inlägg snart , tills dess får ni klara er med en bild på dagens outfit ;)

skola imorgon :(

Jag orkar inte !!!! Först upprop på morgonen , sen slutar vi och sen typ 11.30 ska jag tillbaks till skolan och ha utvecklingssamtal ... Jag hatar utvecklingssamtal ! Ingen toppendag imorgon med andra ord alltså... Aja nu ska jag gå och packa mina saker som jag ska ha med till mamma imorgon :)

pusshej //i


Hairspray 2 !

Har goda nyheter för alla hairspray galningar (ja , jag menar dig amanda) . Det verkar som om det kommer bli en Hairspray 2 ! "Hairspray 2 : White Lipstick"  kommer titeln att vara .

Hairspray 2: White Lipstick - Official Movie Title!

Sista lovdagen :S

Idag orkade jag verkligen inte gå upp , det verkade så kallt utanför täcket så vad jag stannade kvar under täcket en bra stund . Fattar inte hur det ska gå att gå upp imorgon ! Aja , idag blir det tyvär plugg , sparar alltid det tråkiga tills sist ! Har inte så mycket att skriva .

pusshej //i


Breakout

Hej. Jag sitter och lyssnar på MIleys skiva Breakout, jag ääälskar den:). Glömde säga att jag köpte en halsduk igår :). Om bara min kamera fungerade kunde jag visa er den :/. Måste fixa den nu asså..

All musik blir mycket bättre med den nya Ipoden måste jag säga ;).

PUSs
Amanda

Rosa Solglasögon

Är helt kär i dem här solglasögonen som Ashley Tisdale har i HSM 2 . Vet dock inte vart man kan få tag på dem , har hört att det finns liknande på jc så får åka in och kolla , men någon annan som vet något annat ställe man kan köpa några såna här liknande solglasögon ?

//i

Christina Aguileras nya look




Vad tycker ni om Christinas nya look?

//a

Yes Man

Heej. Vi var ju som sagt på bio idag och vi såg precis som Inez berättat, Yes Man. Vill man skratta och ha kul är det verkligen en film man ska se. Den var jätteroligt, jag skrattade hela tiden. Så himla rolig. Den kan nog få alla på bra humör :). Det är inte som min favoritfilm men rolig är den verkligen. Jag måste erkänna att jag inte heller hade så höga förväntningar på den så den överraskade mig, på ett bra sätt :D.
http://images.teamsugar.com/files/upl1/1/13839/30_2008/yes-man-web.jpg
Amanda

Bio !

Dålig uppdatering idag . Imorse sjöng jag singstar (high school musical skivan) och jag fick superstjärna hela FEM gånger ! Haha :P Idag skulle ju vi se twilight men när vi stod i kön tog alla biljetter slut :S Så istället fick dte bli yesman , andra gången för mig . Måste nästan säga att den var bättre andra gången . Har nog aldrig skrattat så mycket under en film . Sen kollade vi runt lite i affärer och sen åkte jag till slussen för att möta upp min lillasyster och sen åkte vi hem . Så nu sitter jag här hemma och ska antingen fortsätta sjunga sing star (är det något fel på mig eftersom jag är så beroende av det?) eller läsa twilight :) Har kommit mer än halv vägs nu .

pusshej //i

Varför finns mobbing?

Jag förstår inte grejen med mobbing. Det är bara så onödigt. Jag blir så ledsen när jag ser den här reklamen. Usch för mobbare. All sorts mobbing är bara skit.

//a

BRING IT ON!

Heej. Det blev en massa filmer idag måste jag säga. Först kom Bring it on: All or Nothing med Hayden Panettiere på TV sen kollade vi på 50 First Dates :D:D. Efter det satte jag på ännu en film och denna gången blev det Bring it on, den första filmen (sorry madde du ska få tillbaka den). Jag älskar bring it on :).

 Amanda

Outfit


fick ingen bättre bild eftersom att batteriet på kameran la av . Har i alla fall på mig en av pappas stora polotröjor , jätte varm och skön :) och ett par jeans . Imorgon blir det twilight :D ser verkligen fram emot det !

pusshej //i

isprinsessa (noot!)


 
Idag var det alltså skriskoåkning som gällde . Fast dte var svinkallt ! -9 grader . Gud vad jag hatar kyla ! Aja , skriskoåkningen gick väll helt okej , ramlade inte en enda gång :D haha . Fast åkte inte så länge , sen stog jag på sidan med pappa och frös ihjäl , typ . Sen åt vi på donken , mums . När jag kom hem var jag helt frusen , så jag satte mig i sängen med twilight boken och läste en stund och sen tittade jag på grease , det var ju min favoritfilm i femman . Haha jag och musikaler alltså , älskar dem ;) Haha , jag , madde och elin gjorde en dans till you are the one that I want . Haha hur många gånger uppträde vi till dne egentligen ? Typ två gånger i skolan , sen på kollot då vi fick med några killar också . Det här var i femman alltså , inte nyligen . Nu känner jag att det här börjar bli ett väldigt långt inlägg så nu avslutar jag med några bilder .

pusshej //i


såhär stadig var jag :P det är INTE mina skriskor , det är hyrskrikos . Otroligt fula


lillebror på skriskor

frusen lillebror på mcdonalds .

God morgon !

Varför publiceras inte inläggen jag skriver :S Aja har precis klätt på mig och så . Idag ser det ut som om det blir skriskoåkning med la familia . Eller aa , pappa och hans familj :P Vet inte ifall jag också kommer åka eller bara titta på . Lite pinsamt att båda mina småsyson är bättre än mig på att åka ! 

Nu har jag varit hos pappa hela lovet och börjar längta lite efter mina saker hos mamma . Mest saknar jag min rosa mjukisdress , den är så mysig . Och ser fram emot att använda mina rosa sockor till den . Eller jag har ju mina rosa duntofflor också , vad ska jag välja ? Haha vilka problem man har :P Aja , nu ska jag avsluta .

pusshej //i

twilight

Förlåt för dålig uppdateirng idag . Men har typ varit halvt död hela dagen . Blev inget plugg , bra inez bra . Jag har spenderat dagen med film och läst twilight . På tal om twilight ska jag äntligen se den på måndag :D Typ alla har sett den , men inte jag amanda och madde inte ;) Så vi ska gå på de på måndag , kan säga att jag har höga förväntningar .



pusshej //i

He said she said

Hej igen. Jag och Bea kollade på film hela vägen hem så det gick väldigt fort! Jag gillar töntiga filmer, asså typ tjejfilmer och sånt;).

Vi kollade på:

1. She's the man
2. Bring it on - in it to win it
3. What a girl wants

Dom är jättebra. Jag är kär i Bring it on asså, det har jag iofs alltid varit :P. Den är så töntigt bra :D i love it ;)

älskar den här låten i bring it on av Ashley Tisdale :D:D:D


//Amanda

Borta bra men hemma bäst!

Heej. Jag är tillbaka i Sverige.

Måste bara säga att det var aaaasroligt på aqualand. När vi var klara där så åkte vi till en öken! JAG ÄLSKAR ÖKNAR!! Det var jätteroligt att springa omkring där. Det var så himla "maffigt" ;P. Bilder från öknen kommer in sen!!

problem med hemresan
Igår flög vi hela dan . Från gran canaria till madrid från madrid till frankfurt(tyskland) från franfurt till sverige. Men det uppstod lite problem. När vi hade kommit till Madrid var det massa förseningar och vi fick aldrig boarda och blablabla. När vi väl satt på planet (stilla på marken) fanns det bara en bana och en massa plan som väntade på att få lyfta.. det blev bara för oss att vänta i en timme, stillasittande på planet. Eftersom vi kom iväg så sent så missade vi planet i Frankfurt... ÅH! Vi fick ta nästa flyg som gick om några timmar.. blä. Tillslut kom vi därifrån och sedan (mycket mycket senare än väntat) kom vi hem :).

Nu är jag här :D! Hej på er ;)

PussPuss, Amanda

AMANDA ÄR HEMMA :D

Jag är så glad ! Igår ringde min mobil och min lillasyster ba "det ringer." . Så frågar jag vem det är och hon svarar att dte är barbie . Gud vad glad jag blev . Typ skrek "ÄR DET BARBIE!!" haha . Vi hann inte prata så mycket så nu sitter jag här och vämtar på att hon ska ringa . Själv vaknade jag precis och ska snart gå och duscha . Jag har drömt massa drömmar hela lovet , mest om skolan :S Så idag känns det som ett måste att jag ska plugga lite . Ska försöka i alla fall .

pusshej //i

ineez

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist . Har lekt lite med photoshop , men har nu gett upp . Jag ahr verkligen inget tålamod ! Nu sitter alexander vid min bärbara och... jag vet fktiskt inte vad han gör , borde nog gå och kolla vad han håller på med så jag börjar avslut inlägget nu ;)



Paris Hiltons nyårslöfte var att bli mer ansvarsful , tror ni hon kommer att klara det ?

pusshej //i

Bilder säger mer än 1000 ord .

Dagen har varit ganska seg , men inte jobbigt seg utan mer så att jag inte orkar göra nått , bara vara hemma . Aja lägger in lite bilder på mig och alex ;) haha




inte särskilt fina bilder , men det bjuder jag på ;) Här ser ni även vad jag har på mig idag .

pusshej //i

2008´as bästa...

FILM - High school musical 3 och mamma mia
MINNE - Hela sommaren är ett enda stort minne ;)
STÄLLE - Kroatien
HEMSIDA -  blogg.se
BLOGG - inezochamanda.blogg.se ;)
MATRÄTT - indiskt , lasange och polska piroger :D
LÅT - Womenizer
ARTIST - Britney Spears
SKÅDESPELARE  - Zac Efron
GÅVA - bärbara datorn jag fick i födelsedagspresent :D
PLAGG - hm.. min rosa mjukisdress måste det nog vara :D

 Zac Efron at Beach  


//inez

Lalalalalala

God morgon ! Den närmaste timmen från det att jag har vaknat har jag ägnat åt att leka med min lillebror , haha jag vet visst är jag snäll ? ;) Här har ni lite bilder i alla fall , bilder säger ju mer än 1000 ord . Eller det blir visst inga bilder , går inte att ladda upp :S Nu ska jag bestämma mig för ifall jag ska följa med elin till stan eller inte... det är frågan ;)

pusshej //i

Gó kväll

Kollade som sagt på parlamentet .Nu tittar jag på high school musical 2 . Haha fick en väldigt lust att se den , man blir ju så glad av alla HSM filmer ! Nu ska jag återgå till filmen

pusshej //i

1 Januari 2009

Gud vilken seg dag ! Som alltid dan efter nyårsafton :) man orkar inte göra nått typ . Har precis kollat klart på hur man blir av med en kille på 10 dagar , jätte bra film ! Älskar den ! Och nu ska jag kolla på parlamenetet fyller 10 år :) Finns inte så mycket att skriva .

pusshej //i

Bilder från tolvslaget










haha pappa ;)




såhär glad var alexander när han såg alla raketter . Haha han vägrade gå in :P Jag kommer ihåg att när jag var i dne åldern ,  eller kanske lite yngre , så var jag skit rädd för raketter :P

vilken bild tyckte ni bäst om ? jag tyckte nog bäst om näst sista , andra och tredje :P

pusshej //i

2009 :D

Gårkvällen blev trots allt lyckad . Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på raketer och smällde smällare .  Jag älskar verkligen raketter ! Min nya kamera följde självklart med ut så jag tog massa bilder . Lägger in någon gång när jag har tid och ork ;)  Var det någon mer än jag som tyckte att det blir mindre och mindre raketter för varje år ? Eller jag kanske bara inbillar mig...

hoppas ni hade ett bra slut på 2008 och fick en bra början på 2009 .

pusshej //i

Nyår och Aqualand

Heeej. Nu bär det av till aqualand:D!!

Igår gick vi ut och klockan elva (tolv hos er) började konserten. Det var så himla roligt. Alla räknade ner till tolvslaget och sen sköts det ASmycket fyverkerier precis vid oss(över oss) och musiken började igen och alla dansade och var glada :D. Bredvid sprutade det champange, blev nästan helt blöt :P. Sen fortsatte konserten några timmar till! Det var verkligen jääääätteroligt :D:D:D jag var jääätteglad!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!! Nu ska jag till Aqualand :D


puss-på-er //amanda